- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lezuhant egy amerikai F-15-ös hétfőn Líbiában
Csak hogy világos legyen..
-
BlacKSouL
addikt
lecsuppant 30 M $..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #6831 üzenetére
Valami még lemaradt:
"Európában az elmúlt években sorra mentek csődbe a nagy múltú öblösüveggyárak, részben a feltörekvő ázsiai gyártás, részben az elszaladt gázárak miatt (az öblösüveggyártás költségeinek nagyjából hetven százaléka a gázszámla). Mára két olyan üzem maradt a kontinensen, amely képes olyan minőségi munkát elvégezni, amit a megfelelő tradíciók és tapasztalatok híján lévő ázsiaiak nem, egy lengyelországi és a salgótarjáni." -
BlacKSouL
addikt
Mondj egy gyümölcsöt.
Ha erre nem azt mondod hogy alma..
Illetve a 'mi a kedvenc piád?' kérdésre nem 'skót whiskey' -vel válaszolsz (minden ami Mc vagy Mac).
És a milyen telefonod van kérdésre nem ájfón a válaszod,
Nos ebben az esetben nem vagy eléggé geektrendi. Csak egy szürke kisegér aki beállt a tömegbe.
Ergo ha olyan böngészőt használsz, amit legalább rajtad kívül még vagy 100 millióan, akkor inkább lehúzhatod magad.No kedves vénmyoldman, így jó lesz a flém?
szamárcsacsi! baltaúr!, gepárduc! hol vagytok??
viszont holnap b@sz0tt jó idő lesz napsütéssel úgyhogy minden más le van 5z4rv4
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #6785 üzenetére
Egy ország fejlettségét többé kevésbé jól tükrözi vasútjának helyzete, fejlettsége, állapota. Azt gondolom a magyar álomvasutak állapotát nem kell ismertetni senkivel.
Megjegyezném a 19.sz közepén is jól tükrözte, ám akkor még bőven élvonalban voltunk. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6765 üzenetére
Csak elmélkedtem a sorsunkon.
-
BlacKSouL
addikt
De most komolyan.. mondjuk egy konkrét (magyar)személy konkrét tette. Egy politikusi/vezetői aláírás/döntés/határozat. Vagy ilyesmi.
-
BlacKSouL
addikt
Mi lenne az az egy történelmi esemény, mozzanat, momentum, ami ha nem úgy történt volna, akkor az teljes mértékben más jelenlegi helyzethez vezetett volna Magyarországot tekintve?
-
BlacKSouL
addikt
Ez tök olyan, mint mikor februárban simán sálban sapkában nagykabátban mászkálnak az emberek, mert február van. Igaz hogy mondjuk véletlenül épp 16 fok van, de akkoris, február. Sőt, volt már pár éve januárban is, hogy pulóverben mászkáltam. Én egyedül, mert 8-9 fok volt. Mindenki más kabátban izzadt, mert január van.
Ha meleg van, akkor mehet a csere. És az elmúlt két évet kivéve azért márciusban már nem voltak akkora nagy hidegek...igaz, nem is tartott októbertől márciusig a tél, és május-júniusban már többet sütött a nap mint esett. De két éve nem így van. Tavaly nem volt tavasz, csak eső meg eső, és a nyár is szar volt. Mindegy, ez már így lesz.
Én akkor is átraktam a gumit, lemostam a kocsit. Kész, takarodhat a tél a p...ába. Ha legközelebb 3 napos eső és lehűlés kell, csak szóljatok. Lemosom ismét. -
BlacKSouL
addikt
Az elmúlt évek tapasztalata az volt, hogy 15 fok felett már nem szerencsés a télit nyúzni, hát azt hittem októbertől márciusig épp elég volt már a TÉLből. De úgy tűnik tényleg skandináv ország lettünk, 6 hónapig tart a tél kemény fagyokkal és rengeteg hóval meg esőkkel. Szopás. Asszem egy garnitúra téli, meg egy garnitúra lánctalp lesz az ideális választás.
fótosmacska: nekem 195/65/15 az UG7+, és 205/55/16 az ER300. Emiatt eleve más az érzet, de fura módon mintha kevésbé dobálná a kocsit a BS, és természetesen sokkal közvetlenebb a kormányzás. A télivel szinte éreztem ahogy nyúlik, dől, tekeredik a gumi, a nyári meg olyan hogy egy fokkal jobban azon az íven megy amin akarom. A körömmélyesztő tesztben persze érezhetően lágyabb a GY.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
amint +15 fokban felraktam a nyári gumit, egyből jön a -2 fokos fagy
-
BlacKSouL
addikt
- Whose motorcycle is this?
- It's a chopper baby.
- Whose chopper is this?
- Zed's.
- Who's Zed?
- Zed's dead baby. Zed's dead... -
BlacKSouL
addikt
excelben oszlop és sorazonosítókat hogy lehet megváltoztatni?
Mondjuk a sorokat és az oszlopokat is számok jelölik, és én az oszlopokat betűkkel akarom jelölni, mint normálisan lenne. Mi a megoldás? -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #6659 üzenetére
fujj, ne ocsmánykodjatok má ezen a gyönyörű kellemes meleg száraz napsütéses sivatagi tavaszi ... ja nem..
-
BlacKSouL
addikt
Az a jó a mediterrán ciklonban, hogy csak és kizárólag a Kárpát-medencében képes megállni és napokig hullatni a mocsadék esőjét. Idáig rohamtempóban jön, innen meg soha nem megy tovább. Forog egyhelyben. [link]
Termesszünk rizsát. Ahhoz már a termőföldek 80%-a el van árasztva. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #6635 üzenetére
Nem néztem meg még, de ha arra akarsz utalni, hogy a taper serration az nem ferde hanem kúpos fogazás, akkor még igazad is van
Na de mindjá' megnézem.
-
BlacKSouL
addikt
"..eeeettone....páto namba iz nónído..
ááá..szorrriszorri..páto namba iz nído..
andoooo..vatiza joa csoiszö? .. disz izaaa mira simetori vizaaa tepa szerésa"Jó agytorna japókkal angolul beszélgetni, illetve már értelmezni is
Na. Kinek sikerül rendesen leírni a fenti fonetikust úgy ahogy az angol írná? (A legelső szó az japó sajátosság, nem értelmezhető angolban, kb az izének megfelelő, de le kell írnom a hangulathoz) -
BlacKSouL
addikt
Reggel vérvétel, este ultrahang.
-
BlacKSouL
addikt
"mikor a Hold 356.600 kilométerre lesz a Földtől. Ez azt jelenti, hogy a lehetséges földközelséget 90 százalékig éri el"
Tehát még mindig van +10%-nyi, amennyivel közelebb is szokott lenni? Vagy most akkor hogy? Vagyis a 356k km a legközelebbitől 10%-al még mindig távolabb van? Tehát nem is lesz olyan közel? Vagy akkor amikor távol van akkor az mennyi? Vagy a 356k a 90%, a 100% meg az amikor érintik egymást?
Vagy én vagyok értetlen?Hol esik, hol szakad. Itt esik is, szakad is. Mikor lementem szemetelt. Mikor lent voltam szakadt, mikor hazajöttem szemetelt, azóta szakad.
De arra még akkor sem képes, hogy a téli sarat, mocskot, szemetet, salakot lehordja az utakról, járdákról. Ocsmány egy mocsok marad ez után a tél után is. Értem én hogy nem lehet tányértisztaságú, de hogy csikorognia kell a vastag sódernek/nak minden egyes lépésnél... -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #6542 üzenetére
Amúgy próba: Keressetek olyan magyar várost, ahol ma és holnap olyan mennyiségű csapadék esik, mint Tarjánban [link] Csak beír és katt. Én megnéztem Szeged-Pécs-Nyíregyháza-Veszprém-Debrecen-Sopront. Mind 11 mm vagy alatta. Eger-Starján-Miskolc háromszög tarol.
Csak úgy megjegyzem, tudom, mindig pesszimistán látom. Örülnék hogy valamiben elsők vagyunk. -
BlacKSouL
addikt
ééééés MOSST kezdett el esni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6495 üzenetére
Mindenre jut idő, amire hétköznap mikor dolgozom nem.
NoLF: Egy ismerősöm azt csinálja, lehet hogy nem is hülyeség, hogy ha valahova megy, visz egy papírt, amit aláírat, hogy a 2 hét, az 14 nap, vagy munkanap, vagy mi. Aki nem írja alá, annak viszlát. Ezzel ugyan sok "átköltözést" csinált mostanában, ám elkerüli a bemondásos dolgokat. Ha meg közbürokráciahivatalról van szó, akkor meg hivatkozni kell a munkáltatóra, hogy mindenképp kell az igazolt aláírt papír a 14 napról.
Amúgy hova kell bemenni baseball-ütőkkel rendetrakni?Jó a pacal, csak estére nem kéne sokat enni.,
-
BlacKSouL
addikt
Kocsi lemosva. 2 db kavicsfelverődés, az egyik és a másik tükörházon. Lekenve hibajavító lakkal. Nem szép, de legalább nem fekete.
Sok apró ocsmány kátránypötty van a karosszéria alsó harmadán oldalt. Nem szedi le a kézi lelkiismeretes autómosó sem. Majd megpróbálom jégkockával megkeményíteni és lepattintani körömmel őket. Melegben csak szétkenődik.Télicsizma lekerült, nyáripapucs felkerült. Most végre ismét úgy néz ki a kocsi az alufelnikkel ahogy illik neki. Ablakon kavicsnyom, üveges aszondta nem érdemes hozzányúlni, csak felszíni, több kárt csinálna ha nekiesne. Jóvan.
Télikerekek kádban mosdatásra és nyári pihenőre előkészítésre felsorakoztatva. Az már csak potom 2 és fél óra kádba behajolgatást jelent. Plusz valamikor lefújni gumiápolóval. A gumis aszondta, mi vagyunk az egyetlenek akik pl. télire a nyárigumit így kiglancolva tesszük el, hogy úgy csúszik a gumiápolótól hogy megfogni se bírja, de értékelte, és szerinte akár évekkel meghosszabbodik az egészséges gumi-állapot így. Vigyázok rájuk, majd egyszer meg lehet hogy nekik kell rám vigyázni.Hűtő elől hő és kosz-takaró szivacs kivéve, már 15 perces kisrutin szétkapni az elejét meg visszarakni. Én mondom sokat számít -15-ben hogy takar-e valami vagy sem. Most viszont már meleg van hozzá, és a ventilátor is beindulhat, úgy meg nem jó ha takarva van. Még tankolni kéne a héten, akkor megy a km-számláló nullázás is. A téli kb 3000 km-re 6,9-en áll a fogyasztásmérő, csalós felet hozzáadva 7,4. Az jó. 140 lóhoz képest, főleg városban.
Bankban fölös kártya lemondva, pacal fő, majoranna beszerezve, ebéd megéve. Orvos holnap reggel fogad.
Ma még van telefonszámla postán, meg ugye a keréksuvick. Na megyek is lefelé mielőtt elkezd esni. Állítólag fog, de mások szerint pesszimista vagyok.Ui: az ilyen hosszú nagyon ünnepi hétvége azé' jó, mert ha beteg vagyok ha nem, semmit sehol nem lehet elintézni.
-
BlacKSouL
addikt
Beterveztem, hogy autómosás és kerékcsere, a kettőt jó összekötni. Ma terveztem hogy lezsírozom mindkettőt. Na mikorra várható 25 mm-nyi özönvíz? Igen, holnapra. Tehát holnap már ugyanolyan ocsmány lenne a kocsi, mint amilyen már 2 hónapja. [link]
Viszont később már dolgozom, nem lesz időm ilyesmire. -
BlacKSouL
addikt
bazzmme
3 percet nem láttam eddig a meccsből, abból 2-ben gól volt..krvltbemá
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #6351 üzenetére
Hálistennek nem vagyok bölcsész
-
BlacKSouL
addikt
Vágó Úr, kérném a közönség segítségét
Általános műveltség, akkor pl. érettségiig bezárólag legalább egy alkalommal említést kellett volna tegyenek róla a megelőző 12 évben, ám ennek hiányában vagy az oktatás színvonala, vagy a fenti ismeret meglétének alap műveltségi szinthez való kötése nem elfogadható.
Nálunk sosem esett róla szó. Azóta meg szintén nem futottam bele. Rá pedig eddig nem kerestem, mert ahhoz tudnom kellett volna róla. -
BlacKSouL
addikt
Mi az isten ez az új divat, hogy latin szöveget nyomatnak a még nem működő oldalakon??
[link] -
BlacKSouL
addikt
A másik, hogy az egysejtű agyú jó magyar ember (hülyebarom) első dolga, ha 2 napig nem esik (de ha esik akkor is) hogy minden éghetőt begyújt.
[link]Ősszel azé, mer avar, nyáron azé mer csak, tavasszal azé mer muszáj, máskor azé mer a szomszéd is éget...
Komolyan mondom, mint a hülyegyerek, amint épp nincs dóga, nekiesik oszt éget mindent. Csak tegnap 41x mentek a tűzoltók, tudom, ugyanis nem messze a laktanya. Ma 30 km alatt 9 helyen égett fékezhetetlenül a gaz, a minden az utak mentén.
Hogy lehet ekkora barom az emberiség, néha tényleg úgy érzem mi vagyunk a Föld nevű bolygó rákja. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #6252 üzenetére
Sajnos extrém módon meg kell emelni az alapvető árucikkek árát ahhoz, hogy az emberek beszüntessék a vásárlását. Tehát hiába mondanám, hogy mától mindenki csak vizet meg kenyeret vegyen, úgyse tennék meg. Megveszik az 1 éve még 180 Ft-os olajat 560-ért, a 150 Ft-os cukrot 360-ért, a 280 Ft-os benzint 380-ért, az 500 Ft-os bagót 780-ért, stb.
És ez szépen megy így nagyon hosszú ideig.
Jövő ilyenkor 700 Ft lesz egy liter benzin, 1000 Ft egy liter olaj, 900 egy kiló cukor, 700 egy kiló kenyér, 2000 Ft a bagó, és én jól tudom, hogy a max(!) 5-6%-al megemelt bérekből teljesen ugyanúgy megveszi majd mindenki annyiért is.
Mondjuk ha az összes cukorgyárunk menne, mert nem baszták volna el sikeresen, akkor nem lenne ennyi a cukor sem. Ja hogy úniós segget kell nyalnunk? NYaljuk. Csak a szart nekünk kell róla lenyalni, a politikusoknak már csak a fényesre nyalt segglyuk marad. Ha a mezőgazdaságot csak kicsit is másképp szervezték volna a magasságosnagyratisztelt ügyvédkisésnagygazdaúrék anno orbánkirállyal, akkor nem itt tartana az sem.
Csúszunk szépen a lejtőn, valami ismeretlen mocsárba, valamikor valami majd megváltozik, ami után sokáig még szarabb lesz, de addig lehet hogy 10-20 évet is le kell élnünk úgy, hogy közben tudjuk, hogy nem kellene, hogy lehetne jobban is, csak még addig soksoksoksok politikus és politikusrokon zsebét meg bankszámláját, meg házát, meg kocsiját, meg azanyjapicsáját kell még teletömni az én pénzemmel.
Ennyi.
Politikus=hatalommániás, pénzéhes élőlény, mely képes a többi élőlényt eltaposni a saját boldogulásáért
Majd ha megérem, hogy minden egyes kib.szott politikus minimálbérét dolgozik, és panelban lakik 45 m2-en, és Suzukival jár, na majd abban az utópiában el tudom képzelni hogy valami jobb is lehet. Addig egy nagy kékeresre tátogatunk szépen, az a párszáz, ezer meg hahotázva röhög rajtunk és két kézzel tömi a zsebét. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #6248 üzenetére
Azt nekem is ajánlották, bár én csak telefonomra töltöttem, mert lejárt volna a kártya. Mondjuk nekem nem könyörögtek, de ott volt a 2 db 780 helyett csak 674 Ft akció tábla, a vípóver energiaitalért, de mondtam hogy én ha a redbullt se veszem meg 340-ért, ezt sem fogom. Ennyiben maradtunk.
Lassan én is azt gondolom, hogy ki kell nézni a megfelelő kis határátkelőt, lezsírozni szépen a vámosokkal, aztán vagy 5-6 tartálykocsival átlöttyinteni. Már csak az a kérdés mennyiért adjuk? Szerintem kellő mértékű bevonással simán lehetne illegálisan is nagytételben csinálni anélkül hogy bárki is kérdőre vonna érte. Hajóval is hozhatnánk Líbiából pl. Valami riportban mutatták, hogy kb 18 Ft-ért van litere.
-
BlacKSouL
addikt
Impotens hogy nem tud választani magának? De hogy így címlapon...azaz majdnem így
Nekem is! [link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6222 üzenetére
Nyáron mentünk Füredre nyaralni munkatársakkal ismerősökkel. A 710-es gyorsforgalmin mentünk, aminek a végén már a lejtős részen belefutottunk az út mellett rendkívül hatékonyan és szaporán dolgozó trágyaszóró gépbe. Kb 50 méter sugarú körben(!) porlasztja szét a tömény trágyát, aminek a szagát legalább 10 km-ig elviszi a szél. Mi 50 m-re mentünk el tőle.
A kocsi szűrőjét és szellőzőrendszerét 30-40 percig kellett szellőztetni hogy ne akarjunk ellenállhatatlanul okádni a kocsiban ülve. Na AZ trágyaszag volt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6218 üzenetére
Jajmár, mindig az a pesszimizmus
-
BlacKSouL
addikt
tavaszillat volt ma. el se hittem
-
BlacKSouL
addikt
10 fok fölé ért a hőmérséklet. Azt hittem sosem érem már meg. 4 és fél hónapot kellett várni rá. Megyek szellőzni, hátha nem kap el a görcs megint.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #6170 üzenetére
Köszönöm, akartalak keresni, csak most próbálok vacsorázni. Mindjárt olvasom a privit is..
Délelőtt még a doki csak fertőzést vélt, az arcüreg miatt, (szerinte az ment a belekre is) arra írt Azibiot-ot mint legutóbb, meg orrsprayt, Avamys 120 -t.
Most meg az ügyeletes a kórházban No Spa-t, Algopyrint, meg Voltaren 75mg -t. Ezekből csak 1 körül az Azibiot-ot, meg az orrsprét vettem be, meg fél 5 magasságában a No Spa-t, illetve a doki Papaverint nyomott a s.ggembe, 2 ampullát.Az az igazság, hogy a sör most nem igazán esik jól sem, a közérzetem nem tökéletes, a sörhöz meg hangulat is kell. Viszont a vacsora húsleves, szerencsére az is sok folyadék.
Napközt már megittam összesen vagy 2 liter kamillateát, most a levest, meg vettünk szénsavmentes kevés ásványianyag tartalmú ásványvizet. -
BlacKSouL
addikt
Azt hiszem megszoptam a méteres kékerest.
Kezdem ott, volt már itt valakinek vesegörcse? Aki igennel válaszol ne is olvasson tovább.
A többieknek meg annyit, sose tapasztalják meg..
Péntekre vagyok kiírva ultrahangra...addig marad a görcsoldó, meg innom kell mint a gödény. Remek kilátások a jövőre nézve.
Kicsit kilátástalannak tűnik amikor a levegőért is küzd az ember. Nagy szerencsém hogy a láz és a róka kimaradt a repertoárból. No mindegy...most jó -
BlacKSouL
addikt
Dohányozni tulajdonképp miért is jó?
Mondjuk 15 évesen? 20? 25? 30? 40? 50? ...Ok, értem, 15 évesen azért, amiért tokióhotelt meg dzsasztinbíbert hallgatni. De onnan fölfelé?
-
BlacKSouL
addikt
Hát...az egy dolog hogy alig látok az arcüreggyulladástól és haza kellett jönnöm melóból...
De hogy ez a szép tavasz irgalmatlan nagy hóviharral kísért a hazaúton... -
BlacKSouL
addikt
Hajnali 1-kor arra ébredtem, hogy irgalmatlanul fáj a hasam. Olyan görcs jött rám, levegőt is alig kaptam. Ez így ment fél 4-ig, akkor valahogy elmúlt. Mindenesetre most 3 és fél óra alvással ami 2 + 1,5 arányban lett elé és mögé szétosztva...nem vagyok valami feltétlenül fitt. Ráadásul úgy néz ki arcüreggyulladásom is van. Szép az élet. Tök jó hogy 4 nap szünet lesz... Az éppen jó lesz az ágyban fekvésre meg a betegen teázgatásra.
pohár: nincs annyi keret, és annyira drágát már nem akarok, ott már sokba kerülne a kihasználatlan funkciók sokasága
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6063 üzenetére
tesitanárunk elmagyarázta hogy a Cooper teszt miért 12 perc.
Mert a 11 kevés, a 13 meg sok.
Ebből adódik, hogy a 2 év kevés, a 4 meg sok. de nemtom, nekem átlag 3 évente lett új telefonom. a 3310i-m 3 évig volt meg, elhagytam egy szar buliban kiesett a zsebemből. a rákövetkező 3100 is addig volt, most apámnál teljesít, nincs bekapcsológombja, nem érzékelhető már a fluoreszkáló előlapkeret, a gumigombokról lekopott majdnem minden, de 2 hónapja egy akksicsere, és most ismét 14 nap a készenléti ideje. amikor nekiadtam, akkor egy SonyE. K550i lett, azt most is használom. Az is kopik már minden gombjánál és az előlapon, de még jobb képei vannak, pláne makróban mint bármelyik mobilnak. de ez is mint mind előtte kártyás. Kellett egy előfizus, és így lett az ócsó érintő Samu. Túl olcsónak bizonyult.. -
BlacKSouL
addikt
Elb.szódott a S5230-am. Most van garanciás érintőpanelcserén (remélhetőleg). Úgy döntöttem lecserélem amint visszajött. Vagy várjak még? Mert
Mit vegyek
Galaxy 3, Galaxy Mini, Wave 723, Galaxy Ace ?Az 5230-ról is azt gondoltam azt már vagy 3 újabb évig tuti nem cserélem le, de ami egyszer szériahibás, az csereérett. Viszont ezekből ha vennék valamit, azt már tényleg nem 1 évre venném, én nem szeretem csak úgy cserélgetni őket.
Tehát, legyen már most okos (gondolkodjon helyettem, hogyne, persze, töltse az IQ teszteket sorban...), érintős, legyen elfogadható minőségű és méretű kapacitív kijelzője multitaccsal, legyen kellően gyors, az 5230 akadt eléggé; igazából netezni nem szoktam, de ha mégis adódik WiFi, tudjam használni (pl. külföldi tárgyaláson szállodákban). Gps-em van, de ha ebben is, az se baj. Legyen használható sms íráshoz (Monte pl a qwerty hiánya miatt IS kiesett volna) Igazából sok igény nincs, az ilyen netes aktívkodás nem hiányzik, fészbukkozás meg twitterezés orrbaszájba vezetés közben... stb. Memória nem mérvadó, már van egy 2G-s kártyám.ja, legfontosabb, lehetőleg maradjunk 50k alatt (T-s előfizuval), de ha icipicit túlcsúszik...3 évente belefér. vagy, mint már érdeklődtem: még várjak? áprilistól jár le a mostani hűség
ja2: fényképezni is szoktam velük, legalábbis próbálok, "kéznél van" módban, mert amúgy az S3-at cipelem ha megyek valahova.
[tudom, másik topik]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6029 üzenetére
Tőlem legalább kaptak..lehet hogy elsőként aznap..
Ha gyémánt fülbevalókat osztogattam volna, akkor se kezdtek volna neki vetkőzni.. ezért mondtam hogy a gesztus..ha egy szem mogyorót kapok valakitől, akkor azt is értékelem..mindegy..
Lényeg hogy nem vártam többet, dfe amit igen, azt megkaptam. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #6011 üzenetére
Nem igazán. Mondjuk nem várhattam el, mindenkinek van valakije (rajtam kívül), ami persze nem feltétlenül kell hogy jelentsen bármit, ezért én mindig elvárom persze
de sosem ajánl fel senki semmit sem amúgy, sem viszonzásképp.
Más: értem én hogy tavasz, meg gólya meg fogalmatlan meteorológusok, de ehhez miért kell -12 foknak lennie??
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5995 üzenetére
pin.. akarom mondani..
reggel bementem bótba', aztán onnan melóba, és mikor jöttek sorban a kolléganők az irodába, miután levették a kabátjukat, egy szem Raffaelloval vártam őket. Nem sok, jelképes, de kb pont azt értem el vele amit szerettem volna.
Ugyanis mindegyiküknél kivétel nélkül megfigyelhető volt, hogy az arcvonásaik a "basszamegmármegintittkelllennem.." helyzetet vették fel. (Nem részletezett okokból nálunk sajna ez az általános.) Majd a kis meglepim hatására 1-2 másodperc alatt átalakultak "..éjjjaaajnemmondoddearanyosvagykösziszépenóóókösziiii.."-vé.
És onnantól legalább egy kis ideig mosolyogtak, meg úgy néztek rám a NŐk mint FÉRFIra. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #5972 üzenetére
pina
ja, várjá', ezt még nem lehet mondani, mondjuk legalább vén felébredne
hát hogy ugye csinálják-e zongorán..is. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5949 üzenetére
az nem baj, ha a többi fölösleget szelektálod ki
-
BlacKSouL
addikt
13. Ja. Ebből 1 Salgótarjánban, 5 Pesten, 7 Pécsett.
Csak érjem meg hogy reggel nem -12°C-ban és süvítő északi szélben kell 15 percet gyalogolnom mint ma. Vagy -8-ban mint tegnap. Majd ha már nem kell sapka, sál, nagykabát, kesztyű, és mindezt beakasztom végleg a szekrénybe, akkor beszélhetünk bármiről. Addig ilyen ordas hidegek vannak és kész. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5937 üzenetére
jóvan, basz.... Te is a lényeget veszed ki a mondanivalómból
megyek is fürdeni, mert -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #5934 üzenetére
áhh, most kezdek felperegni..
több mint egy hete nem gyúrtam, nemtom milyen szerencsének köszönhető, hogy a súlyom mégsem változott semmit(az október óta lenyomott 14,5 kg jól van ott ahol), de most hogy elkezdtem ma este megint mozogni (1 óra) érzem, hogy tavasz(-i fáradtság) ide vagy oda, jó ez, kell, muszáj mozognom, építeni az izmot, pusztítani a zsírt. Valahogy hangulatcsinálónak is jobb.Ööö, vagy most mi is volt a kérdés?
-
BlacKSouL
addikt
..leírok egy sort...három lesz belőle,
aztán megin' átírom meg megin' átírom meg megin' átírom...
ööö...mi?? kibazmeg? én??
ennek semmi értelme nincs... -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5895 üzenetére
övsömört kapott
-
BlacKSouL
addikt
-8 fok
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #5883 üzenetére
De nemcsak olyankor van mikor beteg vagyok, sőt, olyankor annyira nem is jellemző. Sajna nem lehet behatárolni hogy mikor fordul elő, milyen körülmény miatt lehet.
Viszont olyan érzés, mintha az erek mentén az izmokba a hajszálerekbe hirtelen eljutna a nyomásnövekedés, és ott okozna túlnyomást. Tehát mintha deréktól felfelé minden egyes izmomban hirtelen izomfájdalom lenne, ritkán a lábamban is, de csak a combomig. -
BlacKSouL
addikt
Az miért van, hogy 1-1 erősebb tüsszentés után kb 10-15 másodperc múlva a karomban, felsőtestemben, az izmokban hirtelen erős fájdalom jelentkezik, ami kb 1 perc után lassan ahogy jött el is múlik. ?
-
BlacKSouL
addikt
De legalább hideg van, szélviharral, és még a telefonom is elbaszódott.
És a fejem is fáj 2 napja. Azt hiszem megyek fejbelőni magam. -
BlacKSouL
addikt
Ma megnéztem, a város útjain átlagban 1-3 cm vastagon, 40-60 cm szélességben van kiszórva a zúzott kő. Az a tippem, hogy eltakarítani senki nem fogja. Tök jó mikor valamelyik autónak lejjebb kell húzódnia, akkor méteres körzetben szórja szerteszéjjel, illetve veri fel a port, amit legfőképp a kézenfogva sétáltatott kisgyerekek porszívóznak be orral, szájjal, tüdőbe. Meg mindenki más is. Majd jön egy egy hónapig tartó felhőszakadás mint tavaly, és szépen lemossa a csatornákba. És ez így van jól. Lehetne másképp?
-
BlacKSouL
addikt
nem
-
BlacKSouL
addikt
Viccrovatból: [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5736 üzenetére
Nem, de lassan kötelező lesz, máskülönben meg anélkül nem tudnak tőlem még több adót behajtani.
Én a kormány helyében bevezetném a SZJA mellé még a napiadót, ami abból áll, hogy ha 24 órát eltöltesz úgy hogy életben vagy, magyar állampolgárként vagy nyilvántartva, a magyarország fölötti levegőt szívod, ezen a földterületen süppeszted a lábaddal a talajt, meg állsz ki a napsütésbe, és elállod a drága fényt a dúsan termő magyar földeken ültetett növények elől mikor évente egy héten előbújik, na akkor ezért hogy ezt élve tetted meg, fizess az államnak egy adott összeget. Lehetőleg minden nap, hisz az extra adminisztráció igénye munkahelyeket teremt, tehát a foglalkoztatás is fellendül.
Hát nem jó ötlet?Vagy mondjuk az előző napi jövedelmedet minden nap megkapnád reggel 10-ig, és amit délután 2-ig nem költesz el, az automatikusan bekerülne az államkasszába. Temészetesen a jövedelmedből adót vonnak, úgy 50-60%-ot mint most, ha vásárolsz akkor áfát fizetsz, legyen mondjuk 50%, és így tovább. Ha el akarod költeni, költsd el. Ha nem, akkor hagy (vén miatt hadd) gazdálkodjon vele ügyesen más, aki viszont el tudja költeni.
Nos? Ki szerint remek ötlet?Asszem a jelenlegi kormány hamarosan lecsap az ötleteimre.
-
BlacKSouL
addikt
Inkább dögöljünk meg füst- és alkoholmérgezésben, csak nehogy az adóbevételben kiesés legyen. [link]
Szerintem tegyük kötelezővé a napi fejenként 20 cigaretta elszívását az óvodákban, meg iskolákban, valamint a minimum fél liter, átlagban 20%-os alkoholtartalmú italok elfogyasztását, hogy helyreálljon a rend, és betermeljük a sosem látott mértékű adót az államkasszába, ahonnan aztán a megfelelő helyre (megélhetési kisebbség, politikus-zseb, vállalkozóalvállakozó rétegzseb, hiperbürokratikus közszféra) áramolhasson. Én életemet, egészségemet áldozom a hazámért és népemért, holnaptól folyamatosan seggrészeg leszek, és nem szálanként, de dobozonként veszem a pofámba a bagót, úgy gyújtom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest