- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
FET-MEN #26094 üzenetére
van akinek lehet.
annyi hirdetést láttam már az aprók között is ami céges, még link is volt hozzá, csak egy személy nevéhez kötődik. mikor jeleztem a moderátornak, az volt a válasz, hogy nem vészes. én felraktam egy hirdetésemet újra 1 hónapon belül, ezért nincs most egyéni avatarom. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #26084 üzenetére
hú, hogy nyalókáztak!
1:25 -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #26080 üzenetére
lehet, most mulasztod el életed nagy dugását egy bombázó orosz gyevocskával
kattints rá nyugodtan és ha kéri, add meg a bankszámlaszámod is!
nekem csak szerencsétlen aids-szes afrikai árvák írnak állandóan. -
lujó55
addikt
esőfront jön, fáj a térdem
-
lujó55
addikt
meggyes-fahéjas fagyikehely?
jól megy sorom megint... -
lujó55
addikt
elkezdődtek a szemesgabona betakarítási munkák. tragédia mi van az utakon
-
lujó55
addikt
hamarosan úton.
lehet, be fogom kapcsolni a légkondit a kocsiban -
lujó55
addikt
válasz
nyunyu #25980 üzenetére
igen, mert a csöveket ott kell vezetni ahol a legnagyobb problémát okozza a kár és javítás. Milyen érdekes, hogy pl. Magdeburgban meg tudták oldani, hogy a kábeleket, csöveket, mittudoménmit nem úttest (pláne nem villamospálya) alatt, hanem járda alatt vezetik ami le van fedve viacolorral és pittyputty felszedhető, ráadásul a csatornaszemekbe nem kell belehajtani a kocsival.
-
lujó55
addikt
elhiszitek?
38 fok árnyékban!!! asszonykám mondta, ne szégyellősködjek, nyugodtan toljam le a gatyátezzel nincs is baj, de a kertszomszédban egy idős néni lakik. féltem, hogy sokkot kap.
-
lujó55
addikt
sörnél maradtunk, most pihegünk mert tele a bendő
-
lujó55
addikt
Valaki próbálta már: csirkemell füstölt mangalica szalonnával tűzdelve? Meg kéne locsolni valamivel, de nem tudom melyik passzol jobban: fehérbor (o.rizling) vagy ászoksör. mit javasoltok? én a szalonna miatt a bortól ódzkodok, de lehet, hogy nem rontja el.
(#25953) Tothgera30: fáj
-
lujó55
addikt
"szó szerint vizes lett a pólóm, ez normáis?"
abszolút! ha legközelebb így jársz, szólj nekem! vagy elég, ha küldesz egy fotót a pólódról. persze legyél benne te is!(#25931) Winner_hun: +1. pont így vagyok vele én is. nekem nem kell, amúgyis bírom a meleget, néha azért járatom meg, hogy ne legyen lerakódás a tömítésekben. amúgy lehúzott ablak, mert a benzinen spórolni kell.
-
lujó55
addikt
válasz
McKane #25934 üzenetére
határozottan tudom, hogy igen
viszont nem ruházható át, erre figyelj! mi próbáltunk fizetni vele vonatjegyet és azzal kezdte a kisasszony az ablak mögött, hogy személyi igazolványt. egyből kiderült persze, hogy nem a mi nevünkre szólt, aztán felvilágosított, hogy nem szabályos, mégha családtagé akkor se. akinek a nevére szól annak jelen kell lenni a szolgáltatás igénybevételekor. -
-
lujó55
addikt
ebédre rántott patiszon volt, most meg ittam egy vanilia fagyis KV-t
nem kell csinálnom semmit,mert meleg van. fekszünk, mint az oroszlánok. -
lujó55
addikt
az hagyján, de a fogorvos semmi jóval nem bíztatott. ínysorvadásom van. 4000-ért épített a fognyakra valamit, olyan mint a fehér tömés, mert UV-vel világította és egy napig nem ehetek vele. ha leválik/lekopik/letörik, újra fel kell rakni. Kérdeztem meddig tart ez. Azt mondta nincs a fogínysorvadásra végleges megoldás, használhatok aperisam balzsamot meg szájvízeket meg cserszömörcés fertőtlenítőt, de inkább készüljek, hogy ki fog esni a fogam egy idő után. Addig, hogy ne vérezzen használjak parodontax fogkrémet, a fognyaki érzékenységre meg sensodyne-t. most nincs jó kedvem. még azt se tudom mitől lett. neten azt írták, higanymérgezésem van. pedig legutóbbi vérképem überfasza volt.
-
lujó55
addikt
péter pál nap van a munkahelyen.
majd' szétrepedek...
pizzázás volt, meg sütik, fagyik. -
lujó55
addikt
nekem is jó lenne már a hétvége. ma végig abban a tudatban voltam, hogy péntek van.
fáj a fogam, vagyis fogínysorvadásom lett és szabadon van a fogtő. ha csak hozzáér valami bepisilek a fájdalomtól. nem tudom mitől alakult ki, se fogkő, se szuvasodás, se semmi. holnap estére megbeszéltem egy találkozót a rendkívül kedves és csinos fogorvos nénivel. talán segít rajtam -
lujó55
addikt
link: érdekes statisztika
pohár, NOLF: leszállni a szőrős lábamról!
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25861 üzenetére
azt már nem! nekem nem fogják a lábamat gyantázni
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25841 üzenetére
csatlakozom
-
lujó55
addikt
válasz
stranger28 #25833 üzenetére
na jó, de az még nincs a földön.
ez meg potyog amint hozzáérek a fához. és még csak meg se ért rendesen, mert tavaly pirossas-narancsos színű volt, most meg éppencsak sárgás rózsaszín, pedig volt nap bőven. mondom én, túl sok volt neki az utóbbi két durva nagy eső -
lujó55
addikt
baj van...
érik a barack.
nem kicsit, nagyon.
máskor szépen egyenletesen érik a család legnagyobb örömére, most meg egyben ért be az egész két nap alatt. hullik a fáról, ha meg lehullott és megütötte magát rothad szét. sok volt neki ez a rengeteg eső. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #25813 üzenetére
hát ez a fékezés nem semmi. amolyan indiana johns-os
-
lujó55
addikt
szerintem a kukuc halucinál. ennyi jó nincs is a világon
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac #25795 üzenetére
szarügy.
én azon a véleményen vagyok, hogy fizetek inkább mindenért, de EÜ-t ne vonjanak tőlem. a múltkor megröntgenezték az asszonyt magánklinikán, szakorvosi vizsgálattal együtt 16500Ft. Elővettem az EP kártyát és lehúztam. Ennyi.
Ja és a legfontosabb: telefon délelőtt 10-kor, 15-kor már vártak bennünket tolongás, sorbanállás, várakozás nélkül. -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #25780 üzenetére
ja tényleg. kattanás volt. na ez elkerülte a figyelmemet
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25774 üzenetére
melyik évjárat?
-
lujó55
addikt
Nem tudom Mawyx hogyan festette volna be a tojásaimat, de ha nincs ott a közelben a mama akkor elboldogultunk volna.
a higítózást mindenesetre kihagytam. Egy kicsit zöld, de majd lekopik a használat közben.
A félreértések elkerülése végett tisztázzuk: Attila is és én is hetero érdeklődésűek vagyunk. Egyszerűen az ecset keresztbe volt téve a festékesdobozon, én meg véletlenül rávágtam a másik végére és alulról felcsapódott. Tojás, comb belső és térdhajlat zöld. Ennyi.(#25749) Mawyx: de hát volt munkahelyed. nem?
-
lujó55
addikt
Ismeritek azt a húsvéti viccet, hogy
- melyik a legjobb tojásfesték?
- a rúzs.
Na, ma bebizonyosodott, hogy a Supralux, mert az nem jön le, higító meg nem igazán bőrbarátJelentem kész, bár eléggé megszenvedtem a dolgot. Még délután átnézem és átkenem ahol esetleg kimaradt egy-két rész. Sztori röviden: korán keltem, hogy ne legyen nagy meleg. A mama szerzett nekem segítséget Attilát a második szomszédot.
Attila (40) egyedül él, vizet még hírből sem ismeri és ebben minden benne van (sem inni, sem fürödni). Ellenben tele van jó szándékkal. Preliminary: Attila már évek óta pampog, hogy adjak oda neki két sor szőlőt mert úgy igazságos. (jelenleg: neki 8 sor, nekünk 12, de ez közös a sógorral).
Nos Attila most is a szokásos szöveggel indított, hogy segít, de adjak neki kesztyűt, arcmaszkot, védőszemüveget, térdvédőt és két sor szőlőt. Mondtam neki, hogy inkább hagyja, de hajthatatlan volt és beállt mellém kenegetni. Aztán elküldtem a kerítés másik oldalára, hogy ne ketten végezzünk már egy munkát. Ott jött velem párhuzamosan és mondogatta, hogy a kormány elveszi a 10 sornál nagyobb szőlőket, meg hogy nem ér már az semmit, mert öregek a tőkék. Ezt kellett hallgatnom végigAztán kiegyeztünk, a mama adott neki 5000-t, meg nagyon finom húslevest, sültcsirkét, én meg nekiadtam egy régi vörösboros hordót amit szerintem az életben nem fog tudni kikénezni, meg kapott egy liter körtét a legjobb fajtából. Szerintem ezért a kis munkáért rendesen jól járt.
-
lujó55
addikt
kerítés letisztítva amennyire tudtam, van olyan hely, ahol fémig lejött a gané, de máshol látszik egy-két réteg. mondtam a mamának, hogy jó így tarkán is, de aztán csípőre tette a kezét én meg értettem mit akar mondani, hogy holnap nekiesek a festésnek.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #25734 üzenetére
UPPOLOM!
-
lujó55
addikt
válasz
stranger28 #25727 üzenetére
semmi gáz, kaptam sapkát a fejemre, hogy ne kapjak napszúrást
rohadt meleg van odakint -
lujó55
addikt
válasz
stranger28 #25725 üzenetére
lekaparni? 6 réteg van rágyógyúlva, bordó, zöld, megint zöld, fehér, újra zöld, fekete.
ha lenne egy mobil homokfúvóm nem sírna a szám. ez most simán kétnapos meló. -
lujó55
addikt
eljött ennek is a napja, nincs további haladék és az időjárásra se lehet fogni, miért nem csinálom.
-
lujó55
addikt
Rendesek vagytok mind, hogy próbáltok nyugtatgatni
Azt hiszem, megoldódik szép lassan minden. Asszonykám sem zsörtölődik már az éjszakai beszólásom miatt, simán kiengeszteltem, nem volt bonyolult. a szokásos bevált módszert vettem elő újra. itt a nyár, egy új szandi hozzá egy új táska ráadásnak és kész. -
lujó55
addikt
(#25701) stranger28,
(#25703) Aggregátor,
(#25705) Tim82,
(#25708) Tothgera30,
(#25709) BlacKSouL,Hát ha már ennyien mondjátok, hogy nincs itt semmi baj és csak egy kis türelem kell, akkor lehet benne valami. Egy kicsit túlreagáltam.
Ráfogom a kialvatlanságra, bár valszeg nem egyedi eset. a hirtelen felmenő pumpa az utóbbi években rendszeres nálam, hiába szedem a MagneB6-t
-
lujó55
addikt
válasz
stranger28 #25701 üzenetére
Azt mondod, bizakodjak?
Van még esély?
(#25702) Winner_hun: ilyen nem volt
ezért nem értettem az egyéni elbírálást ami a szabályok durva megsértése után jár.
(#25703) Aggregátor: tudom, tanítottam őket jónéhány éven keresztül. vinnyogni tudnak, ha kell a pont a ZH-ra
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #25698 üzenetére
nem baj, tetszik a kiskakas, de komolyan.
amúgy nem a rendszert szídtam, az jól működik. kell, hogy legyen rend, mert a káosz nehezen kezelhető. de egy ilyenért, hogy egyszer dupláztam egy szaros apróhirdetést egyéni elbírálás... mintha valami köztársasági elnöki közkegyelemről lenne szó.
pofám beszakad.
az a baj, hogy rohadtul vizuális tipus vagyok és sajna hatnak rám a sztereotipiák. látom magam előtt a "moderátort", aki egy tejfölfehér, vékony, szemüveges görbehátú gyerek, 10 év alatt elvégezte az informatikát egy kis hátszéllel, fejből nyomja melyik hardver mit tud, de fogalma sincs a félvezetőkről, egy diffegyenletet nem tudna megoldani, de ide jó lesz észt osztani.Ha akkora spíler lenne, akkor itt ülne mellettem a munkahelyen és hardvert tervezne.
(#25699) Tothgera30: szóval azt te is csöndben szereted csinálni?
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #25695 üzenetére
mindig van olyan pozíció ahol valaki isten, a többiek kutyák. egyszer az áramlástan tanárom mesélt egy nagy igazságot. azt mondta, hogy az egyetemen őt mindenki tiszteli, hajbókolnak neki, mert ismerik és tudják mit tett le az asztalra. de amint felszáll a buszra és észreveszi, hogy otthon hagyta a bérletét, a nyolc elemit ki nem járt idióta beleüvölt az arcába, hogy "vén hüje, miér niccs jegyed?!" szóval nagy király az ipse, mert a buszon a karszalaggal ővé a mátrix. de ha este kap egyet a fejére a diszkóban és beviszik a kórházba, akkor kiszolgáltatva fekszik az ágyon és üvölt vele az ápolónő, hogy "nyomi gyerek, már megint besz@rtál?" mert a kórteremben ő az úr, ott az van amit akar. és ez így van mindenütt. egyszer majd elkezdek írni egy listát, hogy hol lehet ilyen gebiet császárokkal összefutni spontán. (gebiet császár = az életben semmire nem vitte, de ahol tevékenykedik ő az isten és azt csinál amit akar, fontoskodik, erőfölénnyel visszaél)
-
lujó55
addikt
válasz
stranger28 #25692 üzenetére
ááá, egy új arc!
jól sikerült az avatar!
Én is kértem, de nem hittem, hogy ez ilyen véresen komoly. Egy IMF tárgyalás simábban megyEgyéni elbírálás lesz az ügyemben, mert kb. fél éve feltettem egy hirdetést úgy, hogy előtte vettem le a régit és van valami szabály, hogy egy hónapig ott kell lennie. Na ez most annyira komoly, hogy még jó, hogy nem kell ügyvédet fogadnom, mielőtt halálra ítélnek
-
lujó55
addikt
válasz
barnam_ #25690 üzenetére
engem meg az asszony óránként ébresztgetett, hogy fél és menjek le a földszintre, mert valami történt (amúgy leesett egy virágcserép a párkányról) mondtam, ne izguljon, csak a rézfaszú bagoly jött elmosogatni amit ő elfelejtett este.
kaptam a pofámra rendesen, szerintem még mindig duzzog -
lujó55
addikt
Reggelt.
Van itt valaki aki aludt az éjjel?
Hiába kapáltuk fel a kertet tegnapelőtt, most úgy van síkba rendezve minden, mint az üledékes lerakódás a tengerek kiszáradása után.
Idokep -
lujó55
addikt
Időképen semmit nem látni, pedig valami front közelít mert kib... fáj a térdem.
-
lujó55
addikt
vacsora megvolt harcsapaprikás üstben felpirított juhtúrós slambuccal, utána furmint fröccs.
tényleg szépre kell festenem azt a kerítést úgy látom.na, megyek megnézem hogy alázzák a hollandokat
-
lujó55
addikt
válasz
ladybug #25602 üzenetére
á, a liba bál!
na, most már fülig ér a szám. -
lujó55
addikt
válasz
ladybug #25600 üzenetére
nem, olyan gondom soha nincs. ami bement az bent marad, nem vagyok hasmenős fajta
Gőgös Gúnár Gedeon! ááááá
egyik gyerekkori kedvencem! még ma is emlékszem a rajzokra. a mákos sütisre, a libalagzira,... nagyon ott van a kedvencek között, de nem vagyok benne biztos, hogy megvan még.
-
lujó55
addikt
le lehet kattanni a témáról, nem lesz töke-taraja pörkölt
az avatar meg igenis nagyon tetszik -
lujó55
addikt
nagyon finom ebédet kaptam, a mama kitett magáért.
tejszínhabos sárgabarack krémeves, rántott hortobágyi húsospalacsinta tartárral, feketeerdő parfé dinnyeágyonaztán ebéd után kiderült, hogy jövő héten kerítést szeretnék festeni mintegy 30m-t
-
lujó55
addikt
válasz
Boxer001 #25581 üzenetére
még soha nem jártam így és nem is szeretnék
szar lehet.
vígasztalódj! -
lujó55
addikt
ha nem félreb@szásról van szó és a részéről már korábban is ért a gondolat, hogy szakítsatok, akkor az visszafordíthatatlan. ne bánkódj, más is túlélt már ilyet.
Amúgy az avatarod alapján majdnem felköszöntöttelek nőnapra.(#25576) tope: nekem megvan a dobozos verziója, minden nap kint van az asztalon a munkahelyen
-
lujó55
addikt
sajnos nem.
használat után simán kilépek. majd ha úgy érzem, hogy elég idő telt el, hogy a kollégák felfigyeljenek az új avataromra akkor újra belépek lecsekkolni. ha semmi, akkor kilépek, kimegyek cseresznyét szedni, vagy a vizslával labdázni, aztán bejövök ha melegem van és újra belépek.
minden alkalommal email cím + jelszó -
lujó55
addikt
közérdekű kérdés:
hogy lehetne este a TV-ben egyszerre nézni a portugál-holland és a dán-német mérkőzéseket? van két TV is, ezzel nincs gond, de M1-en mennek és az utóbbi ismétlésről. valami netes/műholdas segítség kéne -
lujó55
addikt
akkora sikerélményem van, megcsináltam az astra külső-belső levegő befúvo szelepet. 3 óra munka, ínhúzódás, nyakig kosz és izzadtság, de megvan és mindössze 600Ft anyagköltség.
-
lujó55
addikt
hortobágyi csárdához közeledve már messziről látom, hogy valami nagy népgyűlés van. alig lehetett haladni, mert a japán túristacsoport fele a főúton állt és fényképezett mindent. a csárdát, a barátjukat, a füvet, eget, madarakat, fákat, autókat, aszfaltot, stb. vártam türelmesen (max. 20 másodperc) aztán egy rövid figyelmeztető kürt, mert a gázfröccsre nem vették a lapot. erre megfordult az egész túristacsoport az út felé, félrehúzódtak és hajbókoltak. ezt nem hiszem el! biztos valamiféle elnézéskérés náluk, de nagyon mosolyogtak. feleségem azóta is ezt neveti, ilyenben még nem volt részünk.
számlát (bank) és szolgáltatást (pl. TIGÁZ) megszüntetni csak személyesen lehet. ez nem kérdéses. hogy miért, azt nem tudom, de ez van
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #25513 üzenetére
de azért mondd már, hogy tetszik-e a kiskakas avatar? -
lujó55
addikt
Kukurikú, jó reggelt!
Mégiscsak sikerült aludni nyitott ablaknál és illatozni a finom hársvirágokat. Valamikor 11 után elment a csapat bulizni egy másik helyre. Most mondjam azt, hogy mákunk volt?
Amúgy a csendháborítás nem tartozik a vészhelyzetek közé a rendőrségen. Bejelented, fél óra múlva megjelenik egy álmos járőr és megállapítja, hogy ez nem is hangos, mert ő már találkozott nagyobb rumlival is. Vagy jobb esetben becsengetnek, hogy lakossági bejelentésre jöttek ki és figyelmeztetik a hangoskodókat. De nem adnak le egyetlen lövést semakkor a mulatozók lehalkítják a zenét, majd a rendőrök távoztával dupla erősre feltekerik, hogy "bosszút álljanak". Én csak aludni akarok egy szar hét után, de vannak esetleg betegek, idősek, kisgyerekek, akik nem tudják mi az, hogy betépve lenni.
Sokkal hatásosabb, ha lakossági bejelentés érkezik, hogy kábítószeres fiatalok kislányokkal szórakoznak a ... lakásban és felkészülten érkezzenek, mert fegyver is lehet náluk. Na ekkor berontanak, leverik őket a földre, rátérdelnek a fejükre és a hülyegyerekek mehetnek ballagásra kék-lila foltokkal a zselézett hajuk alatt -
lujó55
addikt
szomszéd lépcsőházban nagy ordenálé buli van. a gond az, hogy a cigifüstöt mi is érezzük ha kinyitjuk az ablakot. ma éjjel nem igen alszunk
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25485 üzenetére
-
lujó55
addikt
jobbnak láttuk továbbállni. egerben a 15.5fok nem volt valami fantasztikus, pláne úgy, hogy nem volt meleg ruhánk, mert kánikulára készültünk. most itt debrecenben 26fok és süt a nap.
ez az!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Motoros topic
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest