- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #20760 üzenetére
Szike vagy kitömött melltartó... Durva...
Szvsz nem néz ki jól. Egyébként itt olyan szilikonpárnákat lehet kapni primarkban melltartóba, csak lestem....Viszont legalább nem kell az egész várost bejárnom, ha F-es melltartót keresek
tiv83us: hajnali kettőre?
Lajos megmakacsolta magát utazás témában , úgy volt áprilisban hazaugrunk, de egyelőre úgy néz ki lehet augusztus lesz belőle... -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #20613 üzenetére
Egyikünk sem kicsi , így nem mondhatom , hogy kicsim
faszim, csávóm, pasim hát lol. Komolyan...Szerelmem, kedvesem nekem túl "romantikus", cirádás... Az életem értelméről nem is beszélve.
Felmerült már benned, hogy valaki nem divatból használja mondjuk a párom szót?
Én legalább 10 éve használom ezt a szót, ha nem több.Mondjuk itt jó szó rá a boyfriend, bár ... Hjaj a darling... az nem bejövős...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #20613 üzenetére
juuj, még az jutott eszembe, hogy haver tudta jól csinálni, mikor dizsiben rákevert valami kiscsajra, az meg benyögte, hogy bocs de van barátom, a srác: bocs, de nekem is van barátom, nem is egy, és amúgy sem barátkozni jöttem hanem dugni
ennek mindig megvolt a hatása, eredménye nem volt, de a kispicsák részéről sarokbaduzzogás gyakran
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #20467 üzenetére
Attól nem lesz jobb, ha kapsz egy agyvérzést
A főnököd meg valakinek érzi magát amiatt, hogy belerúghat másba - ez ma Te voltál. Sekélyes lelkivilágra vall, hogy csak mert esetleg otthon anyuci eltiltotta a puncitól, már a beosztottakat kell szívatni, de sajna ezek ilyenek, hallod...
A legtöbb főnök munkája szart sem ér a beosztottak nélkül - csak ezt addig nem hajlandóak belátni, míg valaki mocskosul meg nem szívatja azzal, hogy a legnagyobb szopás közepén hagyja ott a hóbelevancot
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #20456 üzenetére
Pedig lett volna gyorsabb megoldás is rá - egy kanna benzint rálocsolsz a jég tetejére, cseppet flambírozod őket és már le is olvadt róluk a hó.
A feladat nehézségét a benzin mennyiségének eltalálása jelenti - ha elsokallod, mehetnek a fényezőhöz, ha nagyon elsokallod, akkor pedig a biztosítóhoz kaszkós kárrendezésre - ez esetben lehetőséget kapsz egy új munkahely keresésére is
-
Móci
addikt
válasz
BlacKSouL #20411 üzenetére
Hasonló van itt is. Bár annyiból jó a reggel, hogy nincs -10. Egész melegnek érzem a -3 fokot...
Bár a gázon való spórolásnak meglett az eredménye, megfáztam egész jól. Hiába, dolgozz, de fűtésről ne is álmodj!
Szép reggelt mindenkinek! Végre szerda, lassan ez a hét is lejár! -
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #20226 üzenetére
A 30 méter itt is megvan, ködszitálással. Szép a tél!
Egy ismerősöm Szolnokon dolgozik, Kecskeméten él a felesége és Tiszakécskén van saját háza. Kecskeméten alszik a feleségénél, haza autózik Tiszakécskére, hogy megfürödjön és bemenjen az anyjához a frissen vasalt ruháért, valamint az ebédjéért. Az ételessel beautózik Szolnokra a munkahelyére. Munka után irány Kecskemét. Ez mennyire ésszerű, vagy normális?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #20196 üzenetére
fúbazze... enyhe bódulat jött rám. Ahogy Braccalone mondta ... na melyik filmben? És mikor? Ááá, lúzerek, guglizva könnyű. Vagy jahúzva. Vagy bingezve. Vagy ... hagy ne soroljam fel.
szóval egy icirikissé hirtelen vót benyalni ezt a züveg forraltbort, de ha egyszer olyan faszányosan megcsináltam. fhűűű.. nagy levegő.amúgyegyébiránt meg vagyok hűlve, köhögés méregfogát már kihúztam a köptető 15 millisével magambadöntésével, ez már csak a takonykór miatt volt..
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #19936 üzenetére
Próbálkozhatsz esetleg még Kandia fehér csokival, hátha...
zolynet: Még az ára is szimpatikus.
ToBeY: Sorozatokat nem nézek, mert nem vagyok hajlandó egyik hétről a másikra izgulni, hogy na most mi lesz, meg aztán azt az időt eltölthetem értelmesebben is. Na jó, értelmesebben általában nem, mivel prohardveren lógok...
NoLF: Ne beszélj csúnyán, mert kimosom szappannal a szádat.
Más részről viszont kérdésem is lenne a kérésen kívül, miért vagy te Hugó egyeseknek?
-
coqito
tag
válasz
BlacKSouL #19861 üzenetére
Köszi az infót, akkor ezek szerint nemárt ha van nálam egy jegyzetfüzet, meg fejlesztem a beszédkészségemet, hogy letudjam velük tárgyalni ha díjnyertes kép születik.
Sajnos nem sok iwiwre való csajszi szaladgált odakint a szánkók közt
De majd körbenézek az ügyedben!
-
-
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #19329 üzenetére
Ez rohadt jó
Én eddig Németországban voltam 2szer (1kelet, 1 nyugat), Romániában 2szer, Horvátországban 2szer meg Szlovákiában 3szor, de egyedül csak Győrben. Sose mertem menni sehova, de nagyon kellett egy csavart küszöbspoiler a kocsira, azt meg Győrben árulta egy srác, így elmentem érte
Az a fura, amikor álom szinten se vágyik rá vki, teljesen emberfeletti misztikumnak tartja, tévében, rádióban hallja, hogy mennek emberek ide-oda, de ennyi.Kaja rég elkészült, fogyott is belőle, de az adagokkal mindig bajban vagyok. 2hagyma, fél kg gomba és 15tojás kicsit soknak bizonyult, asszem ezt eszem egy hétig
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #19297 üzenetére
Te szegény.... hülyék ezek a 'zemberek, nem tudják, hogy mi az igazán fontos...
"hát addig is marad a jól bevált szokásos módszer, a majomcsapda... (=maki verem)" -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #19287 üzenetére
Csak hogy hozzászóljak : azt hagyod ki, hogy a levegő párafelvevő képessége függ a hőmérséklettől, így, amiről beszélünk, az mindig a relatív páratartalom, ahhoz képest, amennyit a levegő az adott hőmérsékleten elbírna [link]
a sivatagi példád ott sántít, hogy a sivatagban általában nem sok árnyék van, mert elég kevés fa nő arrafelé
az épületek árnyéka meg minimális, mert szinte a fejed fölöt van a Nap, ugye. : )) A napon pedig még 20 fokkal több van. A sivatagi 50-55 fok (15-20% páratartalom mellett) a tapasztalataim szerint érzésre nagyjából egyezik a 35-40 fokos nedves meleggel, ahol mondjuk 80-90% a páratartalom. De hogy ezt most minek írtam le, nem tudom, jó éjt...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest