- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Nyugi, nem a méret a lényeg, hanem, hogy megtaláld a G-pontot...
Amúgy pedig sajnos nem tudok sajnálni senkit, akinek 5-ig dolgoznia kell.. majd ha este 10-ig kell bent lenni, akkor talán. (Nekünk az előző cégnél volt olyan, hogy péntek este 9-kor ültünk be a tárgyalóba, megbeszélni, hogy mit kell még aznap csinálni... volt olyan, hogy eltelt két hónap, és február végén értem haza először abban az évben este 10 előtt....
Szóval nem kell aggódni, a munka nemesít. és ha nem dolgozol, nem lépsz előre, és nem fogsz többet keresni. ezt úgy általánosságban írom, mindenkinek. Blacksoul meg ott k.rta el, hogy még mindig ugyanannál a japán cégnél van. Az ügyes emberek évente váltogatják az állásaikat, mindig egy picit jobb pozícióba, mindig egy picit több pénzért...)Lortech : igazi lúúúúzer vagy.
Kisszisza: sírtam én a szomszéd miatt? (pedig pl. ma is felkeltettek reggel 6-kor, ami rosszul esett, lévég, hogy 3-kor feküdtem le... kissé kókadt vagyok ma... persze nem úgy...
kedves Tope kollega)
Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest