- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
bolondember #42636 üzenetére
Körülbelül. Akkor volt szó az atomokról, elektronszerkezetről, ionokról, kötésekről.
Amúgy tecc.
-
Az első link helyesen: link
-
-
válasz
Cs.Orsolya #42597 üzenetére
Miért nem lepődök meg, hogy ez van a háttérben?
De a közös képviselő a tájékoztatási kötelezettségét akkor is elmulasztotta, így az számon is kérhető tőle. Pl. ama szép kis pörgőrúgás képében, amit már említettél.
Az ilyen más szóból úgysem ért, és ebből sem biztos.
-
Tildy: Ezt otthon vagy a melóhelyen csinálja?
Cs. Orsolya: Valóban, a közös képviselőnek ki kellett volna legalább a lépcsőházakba függesztenie, hogy zajos munka lesz, ettől eddig. (Az lenne a szép, ha ez olyan meló lenne, amit a közgyűlés nem szavazott meg...)
-
-
-
No én lassan elvándorlok aludni. Elég volt a tegnapi napból.
Remélem, egyszer megjavul a térdem, és fogok tudni így csinálni: -
-
-
Milyen fűrész?
Mod.: Lehet, hogy az azonos című filmmel van kapcsolatban? Nem láttam belőle egyet sem, így passz...tiv61us: Igen, ilyesmit hallottam én is, de hát biztosan nem lehet igaz...
tobey: Az ilyeneket én mindig lezavarom a gondnoki irodába, hogy ugyan kérjenek már engedélyt a közös képviselőtől a lakók zargatásához... Érdekes módon egy sem jött még vissza kezében a papírral...
(Különösen akkor volt ez mókás, amikor még én voltam a k.k.
)
-
-
-
Ez egy olyan betegséget próbál kifigurázni, amelynek az a lényege, hogy a szokásosnál jóval gyorsabban öregszik a szervezet. (Amíg te 1 évet öregedsz, addig az ebben a betegségben szenvedő ember akár 10 vagy 20 évet is!) Na most ha a gyerek valójában 5 éves, a gyors öregedés miatt olyan állapotban van a szervezete, mintha kb. 80 éves lenne - azaz bármikor meghalhat. (Magánvélemény: ez undorító, nem kellene mindenből viccet csinálni, de hol van már a jó ízlés határa?
)
Tildy: A BKV-nál ez volt egy hasonló eset...
-
Szép estét mindenkinek!
Látszik, hogy szeptember van, nem csak a sulit szállták meg a nebulók, hanem minket is a betegek. (Ez nem panaszkodás, hiszen ebből élünk, vagy mi...) De vége az uborkaszezonnak, az biztos.
Tildy: Ez olyan, mint amikor a nagyfesz távvezeték alatt megfelelő módon elhelyezve ingyen világít a neon?
-
Pfmppfmfpápff:
Kételkedem:
PppppfPmfMpf: Mmmppmúmfmffm ppmmppmfm mmpppfpmfmpmppfmfm fmmffpüpmfmffpppmmmpfmppffmp!
-
Szép napot mindenkinek!
Kételkedem, NoLF, Pohár, Bon: Mppmmpmmpőpmf mmmffp mmmpppffmmmmmfmmmpópmf éppp mfffmm pmpépffmpppmp, fmpmpppffífmpmpppppmff mpfppfmfmppfppm, éfmm pmmópmf ppmmppmfmmfmmmmffpmpmmmmmfmfmmffpppfppm pffmmmpmmfmpmmm!
-
válasz
kételkedem #42279 üzenetére
Kételkedem: Bakker, ezen röhögök öt perce!
Pohár: Ezen meg a másik öt perce... Tisztára rámjöttek az öt percek...
-
-
-
-
Tényleg, NoLF, a tervet sikerül teljesíteni? Vagy - jó magyar szokás szerint - mindig nyújtanak rajta egy kicsit, nehogy elérd... (Mert épp most olvasom vissza a topic elejét - keresek valamit, meg megnézem már, miket hordtam itt össze
, és az év elején vitték a gépeket, mint a cukrot.)
-
-
-
-
-
No, most viszont történelemmé válok, jó éjt mindenkinek!
-
-
Anno tanítottak, de hol van az már...
Tildy: Uhh, Kidus-ról teljesen megfeledkeztem... Mea culpa, mea maxima culpa!
Amúgy csak azért kérdeztem, mert azt, hogy valaki nő, nem tartom kizáró oknak, sőt. Nálunk a patikában a lányok időnként úgy szétcsapnak a kanok között, hogy csak lesünk...
-
-
válasz
venember83 #41970 üzenetére
Látod, mondtam én, hogy le vagyok maradva.
-
-
válasz
Psychonaut #41966 üzenetére
Vigyázz, mert aztán ezt a témát is lezárja!
-
válasz
venember83 #41963 üzenetére
Még ha olyan lenne ez a Windows Vista Home Premium... De a közelébe sem érhet apósom jó kis szilvapálinkájának... Na az üt, mint az ipari áram... Az aztán tényleg kikapcsol, és törli a RAM-ból azt a sok hülyeséget, ami addig belekerült...
-
-
válasz
neduddki #41931 üzenetére
Köszi, és gratulálok, ügyes vagy!
Komolyan nem értem az ilyen nyavajgásokat. Iskolába jár, mert az a dolga, ott meg tanítani csak úgy lehet, ha tudjuk azt is, milyen szinten áll a nebuló. Mert hiába kezdem el egyetemi szinten magyarázni az aromás diazóniumvegyületek kémiai tulajdonságait, ha azt sem tudja, mi az a benzol. (Ez most egy sarkított és kiragadott példa volt.) Puffogás OFF.
-
válasz
Bubu79 #41888 üzenetére
Pedig csak bele kellene gondolni, miért is az a dolgozat... Anno nálunk is volt ilyen - szintfelmérésre. Azaz a tanár arra volt kíváncsi, hogy honnan is kezdje el leadni az anyagot, mennyit ismételjen, stb. De valójában ő is csak le akart gyilkolni minket, meg jól megszívatni...
Killing: Most nem azért, de ha az alapfokú nyelvvizsga nem érne semmit, akkor foglalkoznának még vele?
-
-
válasz
kételkedem #41864 üzenetére
A végén meg a Terbisil-es csajok mindenkit lenyomnának az überbrutál kenőcspuskájukkal...
Szia, Bon!
-
-
-
-
válasz
bolondember #41590 üzenetére
Bakker, ezen egy fél óráig röhögtem...
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
Tim: Pedig már épp kérdezni akartam, milyen a kis masina. No, majd egy hét múlva.
-
válasz
venember83 #41509 üzenetére
Ez így van, én is megyek holnap robotolni. (Ráadásul adminisztráció hegyek várnak rám - de hát én választottam...)
Kidus: Én is imádom így a krumplis tésztát! Kedves egészségedre!
tiv61us: Na a grízes tésztával engem is ki lehet kergetni a világból...
-
válasz
Psychonaut #41495 üzenetére
Így van, Kubuntu-t használok.
Tim: Én is alig várnám! Legyen benne sok örömed!
És egyetértek veled, a wifi lenyúlást tényleg nem kellene reklámozni, ha már megteszi. Az én notim is sok nyitott wifi-t lát, mégsem próbáltam meg rámenni egyikre sem. Viszont az én routeremen WPA titkosítás van, biztos, ami biztos.Venember: Holnap még csak évnyitó a suliban, tanítás még nincs.
-
Gratulálok, használd egészséggel!
Psychonaut: Ez jó kérdés, hosszú szünet után kezdek újra linuxozni. A Jaunty-val gyakorlatilag nincs sok tapasztalatom... Meg amúgy is KDE-vel használom, amiből a Jaunty-ban a 4.2 van, míg a Karmic Alpha (mert ez még az) a 4.3-t tartalmazza. Ezek között meg már kinézetre is van különbség. A motorban meg biztos sok változás van, de ezt - mint egyszerű felhasználó - nem feltétlenül veszem észre.
-
-
Szép estét!
Felraktam a Karmic Koala-t a notira (Asus X50N), első blikkre egész jó. Már csak azt kellene megoldani, hogy a PH!-s avatarok, arcocskák és a képek ne legyenek olyan szörnyű pixelesek a böngészőben. (Firefox és opera alatt egyformán randa.) Így még egy adag utánajárás hátravan...
-
-
Szép napot mindenkinek!
Bon: Egészségedre!
Tildy: Nektek is egészségetekre!
Aki most fog ebédelni, annak meg jó étvágyat!
-
válasz
tiv83us #41288 üzenetére
Eszedbe ne jusson! (Mármint édesapádat bannolni.) Tény, volt itt egy kis vita, de annak már vége. Mindenkinek megvan a maga álláspontja, van akié ilyen, az övé meg olyan. Mint írtam, ő már nem ebben a világban él (Magyarország), ezért furcsák neki az itteni dolgok - de ez fordítva is így van. De ez a változatosság viszi előre a világot, szvsz. Különben is, édesapádat ilyennek szeretjük, én mindig érdeklődve olvasom a hozzászólásait.
-
-
válasz
kételkedem #41260 üzenetére
Én is így látom. Csak ne harcolja ki a ZT*-t, mint előtte jó páran...
*: ZT=Zéró Tolerancia
-
válasz
kételkedem #41250 üzenetére
Sajnálom a srácot, nem ilyennek indult...
Ha jól tudom, ez a második egy hetese, azután a végleges jön...
-
válasz
kételkedem #41247 üzenetére
Már megint mit követett el?
-
-
válasz
tiv61us #41231 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy szívesen eltöltenék ott hosszabb időt, de elsősorban turistaként. Beutaznám az egészet, megnéznék minden látványosságot a Szabadság szobortól a Grand canyonig Alaszkán át.
Ahogy mondtad, nem vagyunk egyformák (és mondtam már én is), én viszont kíváncsi vagyok, szeretek minél több dolgot megismerni. S ha egyszer szerencsém lesz, még a turistaút is összejön (bár előtte barátkoznom kell a repülés gondolatával - olyat még csak vizsgáról ki csináltam).
-
válasz
Winner_hun #41201 üzenetére
Szép napot!
Hogy van a bokád?
-
-
-
-
-
válasz
ngabor2 #41079 üzenetére
Én használtam pár képletrajzoló progit. Anno az egyetemen a ChemWindow több verzióját (ezeket az intézet megvette), az ingyenesek közül az IsisDraw-t (ma SymyxDraw néven fut), a ChemSketch-et, ill. linuxon a Chemtool-t. Ezekhez viszonyítva a Marvin egész jó kis program, most egyelőre ezt nyúzom, immár 3 féle oprendszer alól.
-
-
-
-
-
válasz
bolondember #41044 üzenetére
Hát igen, most már csak arra kell vigyázni, ránk ne boruljon. Még tartjuk magunkat, de vajon meddig?
Bon: És a javításban tudunk segíteni?
-
-
-
-
-
-
válasz
kételkedem #40997 üzenetére
Ettől tartok én is... Én elég sok gépen dolgozom nap, mint nap. Az adataim egy WD külső wiyón tanyáznak, de minden gépre lementem az egészet a munka végeztével. Így egyszerre több mentésem van, ha netán beütne a krach.
Bubu: Ami a nevelést illeti, veled értek egyet, valóban a szülőknek kell jobban odafigyelnie a dologra. Nálam anno használt a megfelelő időben kapott atyai (vagy anyai) tasli...
-
-
-
De ha a Calcimusc-ot nem adják oda (mert receptes a lelkem), akkor vegyél Calcium Sandoz-t, és ilyenkor amikor kitör rajtad az allergia, igyál meg belőle egy feloldott pezsgőtablettát. Ez segíteni fog. Ha viszont huzamosabb időn át így indul a reggel, akkor menjetek el orvoshoz!
Szia, Bubu!
Akkor én meg olyan (vén) vagyok, mint az országút, mert ez nálam is kiveri a biztosítékot!
-
válasz
kételkedem #40927 üzenetére
Na igen, de ez most fűszerezve van a Margit-híd lezárásával kapcsolatos forgalmi rend változással. Az Árpád-hídi felhajtóból csak 1 sáv szabad, a másik buszsáv, ami a Szentlélek téri megállóban végződik.
NoLF: Sose bánd! Így előre is boldog szülinapot!
-
válasz
kételkedem #40919 üzenetére
Sejtettem, csak nem lehetett kihagyni...
Amúgy nálam nem olyan lényeges dátum a szeptember 1, hiszen a felsoroltakat minden hónap elsején el kell játszanom...
Arra viszont kíváncsi vagyok, itt a Szentendrei úton nagyobb dugó lesz-e, mint most... Mert most azért akad egy kicsi, áll szépen a két, de néha 3 sor. -
válasz
kételkedem #40914 üzenetére
Ne is mondd... Szeptember 1: Havi zárás, tb-zárás, könyvelési anyag összekészítése, stb. Vagy nem erre gondoltál?
Tildy: Mondtam én, hogy nem lesz semmi gond.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
tiv61us #40785 üzenetére
Én meg inkább nem. Nem csak azért, mert korán van (pedig lusta vagyok ám
), hanem mert ilyen téren bőven elég az, amit a patikában kapunk nap, mint nap. Az egészségügyi marháskodások terén ugye mi vagyunk a végvár...
De most már tényleg elég, mert beszabadul ide egy mod vagy egy hg és akkor lesz nemulass!
-
válasz
tiv61us #40765 üzenetére
Én tudom, ill. akik írnak ide a fórumba, ők is tudják. A biztosítékot náluk az verte ki (jogosan), hogy egy hangos kisebbség tettei alapján ítélik meg a csendes többséget. Nagyon szomorú, hogy ez a kép látszik rólunk, de egyelőre nem tudunk ezen változtatni. Akik tudnának, azok nem érdekeltek benne, ergo a hangos részhez tartoznak. (És ez nem a négyévenkénti urnához járuláson múlik, mert akkor is csak a hangosak közül választhatunk.)
-
-
-
-
válasz
tiv61us #40711 üzenetére
Tudom, hiszen írtad is itt.
Kennedy: Valószínű azért fáj, mert kellő időt töltöttél már el ott, hogy ottani módon gondolkozz. (Tudom, hülye kifejezés, de jobb nem jutott eszembe.) De ettől nem vagy rosszabb ember, mint bárki más. Én úgy látom, hogy az egy teljesen más világ, és időbe telik, míg az ember fia megszokja. Te már megszoktad, és már a mi világunk furcsa. De hát ez így van jól, nem vagyunk egyformák - viszont ettől szép az egész, én így gondolom.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest