- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #21016 üzenetére
Én a helyedben rengeteg babot, meg hagymát, fokhagymát kajálnék, és rendszeres büfögéssel meg hangos fingással jelezném, hogy míg amit te csinálsz az őket zavarja, amit ők csinálnak meg téged zavar. Ráadásul amit te csinálsz az természetes, és ha nem csinálnád beteg lennél, amit ők csinálnak az viszont nem természetes, és ha tovább csinálják betegek lesznek.
Amúgy a dohányosok sajnos nagy része olyan csökönyös meggyőzhetetlen önző és fafejű álltafajta, akit gyakorlatilag semmivel nem lehet meggyőzni hogy miért jobb ha nem bagóznak. Tapasztalat. Mindenre van 1000 féle magyarázatuk, ellenérvük.
De a legcsodálatosabb az egészben ha mondod hogy beteg leszel tőle és meghalsz, a válasz: leszarom.Szóval én finghadjáratot indítanék. És már tervezem a pólót: "Te bagózol én fingok" felirattal. A kép pedig egy füstöt fújó arc, meg egy meztelen segg lenne egymás felé fordítva.
Ebben a "civilizált (hahaha) társadalomban miért illik füstöt szívni és fújni, és miért nem illik hangosan fingani? -
Killing
addikt
válasz
bandus #21016 üzenetére
Nekem is ez a problémám. A cigi füst kevésbé zavar mert már megszoktam, de a ruhámon meg érződik, ez már a nagyobb probléma, de elég sok öblítővel lehet orvosolni. Panelban meg nincs sok szárítási lehetőség, kint az erkélyen nem lehet (télen, meg hely sincs nagyon), így mosás után egyből 'ázik' a cigi füstben erre még nem találtam megoldást.
-
bnss
veterán
válasz
bandus #20011 üzenetére
Köszönöm a tippet, van néhány igen tetszetős kombináció.
venember: még szóba jöhet a mellény, de az nagyon ritka.
Mawyx: ebből a szempontból jogos lehet a pulóver. Ha nem kell túl elegáns, akkor zakó és kabát nélkül - már ha az idő engedi. A kapucnis, bundás pulóver nem biztos, hogy jól állna az ing és nyakkendő pároshoz.
-
bnss
veterán
válasz
bandus #20008 üzenetére
Kezdjük az utolsó kérdéseddel: az alkalom elég változó, pl. állásinterjú, igényes megjelenést kívánó alkalmak. Hirtelen ennyi.
Első lépcsőben a narancssárga színt szemeltem ki, esetleg a zöldet. Az a webshop csak egy példa volt, helyben is van egy-két üzlet, ahol láttam mutatós nyakkendőket.
Mawyx: én nem húzok pulóvert ingre, inkább a zakóra egy szövetkabátot.
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus #19999 üzenetére
Akkor nem egyezik az ízlésünk
Én zakó nélkül az ing-nyakkendő kombit egy Duna-parti sétához is el tudnám képzelni, meg zakóval egy akármi ünnepre is.
A színes zakó, az bohócos, de nem a színes ing. Persze ha cigányasszonyos virágmintás, akkr az idétlen minden körülmények között, de ez nemhogy nem idétlen, hanem sztem totál imádnivaló. -
Mawyx
őstag
válasz
bandus #10068 üzenetére
http://www.speedshop.hu nagy a választék és meg tudod tapizni náluk amit csak szeretnél. Konkrét típusra nem néztem, de szeretem ezt a boltot
-
venember83
nagyúr
Mit tetszik érni a hivatkozással?
Ma reggel (kb. ötven perce) hívott a csomagszolgálat, hogy megérkezett a csomagom Budapestről Temesvárra. Az egyetlen probléma, hogy a csomagra tévesen Aradot írtak, miközben én Nagyváradon élem az életem, mondjuk utóbbit meglepetésként értékelte a telefonvonal másik végén lévő illető. Kis segítség a települések elhelyezéséhez: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Le Mans Ultimate
- Horgász topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged