- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Sziasztok!
A régi dolgok átnevezéséről: mi az a bennfoglalás?
NoLF: Gratula, és boldog névnapot! Óvatosan ám azzal a túllépéssel, mert aztán azon kapod magad, hogy ez lesz a minimum, amit elvárnak tőled!
-
Jó éjt, mentem aludni!
-
No visszajöttem, immáron Windows 7 beta alól. Az első benyomások jók, tetszik a rendszer.
Ádyz új avatarja nekem azért tűnik furcsának (ám előnyére változott), mert sokkal vidámabb, mint a régi volt. Nekem az túl komornak tűnt, ez valahogy helyénvalóbb.
-
No, most egy kicsit eltűnök, megyek windows 7-et telepíteni.
-
-
Nincs. Egész egyszerűen azért nem fogják rátenni, mert nincs kimondottan gyógyító hatása.
Ahogyan arról régebben Race-val értekeztünk, a mostani rendszer úgy rossz, ahogy van. Ennek az egésznek egy jól használható plusz juttatásnak kellene lennie, ám oly módon, hogy minden, a patikában (és csak ott) kapható, az egészség/higiénia megőrzését szolgáló készítmény (és így a kozmetikumok is) menjenek rá. Ehhez viszont a legfelsőbb szinteken kellene alapos szemléletváltozás.Tildy: Szerintem nem eszik olyan forrón a kását...
-
-
válasz
VoDaFoNe #6509 üzenetére
Majd belejössz abba is, hogy vigyázz magadra. Meg kell ezt is tanulni, senki sem születik úgy, hogy azonnal tudja. Az a lényeg, hogy örülsz, hogy csinálhatod - és ez a lényeg benne, azt, hogy élvezed, szereted csinálni, senki nem veheti el tőled. (A fotók, amiket mutattál, magukért beszélnek, az ahogyan írsz az egészről, nemkülönben.) Legyen a sportban is még nagyon sok örömöd!
-
-
-
válasz
VoDaFoNe #6493 üzenetére
Hallod, jól elintézted magad... Fekete nadálytő kenőcs hegyekben, meg egy kis gyulladáscsökkentő, pl. Flector vagy Fastum. Borogatás szintén jó, meg ha teheted, akkor sok pihi. Hamar rendbe fogsz jönni, de azért jobban figyelj magadra - kellesz még nekünk is!
Tildy: Ebből bizony akármi is lehet, pl. beköti a fejed?
-
-
-
-
-
-
-
Csatlakozom Race-hoz: Vírus esetében csak akkor kell antibiotikum, ha szövődményként fennáll egy felülfertőződés veszélye. Az orvosod által folytatott gyakorlat vezetett oda, hogy a Maripen mára semmit nem ér, minden, magára valamit adó baktérium rezisztens rá.
Mindenféleképp menj el orvoshoz, ha kell többhöz is, de magadtól ne kísérletezz a gyógyszerekkel (antibiotikummal sem), baj is lehet belőle! Hárman is mondjuk (két nagybetűs meg egy patikus), gondolhatod, hogy nem akarunk neked rosszat! -
válasz
kételkedem #6407 üzenetére
Köszi, sajnos meló! Csak ugye most életmentést végeztem...
Mawyx: Ami meg a Maripent illeti: Ne vegyél be, még ha van is a haverodnak, várd ki az orvost! Mert lehet, hogy nincs szükség rá, de az is lehet, hogy erősebb kell.
-
-
-
-
Sziasztok!
Bekukkantok ide a dolgos hétköznapok újabb áradata közben. Látom, zajlik az élet, nem változott semmi.
(Láttátok már Ádyz új fejét?
)
-
-
-
Sziasztok!
Nagyon Boldog, Békés, Sikeres Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!
-
válasz
RoyalFlush #4451 üzenetére
Ez nagyonnagy...
Akkor már csak Parci van hátra...
-
Pompi, köszi szépen! A Mikuláskommandónál csak nem Race-re gondolsz?
Amúgy meg jó ötletnek tartom, mindig kell egy kis vidámság. Pár éve, amikor 24-e szombatra esett, a kolléganőimmel mikulássapkában expediáltunk (fogadtuk a betegeket). Azokat a megdöbbent arcokat...
Hopp, most látom csak, hogy Kidus közben avatart is cserélt...
-
válasz
kételkedem #4413 üzenetére
Nem Viszlát-tól kölcsönözték?
-
Jó éjt mindenkinek az év hátralévő kb. 25 órájára...
Megyek én is, mert holnap délig még meló van.
-
-
-
-
válasz
philoxenia #4279 üzenetére
Ahogy venember demonstrálta, igen. A pisztillus a keverő.
Rarri: Miért is lennél Te rossz? Csak élvezed az életet, annak minden lehetőségét kipróbálva - mi ebben a rossz? A helyzet az, hogy Neked van igazad!
-
Na most a helyzet az, hogy nem tudok arról, hogy a pisztillus olyan értelemben név lenne, mint az Andrea. A pisztillus egy tárgy, a patendula párja. Gyakorlatilag ugyanolyan, mint a porcelán mozsár "törője" - az is pisztillus. Mivel patikus vagyok, és egy ismerősömről udom, hogy esetleg használja a patendula nevet, így lettem én pisztillus.
A vérmedve pedig igazoltan van távol - én tudom miért, de nem adott rá felhatalmazást, hogy elmondjam.
Venember: Majd egyszer talán saját maga - ezt már végképp nem tudhatom.
-
válasz
venember83 #4256 üzenetére
Igenis, értettem. Kérek engedélyt...
-
válasz
venember83 #4245 üzenetére
Hihi...
Szia, Timocicu! Persze, hogy hiányoztál! Mint ahogy hiányzik mindenki, aki régen is járt ide, de valamilyen okból kifolyólag most vagy nem jár erre, vagy csak ritkán.
Bub0rek: Megzavartunk, mint vasorrú bábát a mágneses vihar?
-
válasz
venember83 #4123 üzenetére
Aki tud, az tud...
-
-
Szia, Rarri!
Visszautalok Race tegnap esti válaszához: Az, hogy megtanulja-e, embere válogatja. A fiatal kolléganőm gyorsan tanul, az idősebb pedig inkább a biztonság kedvéért kérdez többet - szvsz jól van ez így. Nem engedhetünk meg sok hibát, sajnos így is becsúszik néhány.
-
válasz
Racecam #4078 üzenetére
Bármennyire is nehéz, tizenegyedszerre is barátságosan válaszolok, mert akkor mindig kérdezni fog. Itt elég, ha csak egyszer nem... (Nekem viszonylag könnyű, az egyetemen tanárként is dolgoztam - na ott kellett a sok türelem)
Viszont most lépek aludni, holnap jövök! Jó éjt mindenkinek!
-
-
Na most aztán jól legyilkoltam a topicot...
Sebaj, majd meggyógyul...
-
-
Jó bulizást!
Mi még kergetjük egy kicsit a "betegeket" a patikában. Utána meg bevásárlás...
NoLF: Csak nem... Mi van a bokáddal?
Pohár: Igen, patikus vagyok. Vagy ahogy az egyetemen mondtuk: Okleveles Népirtó.
Bon3ss: Nem, ez a holnapi program, már itthon gyűröm a FuSi-t éppen.
-
Növekszik a megfázások száma is, ez a nyirkos, ám fagyos idő kimondottan jót tesz...
Bon3ss: Van bizonyos fokú pánik is az emberekben, a régi beidegződés: új év, új (magasabb) árak. Az más kérdés, hogy a támogatott szerek között januárban nem lesz drágulás, de ugye a hagyomány...
Amúgy az a gesztenyés alagút jól néz ki, biztosan nagyo fini lehet! Gratulálok!Pohár: Nevem Senki...
-
Sziasztok!
Bekukkantok, mi a helyzet. Ma is egész nap ment a robot, a nyüzsi még tart...
-
Jó éjt mindenkinek!
-
-
-
-
Akkor Te is kaptál egy mail-t...
Bon3ss: Na igen, elég messzire jutottam benne, de jött a tél, és ez a patikában halál... De talán majd az újév elején - előbb-utóbb bepótolom. Amúgy első blikkre hülyeségnek tűnik, de másodikra nem feltétlenül. Vannak benne érdekes dolgok - bármilyen hihetetlenül is hangzik.
Tim: Nem barkácsolom én már a jó öreget semerre, jó az így, ahogy van. Teszi a dolgát, most majd lesz is nagyobb feladata a jövő héten.
-
válasz
TexT-BoY #3794 üzenetére
A hackintosh most áll, mert még az inkompatibilis TV tuner van a gépben. Az elkövetkezendő időszakban meg új hardvert venni - hát nem könnyű dolog...
Jó, mondjuk az USB tunernél nem gond, ha nem megy maci alatt, mert akkor megkapja a HP a vista-val (vagy az X40*)- annak is szép nagy monitora van, meg az esetleges felvétel is elfér rajta.
*: Az 1,8"-as vinyóval be is tenne neki szerintem.
Bon3ss: Még nem teljesen, de ez most hogy jön ide?
Amúgy szándékomban áll.
Rarri: Milyen?
Amúgy gratula, megy ez neked!
-
-
-
Fel is. Csak aztán elgondolkodtam, hogy melóhelyi gépen maradhat-e, és az lett a vége, hogy a legális XP ment vissza - biztos, ami biztos. Az itthoni nagygépen meg OSX alatt nem megy a TV kártya (Pinnacle PCTV Stereo PCI), így egyenlőre itt ezért nem rúg labdába. De ha veszek egy USB TV tunert és az a macinak is jó - akkor még akármi is lehet...
TexT-Boy: A válaszom végleges, az X40 nem eladó és/vagy cserélhető.
-
-
-
válasz
ladybug #3768 üzenetére
Szia!
Inkább úgy mondanám, HP 6710s is... Ez a noti az NC4200-hoz képest egy nagy tepsi (15,4"), de időnként jól jön, főleg a következő notihoz képest, ami egy FuSi Esprimo U9200 (12"-os) rohangálni (ez volt velem Ózdon) és egy MacBook (ez meg egy régi álmom...). Mellettük az asztali gép TV szerepben és backup tárolóként funkcionál...
-
Sziasztok!
Muszáj volt újrarántani a HP notit - most már használható. Maradt rajta a Vista - az megy rajta a legjobban.
Ádyz: Köszi a sapekot!
-
Jó éjt mindenkinek, mentem aludni...
-
válasz
Winner_hun #3504 üzenetére
Használd egészséggel!
Bon3ss: Jó éjt! A vizsgához - bármikor is lesz - egy kalappal... Akarom mondani - követve a mostani divatot - egy mikulássapkányival...
-
Sziasztok!
Visszajöttem, mostanra végeztem a visszaolvasással. Szép kis termés...
-
Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!
Holnap elutazunk vidékre, így net nélkül leszek, majd csak 27-én jövök újra.
-
válasz
venember83 #2711 üzenetére
Egészségedre.
-
-
válasz
kételkedem #2695 üzenetére
Főleg, ha csini az a baba...
-
-
válasz
philoxenia #2687 üzenetére
Neked is szép estét!
Meg mindenkinek, aki most kapcsolódik be a fórum életébe.
-
-
válasz
kételkedem #2679 üzenetére
Ne tudd meg, hogy sajnálom őket...
-
Az a baj, hogy nem. Sőt, meg van arról győződve, hogy helyesen cselekedett, örülj annak, hogy egyátalán nála dolgozhatsz.
Egy biztos: amikortól beleszólásom lett abba, hogy legyen, vagy ne legyen, mindig lett. Mindenkinek, kivételezés nem volt. S amíg rajtam (is) múlik, nem is lesz, mindenki kap és kész.
Neduddki: Még csak az kéne! Küld neki egy rövidkardot, meg egy segédet a hosszúkarddal...
-
Mozgatásra fáj még? Remélem, nem. Amúgy meg nem lesz baj vele, csak nem szabad majd azonnal ugyanolyan iramban használni, mint a baleset előtt, csak fokozatosan lehet terhelni.
De most már félre a gondokkal - jó bulizást, és a gondokat hagyjátok kint az ajtó előtt!Kételkedem: Pontosan ugyanígy járt a kollégám tavaly. Ő ugyan december 1-én kezdett, de semmiből nem maradt ki - nem is hagytam volna.
-
-
-
Tényleg, ahogy Ladybug is írta, egy nagy respect a hozzáállásodhoz - kevesen vannak így vele (s gondolom az is látszik, hogy magam sem tartozom közéjük.). Már csak azért sem, mert én is mentem évközben új munkahelyre - mégsem hagytak ki belőle. Szívből kívánom, hogy jövőre - ha még ott leszel - minimum dupla borítékot kapjál. (OFF: Még jó, hogy per pill egyedül vagyok itthon, jól ki tudtam dühöngeni magam az ilyen rablókapitalista viselkedésen.)
Ladybug: Ügyesek vagytok, jó étvágyat hozzá!
-
No szóval menjenek oda, hogy nem mondom meg.
Vagy senkinek, vagy mindenkinek... Soha nem értettem azt a gyík szemléletet, hogy nem kapsz, mert nem vagy itt egy éve, x ideje, stb.
Nálunk (tavaly indult cég) tavaly és idén is kapott mindenki. Max. aki évközben jött, időarányosan kevesebbet, de kapott.Venember: Na ja, a smucigság elleplezésére most jó ok a válság. Kivéve, ha az ember fia olyan ágazatban dolgozik, amelyet szemmel láthatólag nem érint. (Az enyém - egyenlőre - ilyen.)
Pohár: Csatlakozom Venemberhez, elég a vérből...
-
1994-ben ismertük meg egymást. 2001-ben házasodtunk össze. (A bűvös hetedik év: innen a még mindig...
)
Amúgy inkább elmélkedős nap, nem borongós... (Na meg a patikában az Őrültek Órája - az össes...
)
Rarri: Jó éjt!
FehérHolló: Rajtad kívül? Sosem tudhatod! Mert pl. mindazokat, akik ezáltal szintén boldogok lesznek.
No de elég a bölcselkedésből, mentem aludni. Jó éjt mindenknek!
-
válasz
elmoraan (r) #2497 üzenetére
Tudom.
Nem is azért mondtam, hanem csak jeleztem, hogy én is jártam hasonló cipőben, mint BlacKSouL, vagy mint bárki más... Erre szoktam azt mondani, hogy megfutottam a tiszteletköröket...
-
válasz
elmoraan (r) #2495 üzenetére
Csak azért merészeltem ezt így leírni, mert ezeken a küzdelmeken magam is túljutottam. Voltam úgy, hogy az egészet eltemettem, már éppen belenyugodva abba, hogy egyedül fogom leélni az életemet. Próbálkoztam eleget, ért kudarc is bőven, de a siker csak nem akart jönni. Volt olyan is, hogy én nem akartam. Aztán egyszer csak összejött - hosszú, kitartó küzdelem volt az is. Még mindig együtt vagyunk...
-
Te jó ég, mi van itt!
No, akkor így utólag is, minden jót, BlacKSouL, még sokszor ennyi szép évet! S ha használod Rarri tanácsait és/vagy a saját megérzéseidet, akkor meglesz az is, amire ma még csak vágysz... (Hidd el, tudom miről beszélek... [Nem Coldrex reklám
])
-
Előbb-utóbb csak meglesz az égősor nyűgje... Persze ez is olyan, mint az általam szervizelt computerek, ha valami van: látni kell(ene). Csak ez ebben az esetben valahogy nem lehetséges...
Bon3ss: Jó pihenést!
-
-
-
válasz
venember83 #2412 üzenetére
Egészségedre!
NoLF: És ez jó, vagy rossz?
-
Sejtheted, hogy az ügyeletes sem... Bár ez még csak-csak, de amikor hajnali háromkor papírzsepi meg betét kell, fogkrém és fogkefe társaságában... Itt is vannak dolgok...
Más:
Amúgy meg több, mint három hónapos vagyok. Azaz, több, mint három hónapja nem gyújtottam rá. (És úgy tűnik, a súlygyarapodás is megállt. Jó kihívás lesz ezt anyósoméknál az ünnepek alatt szinten tartani. Főleg úgy, hogy anyósom elég erős dohányos. Meg nagyon finomakat főz és jó sokat.) -
Én is csak azért, mert korábban olvastam róla, hogy a Xerox szeret ilyet csinálni.
Bocsi a 6 napért, nem számoltam őket...
Venember: Azzal semmi gond, ha valaki felkészül az ünnepekre, hogy legyen otthon mindenből és ne az ügyeletre kelljen rohangálni. Ez rendben van. De amikor majdnem lejárós receptekkel állnak kígyózó sorban a banyatankosok, nyavajogva, hogy milyen sokat kell várni, meg hogy miért ilyen drága... (Jelenleg a recept három hónapig érvényes - biztos, hogy olyan fontos, ha eddig nem kellett? De ez is hagyján - bár itt már nyílik a bicska... De a Vichy-t és Clinians-t válogató közgyógyos és/vagy gyógyszerutalványos... Na az már biztikiverő... És még sorolhatnám. Ez a jelenség is szerepelt a lehetséges doktori témáim között - bár úgy hírlik, elmarad, mert a parlament másképp döntött... (Foglalkozási doktori cím, visszamenőleg is.)
-
Sziasztok!
Benézek már ide két(millió) beteg között... Így karácsonyra mindenki meg van őrülve... Hihetetlen, mi van itt ilyenkor...
1010: Nem feltétlenül lep meg... Ha nagyon új, akkor azért. Ha meg valamilyen Samsung modell saját név alatt, akkor meg azért. Ez esetben meg kell próbálni Samsungként felismertetni...
Bub0rek: Ezt a témát (avatar) ne feszegessük... Amikor kijöttek a felfrissített "régi" avatarok, 1010 eléggé nemtetszését nyilvánította pont ebben a topicban. Kapott is érte egy hetet...
Még egyszer bocsi az eltűnésért, de most tényleg olyan napok vannak, hogy örülünk, hogy élünk... Talán a január már jobb lesz ebből a szempontból.
-
-
Helyesen teszed, ezzel nem szabad kísérletezni.
Zolynet: Magam is csak akkor veszek be gyógyszert, ha nagyon muszáj.
Kételkedem: A rendszergazdánk szerencsére ismeri a pendrive szót, sőt, látott is már olyat, így a gép a nap végén oda ment. Na de az OEP... Pedig az a röhej, hogy már minden patikában ott van az a kapcsolat, amelyen keresztül ez simán megoldható lenne. (GPRS)
Amúgy meg jó kis KMK*-s nap ez a mai is.
KMK: Kergemarha kór
Hayha: Neked is szép napot!
-
válasz
kételkedem #161 üzenetére
Neked is!
Az OEP meg mondjon le! XXI. század, 2008 vége, de nekik még mindig csak floppy-n lehet beküldeni az adatokat...
-
-
Szép jó reggelt mindenkinek!
(A PHatika kinyit
)
Ngabor2: Az a lakáshitel-szerződés húzós... Csak megvan valahol... OEM XP CD-t könnyebb szerezni, mint azt pótolni... (Lefogadom, hogy a hitelnyújtó bank kéri valamiért, pedig nekik is van belőle...)
Hmmm... Úgy látom, páran megint kaptak a képükre (arcképosztás), előbb láttam BitBoys kollégát, majdnem lecsaptam a monitort...
-
A PHatika mára bezár, jó éjt mindenkinek!
Holnap újra nyitva leszünk...
-
Egy internetes patika ára szerint 1247 Ft, de valószínű, hogy a mellettetek lévő kicsit olcsóbban adja. Nagyságrendnek jó az összeg...
Jó éjt!
Tildy: Az az időszak már elmúlt... Viszont nem hátrány, ha tudod, mit kérj a patikában. Kisebb az esély, hogy olyan csodaszert is rád sózzanak, amire nincs is szükséged. Sajnos, van ilyen is... Ez ellen meg még Zolynet hangulatjavító ötlete sem sokat segít (Frontin), max. a nyugalmadat őrzöd meg könnyebben, ha rájössz az átverésre...
-
Végül is nem az én bokám...
Ha tudsz holnap járni, vegyél rá fekete nadálytő krémet, vagy ha van valamilyen más gyulladáscsökkentő kenőcsöd (Flector, Diclac, Dolobene, Activon, Fastum), akkor azzal azért kenegesd rendszeresen.
Ami azt illeti, tudok én is úgy lépni, hogy mások csak azt látják, hogy kifordult a bokám. Meg elképedve azt is, hogy megyek tovább, mint ha mi sem történt volna...
-
Akkor én már nem tudok semmi újat mondani...
Race: Viszont nálam még nincs trónörökös, így az én tudásom a betegségek kezelésében elméleti. Mert hiába mondom bárkinek, hogy ez meg az, még nem volt a karjaimban a saját kisfiam vagy kislányom ilyen problémával. Biztos vagyok benne, hogy az teljesen más helyzet, másképpen éli meg az ember - de azt hiszem, neked ezt nem kell magyarázzam...
NoLF: Ne halogasd az orvost! Azt nem tudod eldönteni, hogy nincs szakadás! (Lehet részleges is.) A borogatás mellett fekete nadálytő krém is mehet rá, ha van kéznél. Ha reggelre nem javul, vagy rosszabbodik, irány a doki!
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest