- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Bub0rek #32201 üzenetére
hááát, az első három hetet különösebb erőfeszítések nélkül el tudnám viselni, főleg ha az 'advanced features list' kimondottan üres a betegségnél
rarri: neked jó a humorod. Csak tudnám miért mindíg 18+ jut eszembe a soraidat olvasgatva
A csirkemell és a marhanyelv nálad már veszélyes kaja -
Bubu79
addikt
válasz
Bub0rek #30651 üzenetére
Nono - kéretik nem sértegetni Sziporka Szívemet - talál jobbat is magának
Drágám: Kis időt kérek, ez tényleg fel van dobva
Mosolyod éltet, s ad erőt megküzdeni a mindennapok mumusaival - elbánni az összes hitetlenkedő, irigykedő félnótással, kik túlságosan rózsaszínnek találják románcunkat.
Mosolyod elvarázsol, s nem ereszt - megbéklyóz, de nem bánom, mert szívesen vezekelek szíved börtönében EgyetlenemNa erre varrjál gombot
Bon: A kövektől nekem kell tartani, nem Neked
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Bub0rek #29638 üzenetére
Bruhahaha, sőt hehehe. Így szolgáljon az ember az online közösség szórakozására.
2elkedem: hááát, attól függ. Ha olyat kérdezel, amit tudok, akkor igen ott vagyok. Ha olyat, amit nem, akkor esetleg utánanáézek.
(Vagy megkérdem Frémtől.
Igaz, hogy ő biológiában excellál, de azért a kémiát is vágja.)
Bub0rek: hát minek az neki? (már a tetkó meg a piercing)
-
kételkedem
addikt
válasz
Bub0rek #28807 üzenetére
Jó étvágyat!
Egészségedre!
Mindenki ossza szét és érezze magáénak a reá vonatkozót!
Káposztalaves és töltött káposzta volt az étteremben az ebéd. Ez első hallásra talán nem jó kombó, de finom volt.
A pincér kislány olyan aranyosan mosolygott rám, egészen bearanyozta a napom -
NoLF
veterán
válasz
Bub0rek #27325 üzenetére
a munkahelyen nem igazán, de ez egy nagyszabású vevőtalálkozó volt a budai várban, elég sok emberrel kellett társalogni, a japánok szakét itattak velem, én meg letoltam a torkukon az amstel bockot.
nem volt kötelező, de nem volt tiltva sem. én meg kihasználom az alkalmat
-
venember83
nagyúr
válasz
Bub0rek #27231 üzenetére
Hát le sem vadócoztak rég. Köszönöm.
Nem baj, lényeg az öröm és a boldogság.
Foglaltságról meg annyit, hogy: [link]Bubu79: Kösz a képeket, cseppfolyós okszigénrűl dincs?
Nyomorult MS Word képes volt ma este is felhúzni, a kis nyomorult elrejtette a Track changes (Korrektúra) opció bekapcsolásával végzett módosításokat. Azt hittem hiába dolgoztam, de aztán meglett a megoldás. Ennek örömére végre arra használhatom az ágyat amire való, aludhatok benne, elég volt a meló mára.
-
NoLF
veterán
válasz
Bub0rek #26489 üzenetére
hát elég körmönfont a dolog, nagyon sok mindennel tisztában kell lenni hogy rendesen lehessen végezni ezt a munkát, úgy látszik nekem még nincs elég tapasztalatom, vagy csak nem tudtam még felvenni azt a ritmust ami itt megy bpn. bár szerintem nem igazán tanítottak be, nem mutatták meg hogy hogyan s mit lenne célszerű, nomeg az eszközbeli támogatást sem kapom meg, vmint az előre megbeszélt dolgokat sem úgy valósították meg ahogy az meg volt ígérve. sajnálom ha ott kell hagynom mert jó csapat meg minőségi termékeket árul, de vhogy nincs összeszervezve a dolog rendesen.
pl ma szóltak, hogy a csütörtöki vevőtalálkozón én fogom fordítani a két japán nagyfőnök prezentációját a megjelenő 150 ember számára. kicsit szívenütött, habár nem vagyok ijedős de azért ilyesmit még nem bíztak rám.
-
-
NoLF
veterán
válasz
Bub0rek #26483 üzenetére
nem tudom biztosan, de meglehet
nos asszem elég volt az álláskeresés mára, majd folytatom ha ráérek. és most egy kis chillhouse, levezetésként. solar house - got 2 B U
-
tildy
nagyúr
válasz
Bub0rek #24025 üzenetére
Én azon gondolkodtam, mit jelent az, hogy elromlani az időnek.
Msot, hogy megint hőség van, nekem msot romlott el az idő, mert megint hőség van. Illetve ott volt bulgária is, ahol végig ragyogó napsütés volt, és elvileg szép idő, de annyira fújt a zsél, hogy nem tudtuk natasával parasailesezni. Tehát ott is elromlott az idő, miközben valójában csodálatos idő volt, nézőpont kérdése az egész.
azt hiszem megint túl sokat agyaltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest