- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Aktív témák
-
Móci
addikt
Jó neked! Én egy ideje küzdök már vele, de jobb nem lesz. Maximum akkor, ha felmelegszik az idő rendesen.
Lassan kezdhetek telefonálgatni, meg majd estefelé keresgethetem a papírokat, mert az önadózás az jó. Persze egyik kis főnök megcsinálna 2 ezer jó magyar forintért... Inkább szórakozok vele magam, vagy igénybe veszem az ingyenes segítséget. -
-
-
-
kételkedem
addikt
A feleségem öccsének a kocsija.
pohár: Egy társasház előtt parkolt, a tetőről lezúduló jeges, vizes hó törte össze.
Winner_hun: ez a videó jutott az eszembe, mikor telefonáltak. Lelki szemeim előtt láttam, hogy semmisül meg a kocsi. Szerencsére ennyire nem tört össze, de egy új tető és egy szélvédő mindenképpen kell rá.
-
Pisztillus
senior tag
-
venember83
nagyúr
kieg.: De jó ötlet volt ilyen kontrasztos színre változtatni a link színét, végre egyből látni, hogy mi a link s mi nem az.
-
7
addikt
Az nem, de ha mar muffok es filmek, akkor ez igen: [link]
Forditas:MI SVÉDBEN VOLTUNK, ÉS TI?
A film külső felvételei Skóciában készültek. Láttunk sok diönörü italt...
A HELYSÉGNEVEKET KÁR LENNE FELSOROLNI
... vadonatúj telefonközpontot...
A HELYES KIEJTÉST ÚGYSEM TUDJA SENKI
... amely már nem működik.
Vannak ott érdekes szőrmés állatok...
... fantasztikus muffok.
Veszélyes, ragadozó muffok.
Az egyik majdnem elragadta a férjemet.
Alig tudtam elvonszolni előle.A FILMBEN SZEREPLŐ SZEMÉLYEK ÉS ESEMÉNYEK MIND KITALÁLTAK.
VALÓSÁGOS SZEMÉLYEKRE VAGY ESEMÉNYEKRE VALÓ CÉLZÁS CSAKIS A VÉLETLEN MŰVE LEHET." - RICHARD M. NIXONEzek a muffok általában szőkék
ELNÉZÉST KÉRÜNK A ROSSZ HELYRE BENYOMOTT FELIRATOKÉRT. EGY
MÁSIK FILMBE VALÓK. A FELELŐSÖKNEK FELMONDTUNK.Valódi lenszőkék.
ELNÉZÉST KÉRÜNK AZ ÚJABB HIBÁÉRT. A FELELŐSÖKNEK - AKIK
FELMONDTAK AZOKNAK, AKIKNEK FELMONDTUNK - FELMONDTUNK.A GYÁRTÁSVEZETŐ - AKI A KIRÚGOTT FOCÍMESEK HELYÉRE ÚJAKAT
SZERZODTETETT - KÖZLI, HOGY MOST RÚGTÁK KI. -
Bubu79
addikt
Postáztad Poharat?
Kételkedem: Még tartom magam a PH!-nál - a színhőfok állítása kicsit dobott a láthatóságon/elviselhetőségen... De azért üdítő találkozni a régi árnyalattal a hozzászólás ablakban. Már az is valami, hogy a bal és a jobb oldalon visszatért a fekete betűszín
-
bnss
veterán
Kérek engedélyt meghunyászkodni.
---
szerk.: sokadik érdekes szakmabeli állásajánlatot olvasom el, szinte kivétel nélkül mindegyiknél kell szakmai gyakorlat... Arról nem is beszélve, hogy ha nincs ismerősöd, nincs munka. Mondjuk nekem nem is kell ilyen munka, rám ne mutogasson senki.
-
bnss
veterán
Az jó, mármint a közlekedési lámpa.
nem_tom: én szeretem a havat, nem zavar. A PLC (Programmable Logic Controller) az ipari automatizálás lelke.
pohár: nekem még anno középiskolában volt egy évig, elég erőltetett menetben. Igaz, a végére eléggé megkedveltem, azóta utálok kézzel rajzolni.
kételkedem: Pécsett elég szépen esik hó, lassan kezd megmaradni is.
-
Bubu79
addikt
Előbb beborítok egy kávét, mert álmos vagyok, a szesz nem rossz ötlet, de ma nem lehet - egyébiránt pediglen a tél monnyon le, tavaszt kívánok, de nagyon
Napsütéses kirándulóidős virágba borulós szép tavaszt, mer' az jó - a hó meg unalmas és nem praktikus mer' latyakot hagy maga mögött és lapátolni kell
@kukac: elqrtad - söröm lesz az [link]
-
kételkedem
addikt
Ugye nem a sziruposan csöpögő, álromantikus, giccses, virágboltosok és ajándék árusok által eröltetett Valentin napra gondolsz?
Egyébként a tecsoban is kapható Valentin szűretlen búzasörrel fogjuk ünnepelni. A nejem még sosem mondta egy sörre sem ez előtt, hogy nagyon finom, de erre igen. 5,3%-os, picit sötétebb mint általában a búzasörök.
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Bár mostanság divat a globális felmelegedés szóösszetétellel dobálózni, mégis ki kell, hogy ábrándítsalak - én csak a lányokat szeretem, a Magadfajta 1-el kezdődő személyi számú egyedeket nem kifejezetten szeretném melengetni
zolynet: Neked se mellé
Durva az, amikor az elefánt a lábával simogatja meg a buksidat
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged