- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #32908 üzenetére
ezen elsőre kibukott a neduddki-compilerem is
-
BlacKSouL
addikt
itt szoktak/tunk gyilkosost játszani? még fenn..de már lefelé
-
BlacKSouL
addikt
Hát ez érdekes egy hét volt..
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudok belefolyni a beszélgetésbe, viszont ha valaki tudná nekem linkelni azt a Pilsner Urquell-es reklámot, aminek a legvégén a szlogen hogy egy angyal csókja, azt megköszönném...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #32341 üzenetére
Akkor felétek a hentesnél vagy húsboltban nem is lehet olyat kapni hogy "lecsókolbász" ?
[link]
-
BlacKSouL
addikt
Sőt, van aki a lecsót cukrozza. Mi általában sósan szeretjük, de fura is lenne a virslire meg a kétféle kolbászra szórt cukor
De nagyanyám a káposztás tésztát is ízetlenre csinálta, mert ő sózta, nagyapám cukrozta. Így történt, hogy nagyanyáméból ettem mint főétel, nagyapáméból meg mint desszert
Fú de ennék most egy kis olajban kisütött keserűgombát. Vagy legalább egy nyamvadt vegyes gombapörköltet -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #32065 üzenetére
Biztos van valami hiba idefent a fejemben, de én mikor ezt anno hallottam az esti mesekor, valahogy mindig sírhatnékom támadt. Nem tudom miért, de egyszerűen nem bírtam könnyezés nélkül hallgatni. Ahogy a Futrinka utca főcímét sem. És ezt azt hiszem Katicával már megbeszéltük tavaly. Vagy két éve.
még mindig overflow...
-
BlacKSouL
addikt
Buffer overflow---
-
BlacKSouL
addikt
Hopp.
Most vasárnap van. Majdnem mondtam, hogy szombat este hova tűntek az emberek, punnyadnak, vagy mivan. Aztán leesett, hogy már vasárnap. Most mentek el a vendégek, kb fél órája. Jó volt. Lagzis videót néztünk. Meg iszogattunk. Most meg egyedül itthon. Anyámék nyaralnak. Egy hét. Én meg itthon vagyok. És marhára nem izgat hogy egyedül vagyok, az már sokkal inkább, hogy magányos. Most szitkozódhatnék, de nem teszem. Csak lassan lefekszem aludni.
Ennyi, ki is ürült az agyam, amivel még fél órája pörögtem mint a rokka.
Jóéjt, jóreggelt. -
BlacKSouL
addikt
Ha valakinek megvan ez a szám, az küldje már el az emailcímemre, vagy írjon egy privit.
Köszi -
BlacKSouL
addikt
Ha valaki tud jól horvátul, az jelezzen már nekem legkésőbb ma du. 2-ig. Lenne kb 4-5 mondat, amit le kellene fordítani magyarról horvátra. (idegenforgalom, szálloda téma)
Köszi -
BlacKSouL
addikt
egy bögre kv kb másfél órája, és most annyit ér mint szomjas lónak szájbaköpés...
-
BlacKSouL
addikt
"Én annyira szeretek Veled a semmiről beszélgetni."
Ilyen mondatok jól tudnak ám esni..
-
BlacKSouL
addikt
na
-
BlacKSouL
addikt
véletlenül beleolvasgattam myvip-en képek alatti kommentekbe: "juj de cép vagy..édibédi" .. "köcymöcy puccy"
és ezek különböző variációi.
kell egy sör hogy regenerálódjanak az agysejtjeim... -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #31362 üzenetére
a mondatból a 'hozzád illő' a hangsúlyos, és a leginkább kritikus pont. Mondhatni a legproblémásabb
mármint nálam legalábbis
-
BlacKSouL
addikt
Az hogy autóban öv be nem kötése miatt halnak meg, az szinte egy kalap alatt van a vasúti átjáróssal.
Az a baj, hogy hiába gondolkodom egy diktatórikusan szabályzott, kötöttpályás autós forgalmi utópián, az emberek, vagyis az emberszerű lények képesek lennének az abszolút túlbiztosított, teljesen kiiktathatatlan automatizált rendszerben is halálos baleseteket okozni a saját hülyeségük, csökönyösségük, balfaszságuk miatt. Lehet hogy agresszivitásnak hangzik, de simán meg kéne kérdezni emberektől, hogy figyelj, te bekötöd az övet? És ha a válasz nem, egy 'biztos?' pótkérdés után tarkólövés. És meg lehetne spórolni az anyagi kárt. Mert a vége ígyisúgyis ugyanaz. Vasúti átjáróval hasonló kérdés, és azzal még a mozdonyvezetők lelki sérülését is meg lehetne úszni.
És a legzseniálisabb, hogy mindenféle remek elméleteket gyártanak, hogy az egyértelmű statisztikát ők miért cáfolják meg. Hogy miért lehet a piros jelzés ellenére átmenni a vonat előtt. Mert megszokták, hogy ha piros a lámpa, az még majdnem zöld, azon még átférünk. Csakhogy egy városi utcai kereszteződésben autóval csattanni ritkán halálos, ámde egy 110 tonnás tömör acélmozdony, meg a mögékötött 4-500 tonnányi szerelvény meglehetősen ritkán téveszt célt, és még ritkábban könyörületes.
Az meg hogy öv nélkül 95%-ban halálos egy súlyos baleset, és egyesek 20 körömmel kapaszkodnak az 5%-hoz, hát homo tulajdonság, de hogy nem sapiens, az fix. Általában ezek az emberek az élet más területén is görcsösen próbálnak szembemenni a szabályokkal, korlátokkal, megmagyarázni hogy miért nekik van igazuk a többi 95%-al szemben, mert egyszerűen ilyen a természetük. 'Csakazértsem' emberek. Potenciális öngyilkosok. Csak sajnos nem csak ön, hanem közveszélyesek is. Potenciális gyilkosok. -
BlacKSouL
addikt
Rohadjon meg az eső. De tényleg. Rohadjon meg.
Nem lehet ezt valahol elzárni?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #31179 üzenetére
igen, a flexet is akartam írni
hát nagyanyáméknál a gumis tornacipő az dorcó. Állítólag ez is valami régebbi márkából lett lefalusítva.
Aztán a pálinka az fédeci, így ahogy íromSokszor hallom/hallottam arrafelé, hogy 'aggyá má egy fédecit'. Mondjuk ez nem márkából lett
Na majd fateromat megkérdem mikre emlékszik még, most más nem jut eszembe. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #31173 üzenetére
ezé' terjedt el erre mifelénk pl falun is a stilfűrész kifejezés. ahogy a vídia is az anyagot jellemezte (vídiahegy, vídiafúró) nem az eredeti gyártó cég nevét, és még sok hasonló van.
-
BlacKSouL
addikt
Két napja kb félóránkánt változik az idő. Egyre melegebb van, és egyre sűrűbb a levegő. Már az utcán sétálva olyan illatok vannak, olyan érzésem volt, mint valami trópusi esőerdőben. A pára is kb hasonló, szinte köd van. Az ing meg álló helyben is tiszta víz, de nem csak az izzadtságtól, hanem a levegőtől.
Itthon meg megnéztem kint a hőmérsékletet meg a páratartalmat, előbbi 23°C, utóbbi 96 %. Szubtrópusi.. -
BlacKSouL
addikt
De megint küzdenem kellett mire visszaemlékeztem mi is a lényege a következőnek:
Mindnyájan őszintén és örömmel sza-
vatolunk azért, hogy még sok éven át aka-
runk a Te dicső napokat látott öreg fa-
ludban borozgatni, és emlékezni elmúlt tava-
szodra!Élvezd életed boldog óráit, mert a kis fa-
kadó rózsa is egyszer virit, és a Te tava-
szod is elhervad egyszer, és a régi jó ba-
rátok szeretete övez akkor is, midőn az ivá-
szások boldog emléke már a multé lesz.
BOLDOG NÉVNAPOT!Ha egybeírják nem is ugrik be egyből.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Na most nálam a következő hatása volt: apám rámszólt, hogy halkabban beszéljek, mert hangos vagyok, más meg amár aludna
aztán nem bírok olyan gyorsan gépelni mint ahogy szeretnék, és mikor leguggoltam átrendezni a konnektor és hosszabbítórengeteget, felálláskor azt hittem összeesek úgy megszédültem.
-
BlacKSouL
addikt
Nekem gyárilag ~135/85 a vérnyomásom, tehát ha ezt kávéval emelem az már nem szerencsés. Sokaktól hallom, hogy reggel neki se tudnának kezdeni a napnak egy kv nélkül. Én is kómás vagyok reggel kb 3/4 órát de ha az akkor normálisnak számító vérnyomásom már ébredés után egy jó kis fosatós löttyel indítom, akkor később elszállok, miközben csak gyomorideget csinál, de nem élénkít. Nem beszélve arról, hogy reggel amúgy is gyenge bélrendszerem nem tolerálná a sokkot.
-
BlacKSouL
addikt
Ok, thx.
Most tolok be egy keveset, instant, D.E. Paloma, de én ha nagyon ritkán iszok is jól fel szoktam tejezni, inkább tejeskávé. Úgy éjfélig kéne kitartania, vagy max 1-ig. Illetve nem kell, csak most még a giga szobarendrakás-pakolás-portalanítással nem végeztem, és még gyúrni is akarok egy cseppet(úgy bő másfél órát) -
BlacKSouL
addikt
Kávénak általában mennyi a hatás kialakulásához szükséges idő, és meddig tart a hatása?
-
BlacKSouL
addikt
Na, megjöttem egy másfél órás KFT koncertről. Élveztem. Egyedül. Sehol ismerős. Ott álltam egyedül mint fasz a lagziban. De jó volt. Mármint a Fő téren volt sok ember, de én egyedül voltam.
Most meg valóban, a péntek esti bulik kezdésének ideje van, én meg már megint itthon ülök a négy fal között, és mérgemben vodkamartinit nyalogatok olajbigyóval, pedig hogy megfogadtam hogy nem iszok már. De igaz, azt fogadtam meg hogy buliban nem iszom. De most cseszik buli lenni, úgyhogy iszok még egyet, már ha van elég jégkocka. Ha nincs, akkor meleg lesz, akkor viszont csak szopogatom, mert kettéáll tőle a fülem. Meleg pia..
Emlékszem régen míg Pesten dekkoltam albérletben - egyedül ismétcsak, úgy látszik nekem ez visszatérő motívum - egyszer ősszel vagy tavasszal csináltunk egy gyógyítós partit, mert kicsit meg voltunk hűlve. Szilvapáleszt jól megmézeztünk mézes szilvának, aztán behagyítottuk a mikróba, ráizzítottunk egy picit, és úgy szürcsöltük. Mit mondjak, már a gőzét beszippantva is beálltunk mint csákány az agyagba.
Ettől már csak a buborékos vodka volt izgibb, még 2000-ben, akkor ismerkedtem össze későbbi lakótárs-házigazdámmal és jóbarátommal. Náluk csináltuk klasszikus szódásszifonba vodka beönt, majd szénsavpatron belebüfiztet, jól összeráz, aztán fogyaszt..vajmi kevés szénsav lesz benne, de azért megy bele, és meglepő íze van tőle.
Na, most már majdnem kitöltöttem a szerkesztőablakot. Gyorsan teleírom, mielőtt még jobban megkívánom a vízkét. De mindegy, már úgyis csak egy adagra való van. Ellenben olajbogyó..meg szójagranulátum..tényleg, ki tudja, lehet manapság olyat kapni, hogy granulátumos szójalecitin? Régen szerettem. Asszem betelt az ablak, hozom a 007-est. -
BlacKSouL
addikt
mi a f@szt keresek én ilyenkor a leghosszabb nappalok egyikén a sötét szobában...??
-
BlacKSouL
addikt
ma link nap van [link] ez mondjuk mókás
-
BlacKSouL
addikt
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #29923 üzenetére
Hát egyre kevésbé ..
Nagyon kiesek a páros gyakorlatokból, ellenben bal kézre már szinte külön kell gyúrnom, hogy egyforma legyen a két karom.
Basszus,én meg azt hittem attól fáj a jobb karom, hogy furán hordom a táskám, meg rosszul ülök az asztalnál melóban..de így már világos
[link] nem tudok szabadulni a hangulattól
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Cs.Orsolya #29907 üzenetére
éééén nem tudom jól értem-e, de most akkor épp a szinguláris egy és egyetlen G-pontos orgazmust élted/éled át, amit szeretnél inkább máshol másvalakivel együtt (is) átélni?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #29797 üzenetére
akinek kicsi a melle, az nagyot akar. akinek nagy az kicsit..
aki tökéletes nőies alakú, az fogyni akar. aki vékony, az még vékonyabb akar lenni. aki jó husos, az fogyni akar.én se értem őket..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #29783 üzenetére
Na most pillanatra elbizonytalanodtam, mert nekem hirtelen a hajsütővas ugrott be, ami viszont nem egyenesít, hanem bodorít. vagy mittudomén. Anyámnak van otthon, de nekem sosem volt olyan hosszú, hogy akár egy kört is lehetett volna köré tekerni, pedig gyerekkoromban minden vackot kipróbáltam.
Kérdés hogy mennyi időre megy el valaki hogy hajvasalóra biztos lesz szüksége -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #29780 üzenetére
Az mit jelent?
Olyan mint amikor fogkefével költözöl valakihez?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #29772 üzenetére
Elrepült? Milyen anyagot adtál be neki?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26 #29715 üzenetére
hát..jó nagy, szoktuk vót mondani
csak a természetje olyan túlontúl ingatag. ha jókedvibe kapod jó, de néha jobb nem is közelbe menni. vagy ahogy Cingár mondaná: morálisan ingoványos. izé, orálisan..úgy nem tudom
ja meg nem földi, azt nem úgy mondják, mer az úriass, hanem főgyi..
nagyanyámná is az egyik parasztasszony úrias akart vót lennyi, oszt aszondta a kocsmába, hogy "kérek egy pohár szoldát".. mer ugye a 'szóda' az olyan parasztos, mint a 'főd' pl. úgyhogy a szegediek azok alfőgyiek vótak.
-
BlacKSouL
addikt
Na, általában ilyenkor tűnik el mindenki, mintha a Langolierek legelnének körbe
aztán megint gyilkost kiáltanak
De most nem -
BlacKSouL
addikt
randa a fekete csík a keksztopikon keresz'be..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #29643 üzenetére
- Józsika, betűzd el hogy alma... - A-el-em-a.
- Pistike, betűzd el hogy dob.. -Dé-o-bé.
- Nagyon jó. Gazsika, betűzd el szépen hogy diszkrimináció...Na tényleg húzok levegőzni
-
BlacKSouL
addikt
Ehh, nem iszom. Csak séta. Most már rendesen egy darabig nem iszom. Félmunkát meg mindek végezzek
Amúgy meg ja, erreNoLF: Úgy nem lehet hogy megyek mögötted és tanulom hogy csinálod?
egyébként sikerült egy olyan izét venni, amit csak autónak nem hív senki; puncimágnes, nőmágnes, bugyinedvesítő, csajozógép. Én meg semmit nem csinálok, csak vezetek mosolyogva, nem üvöltetem a zenét, nem húzatom 7000-ig (néha 5-ig azért) és mégis olvadoznak mellettem-mögöttem. Fura, én csak egy szerény autót akartam venni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #29536 üzenetére
szóval úgy fél órája kb effélét írtam volna:
csak sommáztam az esti visszaolvasásom. például hogy Dylen igen szemrevaló teremtés, aztán hogy kitevődött valaki akiről azt hittem hogy régen már ki lett téve, aztán mégsem, mert most mégis igen. szóval na.. -
BlacKSouL
addikt
hmm..
-
BlacKSouL
addikt
Jelezném hogy a szextopik ritkán van nyitva, legalábbis mostanság mindig áthúzva látom. No nem mintha írnék bele, de hátha más esetleg. És ne csak a Télapó tartsa már számon...bár azt én nem látom mikor ki nyitja ki.
Igor Mikornyitszki
ehhh, lefekszünk.. -
BlacKSouL
addikt
Az az igazság...
...és ez még mind semmi... -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Flakonos tejszínhabok 130-380 Ft között általában.
Anyám hozott ma CBA-ból. Nézem, gondoltam összetevőket megnézem, úgyis növényi zsír, meg effélék, tehát köze nincs 'tej'-hez mint tejszínhab, általában így lesz jó masszív kifújva, meg áll el sokáig. Összetevők: tejszín 58% (hoppá, már eldobtam magam) ; zsírszegény tej 13% (na jó, kompenzálja a tejszín zsírosságát, de legalább tej) ; keményített pálmaolaj..(tovább nem olvastam)
Jó, sütőgépben mi is használtunk pálmaolajat, de csak abban sült ki a kaja, nem direktben azt ettük. Azé' megkóstoltam, nem olyan gáz, csak fura. Na mindegy. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #28709 üzenetére
Akkor viszont a tetején az eevtársak nagyon elírtak valamit
Kit hova küldtek(volna) egy ilyen hibáért?
De hogy akkor már mér' nem nov. 7.?
Ja, mer akkor ünnep vót.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #28361 üzenetére
De király ahogy a ződ nyomja a bugit miközben ez megy a háttérben
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gamerkiller #28191 üzenetére
Az egy régi téma, hogy a közút úttestjén keresztben áthaladó síndarabok, illetve az azt körülvevő aszfalt/gumi sáv most akkor kinek a tulajdona, kinek az illetékességébe tartozik, kinek lenne kötelessége(na ez az amit végképp nem vállal senki) érdeke(? hát ez fix hogy az autósokon kívül senkinek) hogy hivatalosan megszüntesse a forgalmat akadályozó halott sínszakaszt. Lásd: [link]
Marad az hogy egy ködös március/októberi éjen eltűnik minden. Tábla, sín. Volt, nincs. Ki, miért és kin fogja keresni? Ismeretlen tettes megrongálta a vasút 4,2 m-en húzódó nagyon nagyforgalmú szakaszát, melyet a vasúti forgalom helyreállítása érdekében azonnal pótolni kell (?) Vasút? Hol? Mi? Tábla? Sose volt.
Mivel másképp nem megy, kell egy kis éjszakai fusimunka. -
BlacKSouL
addikt
válasz
dulifiO #28188 üzenetére
Ilyenkor nem működik a táblalopás módszere? Elég egyetlen éjjel kimenni és kifaragni a tényleg indokolatlan táblát, és kész. Napokig nincs probléma. Aztán ha pótolják, kb a 4. után csak rájönnek hogy valami nem okés. Másik megoldás felszedetni a színesfémkereskedő tesvírekkel a sínt az útból, há mégiscsak vas vón' az, és szépen kiönteni betonnal. 8-10 ember összedobja a cementrevalót, aztán egy éjjel alatt szépen megköt.
Felénk is van ilyen, de ráadásul meg még hagyják szétrohadni körülötte az aszfaltot is, és amikor már tengelyek törnek, akkor kikátyúzzák. A sín meg már a levágott végéről rozsdásodik az útpadka két szélétől 10-10 centire. Sőt, legjobb hogy a fénysorompó is megy hozzá.Egyébként meg ne viccelődjünk a teleporttal, emlékezhetünk mi történt Martyval és a Dokival is, egyszercsak megjött a múltból a lokomotívval. Előrelátóak a hatóságok, és meghagyják az időutazáshoz a síneket. Hogy pont az út közepén, hát puff neki. Na és ?
-
BlacKSouL
addikt
hubammeg, UPC pörög rendesen. Egy évvel ezelőtthöz képest fele áron, tripla sebességen kapom és lököm a deróton a biteket meg bájtokat. Ütős növekedés.
De hogy a 30M-re 32 jön.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
<NewL> #27916 üzenetére
Pontosan ez az, direkt néztem hogy az Opel Kadettól a Swiften(I-II) át az 530d BMW-ig márka, ár, és bármi válogatás nélkül előfordult. Tehát ez sem szempont hogy a csoribb kocsikon van inkább.
Tehát évente 10k a gumicsere? Én speciel pont ezen nem spórolnék a biztonságomért. Akkor éltem ezt meg igazán, mikor a céges Passat amin téli gumi volt, de már erősen kopottas, egy deres hajnalon januárban úgy elkezdte riszálni a farát egy előzésnél, hogy kellett vagy 200 méter mire úgy ahogy egyenesbe tudtam hozni. Pedig vagy féltucat 3 betűs izé van benne, csak hát 140 ló meg a hozzá illő nyomaték megindítja a másfél tonnát, és az a négy tenyérnyi felület olyankor azért számít. Persze a jég is más, de minden manővernél az a négy négyzetdeciméter véd az elszállástól, télen vagy nyáron. Én azt gondolom hogy ez nem csupán szegénység kérdése kéne hogy legyen, mégha megértem is hogy akinek minden fillér számít, és szüksége van kocsira, az ott spórol ahol tud. De a téli nyáron 2x olyan gyorsan kopik, kétszer olyan zajos, és rosszabbul fogyaszt tőle a kocsi. Összességében nem biztos hogy a végén olcsóbbra jön ki az ember.
Na mindegy, nekem akkor is fura, hogy majdnem a legtöbb kocsin téli figyel.
mod: akkor ezekszerint a téli gumi lenne a tökéletes minden helyzetben, és a nyári a fölösleges agyon marketingelt megoldás gazdagoknak? -
BlacKSouL
addikt
Komolyan mondom az emberek vagy hülyék, vagy birkák, vagy tényleg valami nagy baj van.
Végigmentem ma kb 100 parkoló autó mellett, és kb 75-ön téli gumi van. Nem négyévszakos, nem télinek látszó, hanem rendes, igazi, valódi winter, meg snowtrac, meg snowfox, meg snowwolf, meg polaris2, meg krisalp, meg még sok hasonló, ismert téli márkajelölés, és a mintázat is jól felismerhetően téli.
Június van basszus. Az egy dolog, hogy most már egy hete olyan mintha március lenne, és max 20 fok van, de akkor sem fagy, nincs hó, és 7 fok fölött van a levegő. Ráadásul pár hete még(már?) 30 fok is volt. Ezek a 30 fokban, a 40 fokos aszfalton is ezekkel a -10--30 fokra tervezett téligumikkal járnak? Igen. De miért?
Marketing? Nincs különbség a téli és nyári gumi között? Ugyanúgy lehet közlekedni hóban is a nyárival? Nem. De ha ezt kalapáccsal verik az emberek fejébe, azt is bele kéne, hogy nyáron meg ugyanúgy veszélyesebb a téli lágygumi. Most úgy tűnik az emberekbe annyira belemarketingelték a téligumit mint szupermegoldást, hogy míg eddig minden körülmények között nyárit használtak, most mindig télit használnak. Csakhogy míg a nyári télen veszélyes, de nem kopik annyira, addig nyáron a téli veszélyes, ÉS még nagyon kopik is.
Ehh, én hiába agyalok ezen magamban, ha a birkákat csak nyájként lehet terelni.
-
BlacKSouL
addikt
Hínnnye de kellemes nyári időjárás van kint, 9 fok, eső, szél, lucsok, szinte vágyik az ember a szabadba, strandolni, pezsegni...
Sebaj, majd keddtől, mikor már megint dolgozni kell menni, akkor lesz majd megint jó idő.
Mintha direkt kib@szásból lenne így..Na, viszont tegnap megvolt az idei céges gulyásparti. Sikerült berúgatni a főnököt is végre, 3 vagy 4 feles jóféle barackpáleszt belediktáltunk, olyan jó veres volt a feje egész nap, de ülve szépen elaludt a padon, néha lefeküdt kicsit. Jó dolog japánokkal inni
Gyárigazgató meg is jegyezte, hogy 3 dolgot biztosan tud rólam, hogy szeretek és tudok: enni, inni és mosolyogni
Kétségtelen hogy egy jó tányér gulyás, meg két tányér japán leves előtt egy kis csepegtetős-csurgatós kenyeret, meg némi japán frissen sütött barbecue-t betoltam előétel gyanánt. Jól nyomják a barbecue-t, volt ott grillezett spárga meg fokhagyma mellett még némi grillezett csirkezuza is, meg a "kommerszebb" aprónyársas csirkehús hagymával feltűzdelve.
De kellett is némi tápanyag, mert habár nem számoltam, de asszem nekem is jutott 5 feles mézes barack, 3 fél sima barack, meg asszem úgy 4 fél vodka a Finlandiából amit a főnök hozott és nem akartunk illendőségből bontatlanul meghagyniTermészetesen szétcsapatva 3-4 sörrel ahogy illik. Az utolsó stabil emlékem, hogy az eső elől behúzódtunk, és egy lendülettel el is indultunk haza úgy 6 óra körül. Onnantól már csak az rémlik hogy kiszállok a kocsiból egy negyed üveg barackkal, egy Pepsi twisttel meg kétmaréknyi felaprózott gyümölccsel
Hogy hogy jutottam haza nincs meg, csak hogy az ajtó elé lecuccolok, és lendületből megyek is vissza a városba szellőzni. A következő kép hogy nem bírok sms-t küldeni, és a következő villanás, hogy hajnali fél 4-kor felébredek. Meglepő módon nem vagyok annyira másnapos, enyhe szédülés és szemgolyófájáson kívül semmi egyéb.
Mindehhez az jött még hozzá, hogy péntek este 3 Bacardi + sört ittam meg és hajnal 4 körül feküdtem le. Ma meg elvileg még egy baráti összejövetel lesz, én csak lájtos Cuba librét fogok szopogatni, az tutiTehát max egy üveg Bacardi
Na megyek regglizni..
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #27298 üzenetére
de még jobb live score trackinget lesegetni itt melóban
és hol nabazmegelni, hol ezazbazmegezni szemben a japán ügyvezetőnkkel
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Fábryt kellett megnéznem ehhez ?
-
BlacKSouL
addikt
Na ez, el van találva. Ötlet, szöveg, megvalósítás, mondanivaló. Kreatív 'reklámok' közt nálam dobogós
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ludsimon #26052 üzenetére
talán nem tűnt fel a mondandómból, de éppenhogy nem akarok sem komoly vihartevékenységet, sem jégesőt se késő, se kora délután. mivelhogy éppen vagy úton leszek, vagy úton leszek, vagy épp beszállnom kéne a kocsiba, vagy épp kiszállnom belőle. ennek nincs jó oldala. a hidegfront meg hát húdejó ha a kocsit szétveri a jég
-
BlacKSouL
addikt
Azé az fasza, hogy így eseget, meg napsütés van, meg úgy teng leng az időjárás, mivelhogy minden nap reggel és délután buszozok.
Az egyetlen nap amikor kétszer megyek Pestre, abból egyszer saját kocsival, akkor persze narancs riasztásos, jégesős, zápor-zivatar-felhőszakadásos istenverése várható. Másnap aztán már megint teljesen sima egyszerű napos idő lesz.
Hátelmegyámajók...annyába az időjárás is. -
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #26009 üzenetére
Én meg holnap jövök be saját kocsival mert indulunk 7-kor Pestre céget látogatni céges kocsival, aztán jövünk vissza 2-re, mert 3-ra megyek vizsgázni, aztán délután 4 körül megyek megint Pestre privát ügyben, mondjuk hogy bulizni.
De legalább nem idebent rohadok a 28 fokban.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest