Aktív témák
-
pohár
félisten
-
Pisztillus
senior tag
Nem vagyok biztos abban, hogy ezek a linkek kellenek ide.
Szvsz. szedesd ki őket addig, míg nagyobb baj nem lesz.
Psychonaut: Ha a képek és a zenék külön memóriakártyán voltak, akkor egy kártyaolvasó kell, a google meg ad találatot ingyenes visszaállítóprogramra. Egy próbát megér.
-
blueMerle
veterán
Tesómnak vettem 200 darab megát, mert az ebbe van belebolondulva, ezért fizettem 10 eurót
Máshol ez lett volna 60. Bolt és bolt között is van különbség. Olyan helyen kell venni, aki közvetlen a gyártótól hozza.
Ilyen telepet vettem én is, 4 darabot, egyenként 45 töltettel, darabja 12 kiló. Az a legjobb hogy videón megnézhettem melyik milyen effekktel robban a levegőben.
Piráttal kiskorunkban egymást dobáltuk, kiégett kabátok akadtak rendesen.
Nomeg aztán azok a pofonok édesanyámtól...
Az aminek darabja 100 Ft, az a Delobuch, szabad fordításban Atomrobbanás
Igen, az olyan hogy 3 méteren belül tartós, maradandó halláskárosodást lehet szerezni.
Killing: itt minden petárda, rakéta engedélyezett, nincs semmi szabályozás, és nagyon sok szlovák termék is van.
-
Tim82
félisten
Új állat költözik az erdőbe, a neve ruhat. Elindul felderíteni a lakhelyét, szembetalálkozik a nyúllal, aki rácsodálkozik:
- Szia, nem ismerlek, ki vagy?
- Én vagyok a ruhat és most HAMM! bekaplak!
Megy tovább a ruhat, jön vele szemben a farkas, aki rácsodálkozik:
Megy tovább a ruhat, jön vele szemben a medve, aki rácsodálkozik:
Megy tovább a ruhat, jön vele szemben az ember, aki tanúja volt az előbbieknek:
- Mi van, ruhat, engem is megeszel, mint a többieket?
- Nem, mert nem a ruhat eszi az embert.FYI.
-
hejesírásó
senior tag
egy zipfer egy fosters egy newcastle brown meg csokilikőr után az ott lehetne akár 3 db l is!
jah és ma még nem ettem. nincs kedvem. a halálcsilalgot rá kéne küldeni a télara az északi sarki Rebel bázisára.Janoska: ügyesen ám! raktál bele fűszereket? pl Bivaly-füves vodkát?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
akkor isten éltessen tesvírem, egészségedre...
találtam egy kis téliszalámit is a lókolbász mellé, meg valami jóféle tormát.nem mondom hogy jó volt ma hajnalban kelni és bemenni melóba, de még ott emberek közt lenni is jobb volt, mint az elkövetkező 6-7 nap lesz szilveszterig.egyedül. tudva hogy valakik, egyesek meg együtt vannak...na de ebbe bele se megyek.
messze vagyunk, de attól még iszom egészségedre... vivát!
nagyúr: nekem nem rémlik sajna...
pedig ötletem az lenne
-
Bubu79
addikt
1929 és 1933 között, amikor az első gazdasági válság tombolt, melyet a kiforratlan hitelpolitika és a túltermelés okozott, kellett egy olyan termék, mellyel biztosítható volt a tömegek étkeztetése olcsón, akkor született meg a hot dog.
Eleinte a kiflibe töltött kalbászt kóbor kutyákból nyerték, ezek nagy mennyiségben megtalálhatóak voltak az utcákon, lévén a családok nem engedhették meg maguknak a kutya tartást - innen a név
Bakker - és még ma is meló éjszaka - nem lesz ez így jó, így is túl pihent vagyok...
-
Winner_hun
félisten
Nekem nem a kulcslyuk (mert az amúgy "sincs") fagyott be hanem az egész ajtó. Szerencsére csak a bal oldali, így jobbról beszállva ki tudtam feszíteni. Gondoltam megnézem az ablakmosó folyadékot, na a tegnapi kocsikázás után ma olyan szép vastag jégréteg volt az egész motorháztetőn meg a kocsi elején hogy ki nem lehetett nyitni az elejét, egybe volt fagyva. Majd máskor
-
pohár
félisten
-
tildy
nagyúr
Normális vagy? Szinkronnal???
Azt mondják Románia mennyire le van maradva Magyarországtól.Hát nagyon nem!
Egyszer felhördülés volt, amikor az ország legjobb színészeivel szinkronizálni mertek egy brazil sorozatot: a nézők kikérték maguknak, hogy hogy lehet, hogy a brazilok románul beszéljenek???
Ott ha jól tudom, külföldi filmek felirattal mennek.
Vénember: de gondolom többen tudnak angolul is
Az tényleg igaz, hogy az olasz műsorokat román nyelvtudással 40 százalékban érteni lehet? -
Bubu79
addikt
Akárhogy is nézem, a -16 a -12-höz képest kevesebb, ez elemi matematika, még nekem is megy - Neked viszont ezek szerint komoly problémáid vannak a matekkal
Mé' mivan Debrecen mellett, hogy nem szabad beszólni?
Mod.: A pitsába, ez a kép mocorog, melegszik az idő arrafelé, már "csak" -15
-
kételkedem
addikt
Majd én is a nyíregyi multiplexben fogom megnézni. Csak az a gond, hogy ezt a filmet IMAX-ben kell nézni a teljes élmény eléréséhez.
#10679) zoltanz én gyerekkoromban nyaraltam Zánkán Kongóból érkezett gyerekekkel. Az otthoni polgárháboru elől menekítették őket. Éjszakánként bepisiltek, másnap tisztacsere. Ők se vidámak se összetartóak nem voltak. Biztosan az otthon átéltek volt rájuk ilyen hatással.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged