- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mappa
addikt
az finom lehetett
az nem kifejezés.... Érd-re mentem volna anno vonattal pár perc híján lekéstem,aztán keményen felszálltam egy Bicske-i gyorsra (mondván idős házaspárra hallagatva megkérdeztem meg-e áll Érd-en,bolintottak hogy meg persze) hát igen basszus fent a kallertől tudtam meg hogy mit jelent a gyors vonat kifejezés...amikor is Érd-et még csak meg se közelítette....úgyhogy másfélórás kikerülő "manőver" el...felhívtam hogy jöjjenek értem mert nem volt már vicces
-
Mappa
addikt
bealvás sztori nálam is volt edzésről haza busszal ..Linkin Park-ra bár nemhallgatok ilyet de egy régebbi albumuk bejött...de mégis bealudtam,valahol kint kőbányán ébredtem fel kb 10 megállóval ahol eredetileg lezuztam volna...kénytlen voltam nagyokat pislogni és leszállni
-
Mappa
addikt
a hipó csak a gyengéknek kell.... én szeretem a goa-t és nem jelenti az hogy akkor már szednem is kéne hozzá valami szart
pl. +hogy nézne ki reggel melóba befele ilyen stílusú zenét hallgatok..akkor már "hipóval" élvezném csak ..áh
-
bolondember
MODERÁTOR
én józanul is tolom, mert szvsz tökre nagy poén..
nekem nem gond hülyét csinálni magamból - ez legalább megy...
volt tegnap is ott minden:
-Bestiák - a reggel túl messze van
-Nothing's gone change my love for you
-Honey, Honey (Abba, duettként)
-Eurythmics - Sweet dreams
-pár britniszámés még jó pár nyócvanas évek szintipop slágerei
de a két legjobb: Krisz havertevével egy Elton Johnos duett és az eszpessöliforjú...
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest