- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #24162 üzenetére
"Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég és szórványosan számíthatunk esőre, záporra.
Csütörtökön fokozatosan csökken a felhőzet, csapadék már csak a keleti tájakon fordulhat elő, nyugaton hosszabb időre is előbújhat a nap
Pénteken a változóan felhős idő után borultságig növekszik a felhőzet és egyre többfelé várható eső, záporeső, néhol kiadós mennyiségű csapadék valószínű
Szombaton a viharos szél hatására felszakadozik a felhőzet, nyugaton már sok-sok napsütésre van kilátás, míg keleten további eső, záporeső alakulhat ki.
"Kicsit úgy érzem hogy nincs különösebb szerencsém itt keleten az időjárással.
Bár sosem tudom hová tartozom, kelet vagy észak. De általában ha keleten szar, akkor oda, ha északon, akkor oda.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
BlacKSouL #24168 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
A 21-es az valóban katasztrófa... Időnként, Ózdra menet (igaz busszal) nekem is van hozzá szerencsém az M3 - Nagybátony szakaszon. Az a néhány (szám szerint négy) gyorsítószakasz (pár kilométeres 2x2 sávos rész) semmit nem javít rajta, főleg úgy, hogy azok közül is már hullik szét az egyik. Ám a további útszakasznál (23 és 25 kombó) még így is nagyságrendekkel jobb - ezek után el lehet képzelni, azok milyenek...
Algieba: Boldog szülinapot!
Dylen: Tedd fel az apróba alkatrésznek, biztos elviszik.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Afrikában szarabb utak?
Tunéziában olyan tükörsima utak vannak, h hihetetlen! Mert ott nincsenek ilyen szélsöséges idöjárási körülmények (nyáron 40+ fok, télen -20)...
Amúgy meg a dugás nem minden. SÖT. semmi. télleg nagyon jó szeretkezni egy orbitálisat, de dugni.. pláne, ha otthagynka lobogó zászlóval a vécén...
Nagyon beszükült lett a világképed - ahelyett, h örülnél, h mindjárt tavasz és rövidülnek a szoknyák, kevesebb ruhát és kéjféket hordanak majd a csajok...
-
Móci
addikt
válasz
"Ha van időm csak nincs kivel dugni" én is erre szavazok, ez a legszarabb. Amúgy tényleg jó lenne egy káromkodós topic.
Az út itt még hagyján, a járda van tele salakkal, s a beton tetejének darabjaival. Mert annyira jól csinálták meg, hogy mállik szét, s öröm benne járkálni.
Afrikában meg por van, az se jobb szerintem. -
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #23846 üzenetére
Fáin kis vacsi lesz! Te nem beszéled az ő nyelvüket, ők nem beszélik a tiédet és még közös nyelv sincs. Mondjuk innen szép nyerni! Berlusconit és a maffiát ne hozd fel, mert egyikről sem szívesen beszélnek. Ha nő is jön, akkor neki egy bellezza mindenképpen dukál.
BE: ha hősünk egy csinos csajszinak is örül, akkor ott nagy az éhség!
-
Sipi16
őstag
válasz
BlacKSouL #23778 üzenetére
Eddig a hagyma és chilliszósz + eröspaprika ment, de mostantól emelem a hagymaadagot. Sajnos csak Jäger van itthon. Holnap mindenképp mennem kell már suliba.
Pisztillus: Ja a legjobb az egészben, hogy lázam az semmi csak tele orr meg rossz közérzet van, de az nagyon.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #23644 üzenetére
az alapmű, és egyben kell megnézni...
én pont tegnap néztem a Shopstop 2-t, másodszor, és az is maradandó
Mawyx : kb. 10 másodperccel a vége előtt adj be egy ajánlatot azzal az árral amelyet maximálisan hajlandó lennél fizetni érte. Ha nincs más nyersz, ha van, akkor pedig ő fizet többet.
az automata licitálókkal szemben sok esélye nincs az embernek, de 20 perccel előtte aktivitást mutatni taktikai hiba. Csak az utolsó percen belül szabad ügyködni.
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #23406 üzenetére
A kűfődi vendégekben az a jó, hogy kűfődiek - egyszer úgyis elmennek.
Ha szerencséd van együtt egymással és nem Veled
Bár ha nyelestojás nélküliek, akkor akár...
Kajáról ne tessék beszélni, még cirka két óra, míg ebédhez jutok ( bár valami finomság készül otthon, csak még azt nem tudom micsoda
A tavasz eljövetelét én is támogatom, elég volt ebből a tocsogós-keményvizes hulladék időből
-
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #23257 üzenetére
A logikáddal sohasem volt NAGY baj.
Szerelem -> bizalom. Ha nem örülsz az örömének, ami nem tőled függ, akkor nem bízol benne. (Vagy qrvarossz kedved van...
)
Szoktam volt mondani, bár a szerelemhez csak halványan kapcsolódik: az igazi szeretet az elengedés művészete.
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #23220 üzenetére
A dolgokat önmagad miatt tenni, még ha azt másnak jónak véled: önzőség.
Klasszikus ajándékozási probléma. Meglepetés vagy nem? Hasznos, vagy nem? Kinek jó VALÓJÁBAN az ajándék átadása? (Az adónak. Mindig. Pótlék.)
Szerintem a dolgokat hagyd, hogy jöjjenek magadból, különben versenyszituáció kerekedik belőle hirtelen. (Vö. pl.: ki hányszor élvezett, és ki előbb egy hancúrosabb éjszakán... Pedig ugye milyen jó adni..?
)
Nehéz ügy amúgy, nem triviális a "kezelése". Egyszer-egyszer még csak-csak, de ne legyen rutin. Az hosszú távon (évek) bukta.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #23199 üzenetére
Örülök, hogy örülsz!
Egy gyöngyszemet osztanék meg veletek. A Comodo Time Machine programról kerestem leírásokat. Ezt találtam:
Ez nem nyújt sok más funkciót is tetszeni szerelése pillanatfelvételek kép virtuális meghajtót bérlet böngészünk egyes fájlokat és mappákat, hogy vissza tudja állítani az egyes fájlokat vagy mappákat, ha szükséges.
Itt -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #23183 üzenetére
Kazinczy emlékdíjas, burkoltan káromkodós reggeli esszénket olvásták, köszönjük!
Különösen a télre vonatkoztatott rongybatekert kankós..szú kifejezés sikerült költőien szépen!A leírtakkal amúgy tökéletesen egyet értek, nekem annyival van könnyebb helyzetem, hogy a Hörmann garázskapu nem dagad!
-
Ariadne
őstag
válasz
BlacKSouL #23112 üzenetére
Egyelőre csak olvasója vagyok a topiknak, de nem állom meg, hogy egy kis segítséget linkeljek: autós szótár, ha máskor is szükség lenne ilyen szavakra.
Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Horizon Forbidden West
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest