- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát #54686 üzenetére
a fénymásolópapír legalább nehéz is
egyébként mittomén asszonynak van otthon irodája vagy ilyesmi, esetleg. de a teafiltert aztán tényleg nem tudod hova elpasszolni.
mondjuk amíg melóztam 1-2 tollat én is lenyúltam, de leginkább azért, mert zsebre raktam amikor nem tudtam hova letenni
ez a nagy tételben kb. 10 forintos kategória volt, tlaán még havi 1et is lenyúltam ilyen módon
mondjuk láttam én már garázsban 60 centis síndarabot is pl
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #54669 üzenetére
jó amikor ilyen rokonokkal van megáldva az ember
én meg nekiálltam diplomamunkát írni, hát nem mondanám, hogy túl gyorsan megy, 3.5 oldalt sikerült teleírni egy erős nap alatt...
és 50 az alsó határ, de megint én vagyok a hülye, hogy olyanról írok amivel gondolkodni kell, nem rizsázni
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #54564 üzenetére
jó de valahogy ugye ezt is meg kellett csinálni, hogy ez így legyen.
bobsys, ebben hátul elfér az én verdám kb.
-
concret_hp
addikt
nyilván nem újdonság, hoyg az emberek hülyék ha pénzről meg számokról van szó, de hogy sokan tényleg ott ragadtak le, hogy mer valaki lenyúlt 240 millát és honnan vót az neki, és azzal meg nem foglalkoznak, hogy egy másik haveri kör csak 1 cégen át 8x ennyi megbízást kap munkanaponként, az azért nagyon durva.
ill. meg kell hagyni, ha 1 valamit jól csinálnak a narancsék az a kommunikáció. -
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #54551 üzenetére
vót ilyen, én is úgy emlékeztem, hogy meg is szavazták, de aztán valahogy mégse (tán alkotmánybíróság v a fene tudja)
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #54509 üzenetére
szerintem a többségnél a pénzért vett p*na nem okoz tartós boldogságot, de ki tudja
-
concret_hp
addikt
nekem egyetlen 1x volt, hoyg megszívtam aug 20át, 17én költözködtem, 18án még minden szerteszét volt, lakásban ugye kb. semmi kaja, hát 20án azért menni kellett 1 kicsit, hogy fel tudjak tnakolni kajából
azóta figyelek erre, csak olyan problémák szoktak adódni, mint pl tegnap azt hittem hogy majd ma lesz kedvem főzni, de nincs
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #54350 üzenetére
így érthető
mondjuk az hogy amit mindenképp ki kell fizetni az nem része az összköltségnek az egy eléggé téves elképzelés véleméynem szerint, de gondolom nem olyan nagy összegről van szó.ha még a hangszigetelést is meg lehet okosítani valahogy, még a végén megéri panelt venni
-
concret_hp
addikt
az mennyire durva egyébként, hoyg a német statisztikai hivatal szerint tavaly 28K magyar ment oda és szumma 105 ezren vannak kint? azaz a tavalyelőtti szummához képest harmadával nőtt a számuk? ha így megy a köv 4 évben egy laza fél millióan disszidálhatnak simán
(nyilván visszafele is van valami migráció meg stb, de...
)
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #54261 üzenetére
magáról a kinevezésről volt szó, arra szerintem áll amit írtam
éésamúgy úgy tudom az ügyvezetőn kívül másnak is lehet aláírási joga, tehát minden mást is meg lehet oldani -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #54257 üzenetére
a munkakörhöz kapcsolódó kötelezettség a munkavállaló és a cég közt áll fent, most viszont arról lesz szó, hogy ha a cégen nem lehet behajtani, akkor az ügyvezetőn be lehessen, azért az nem ugyanaz
szerintme nagyságrendileg pont ugyanolyan nehéz valakit kinevezni ügyvezetőnek, mint tulajnak
valahol egyébként azzal indokolták (a minimumtők 3M-re való visszaemelését is), hogy mer' az építőipar... mert ott aztán tényleg messze lehet menni papíron meglevő 3 millával + ami egy magánember nevén van (ha alapból arra csinálták a céget, azért, ha nem akkor meg azért)
-
concret_hp
addikt
ja és mint olyan megszűnik a korlátolt felelősségű társaság, az ügyvezető teljes vagyonával felel
a vállalkozások támogatásának magasztos célja dolgozott nyilván -
concret_hp
addikt
A 2004-es athéni olimpia helyszínei manapság
nyilván kell nekünk még 10 stadion, meg olimpia is ide
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #54232 üzenetére
csak hogy egy példát mondjak bandusnak, aki rendszeresen rácsodálkozik a világ folyására
vajon hogy lehet, hogy van olyan ismerősöm, aki 4-5 év szakmai tapasztalattal csoportvezetőként (igaz nem kurvanagy csoport, csak pár fős) papíron br 150K-t keres ?és vajon egy multinál dolgozik-e vagy egy kisebb cégnél?
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #54172 üzenetére
nehéz komolyan venni egy olyan cikket aminek az ábrájában ekkora logikai hiba van (vonallal ábrázolni különböző területek létszámát)
meg nyilván úgy lenne érdekes, ha lenne egy mutató hozz, amiben legalább megbecsülik a feketén/szürkén keletkező pénzáramlások arányát is
és energia szektorban, meg ahol szinte csak multik vannak, pl telekom nyilván alig van fekete kifizetés, turizmusnál meg nyilván a fele az alsó hangon is. -
concret_hp
addikt
válasz
PindurAnna #54070 üzenetére
én ezt nem is értem,lehet hülye vagyok? miről szól a munka?
virágot kell osztogatni a csajoknak a bolt előtt vagy mi?
a megjelenés leírásából amúgy a kiíró is mérhetetlen pró lehet, felváltva írja a tagadást a nem tagadással vagy mi na -
concret_hp
addikt
ja, de amit írsz az azért alapvetően bp-n jellemző, bp-n kívül kb. senkit nem ismerek aki nem 8-ra (vagy előbbre) jár dolgozni.
de ha nem ilyenkor nézzük, nyáron is jobb lenne, ha 1 órával később sötétedne, az meg, hogy 4:20 vagy 5:20 a napkelte az nagyjából mindegy szerintem az emberek 95%ának
-
concret_hp
addikt
vótmá, de télleg lenne értelme ha Mo gmt+2 lenne gmt+1 helyett, már tök világos vna de alig vna ember az utcán. du meg már 6kor sötét van, amikor még szabályosan dugók vanank bp-n pl
-
concret_hp
addikt
[link] nyilván nem pont arról van szó, de az mekkora király szöveg, hogy mit dolgozol? én mondom meg hogy mennyibe kerüljön a sör
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #53978 üzenetére
ja végülis pár hónap múlva lesz 1 friss diplomám is
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #53976 üzenetére
vágom, hoyg van ilyen, csak szakmai tapasztalatom nem sok van, és a tapasztalat alapján keresnek, enm a skillek alapján, amennyire vágom, szóval egyenlőre nekem kell jelentkeznem
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys #53968 üzenetére
köszi a bullshit generator in inglish az még nem megy annyira
ott akad el hogy dear HR, semmi nicns megadva, csak hogy egy adott mailcímen tudsz jelentkezni, de aztán rájöttem, hoyg a cég oldalán is csak emg lehet tlaálni ezeket, és akkor mégse egy cégnévXXX@profession.hu-ra küldöm, ahol ki tudja mi lesz vele
többieknek is köszi
ha enm votl egyértelmű az volt a komplikáció okozója amit a végén írtma, hogy semmi név vagy valami nem volt megadva
Asszem amradok a Dear HR teamnél aztán ha nem tetszik nekik, *megcsókolhatják a seggem* ha már a vulgaritás talajára tévedtünk
-
concret_hp
addikt
olyanoknál, hogy küldd ide a CV-det ha érdekel a meló, mit szokás beleírni angolul (magyar iroda egyébként)?
hogy ne csak egy üres email legyen csatolmánnyal. Dear HR assistant I attached my CVazt valahogy olyan keménynek érzem
-
concret_hp
addikt
válasz
rushty #53931 üzenetére
nem tudom milyen mi lett volnára gondolsz, én arra utaltam, hogy volt egy kampány amikor azzal próbálták etetni a népet, hogy szarabbul élnek, miközben azért egész értelmes növekedés volt, most meg azzal, hogy jók vagyunk, miközben lóf@sz sincs. de azt mindig könnyebb elhinni, hogy minden rendben van, szóval végülis nem oylan meglepő.
-
concret_hp
addikt
válasz
rushty #53928 üzenetére
azért érdekes, hogy annak idején valamelyik oldal azzal kampányolt, hoyg szarabbul élünk... miközben akkor azért volt némi beruházás, meg növekedés meg ilyesmi. most jobban megy minden csak a számok nem ezt mutatják.
egyébként az ahogyan befolyásolják az embereket, egészen zseniális azt azért meg kell hagyni. -
concret_hp
addikt
nem hiszem, hogy alapvetően az határozza meg a rendszer demokratikusságát, hogy hány mérhető méretű párt van.
bár az egészséges valószínűleg az ha van 5-6, nem tudom.
a demokráciának kicsit jobb fokmérője szerintem , hogy nem nyúlják le a magánvagyonodat, államosítják a cégedet/szektort ahol dolgozol és úgy általánosságban átlátható az egész. -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #53827 üzenetére
azért sokat elmond az országról, hoyg ez a csávó a legnépszerűbb magyar sportegyesület elnöke volt. vagymi.
jelentkeztem egy állásra az UK-ban, (mondjuk a fentiekkel ez nem függ össze
) gondolom ha úgy alakul magyar személyivel kiröhögnek mindenhol, szóval kell útlevél?
-
concret_hp
addikt
valami megint van a nettel, 1 csomó minden akadozik.
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #53810 üzenetére
a bónusz meg a fizetésemelés szerintem alapból az a kategória, ami nem jár, csak adható. az más kérdés, hogy enyhén szólva is köcsögség ilyenekhez kötni, bár engem már az erősen frusztrálna ha valahol azt néznék, hogy percre pontosan legyél bent annyit ami a munkaidőd
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #53778 üzenetére
én ismerek 1 arcot, aki kitalálta, hogy ő nem nagyon akar dolgozni, aztán így egy kicsit kevésbé volt lelkes. 1 évig tartott mire kirúgták
ha direkt meg akarnak szopatni, akkor nem elsz azonnali felmondás szerintem. munkaügyi bíróságot lengesd be végszükség esetén. védőfelszerelés és oktatás nélkül pedig szerintem nem vagy köteles dolgozni, csak add nekik írásba, hogy ezzel problémád van, írasd alá valami felelőssel és tedd el az egyik példányt. -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #53767 üzenetére
az állam hatékonyabb, mint a romlott imperialista rendszerek junó
-
concret_hp
addikt
válasz
gaborbol #53751 üzenetére
ez csak a haldokló nyugat ópiuma, nálunk nincs is netflix
egyébként ebből a szempontból Mo szerintem egész jó, a nép kicsit lassabban kattan rá a dolgokra, a net infrastrukura viszotn elég jó(itt a torrent a menő
)
nem vagyunk amúgy lemaradva, hogy úgy érzékelni lehessen, április elején válik ketté a gravityrd a semmiből kinőtt egy több millió eurós cég és itthon még mindig nincs netflix
"Gravity was founded in 2007 as a spinoff of Team Ensemble from Budapest University of Technology and Economics, which achieved the highest overall score (and ranked 2nd) in the Netflix Prize Competition, the most important competition for recommendation engines."most nézem upc-nél 15mbit a legkisebb csomag
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #53709 üzenetére
azért azt tegyük hozzá, hogy 2008at nézni bázisnak sem túl precíz a hitelezési lufi csúcsát. 2000-es évek elejéhez képest érdekes a kép, amikor még nem kaptál bemondásra 90% hitelt.
a helyzet persze nyilván nem jó. ahogy a hvg gazdasági (nem reprezentatív) felmérse is mutatja. úgy gondolom a hvg olvasói közt felülreprezentáltak az értelmiségiek, átlag felett keresők és még úgy sem mutat túl jó képet.az általad linkelt grafikonon meg még az a kemény, hogy mennyivel kevesebb a használatba vétel, mitn az építési engedély, azaz rengeteg félbemaradt valószínűleg... (nem véletlen)
-
concret_hp
addikt
[link] úgy látszik idén tényleg elmarad a tél.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #53680 üzenetére
a flappy bördszről még nem is hallottam asszem
amúgy mostanság én is úgy nyomom, hogy valahogy mindig van valami ami nem stimmel
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #53668 üzenetére
jó de hogy az a gond, vagy más, erre gondoltam
ausztriában egyébkén alapból csomó magyar van nem? én találtam egy testhez álló állást az isle of manen, na ott csajozz be -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #53661 üzenetére
mer' bevándorlóként néznek rád? (ha lehet kérdezni)
bandus: ezzel csak az a gond, hoyg időben fel kéne kelni hozzá
-
concret_hp
addikt
courserat vágja valaki? nem teljesen értem mire jó a Verified Certificate? kb. annyi, hogy egy rendes linket tudok rakni a linkedin profilra, hogy ilyenem is van?
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #53584 üzenetére
én az állítólagos 100 ezer aktivistát nem tudom honnan jött. ennyien be akarják nyalni magukat valahova?
-
concret_hp
addikt
kicsit beszakadt a bitcoin úgy nézem
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #53355 üzenetére
vettem még 1 pakkot, biztos ami biztos
16db óriás rudi ezresért azért eléggé bestbuy lenne, a sima 30 grammosról van szó
-
concret_hp
addikt
tiszta amatőr vagyok, a múltkor (hónap elején) ezresért volt 16db túró rudi a teszkóban, febr 24-25 körüli lejárattal én meg csak 2 adagot vettem. már csak 7 db van
-
concret_hp
addikt
bitcoin vadászok arattatok?
-
concret_hp
addikt
kíváncsi vagyok hány szavazatot fog kapni az egyiksem párt
-
concret_hp
addikt
mi az a CAN?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest