- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Nem tudom! Egy blogbejegyzést megér, hátha!
A kis kék hangszóróra tessék kattintani!
-
zolynet
veterán
vacsora happy endingel?
-
zolynet
veterán
akkor ez bizony munkahelyi baleset
ízirájder, pénteken mindenki megőrül siet
2 majdnemkarambolt láttam...egyiknél a csaj előttem csak úgy becsorgott a kereszteződésben, persze tuti nem látta hogy balról ki jön mert úgy állt meg, így 1xcsak gondolt egyet majd egy kis gázfröccsel beosont a kereszteződés feléignem lett volna kár érte
-
kételkedem
addikt
Igen, ennyiből pl Samsung UE46C7000 az lcd vonalon és pl Samsung PS50C7700 a plazma vonalból ami kijön. Semmi bajom azzal, ha valaki odáig van valamiért, amire komoly pénzeket áldoz, végül is ez (is) viszi előre a fejlesztéseket. Csak megjegyeztem, hogy ennyit nem áldoznék tévére.
NoLF : míg a hsz-t írtam, pont azon gondolkodtam, hogy neked még tévéd sincs! Bár állítólag a kábszereseknél is az az ideális díler, aki nem fogyaszt!
Most nézem, 1 milláról 900-ra van leértékelve a 160 centis plazma! Most csapjon le rá!
-
kételkedem
addikt
Nehéz lesz benne szépséget találni, de megpróbálom!
Esős, hűvös, sötét októberi délelőtt van. Bebizonyosodott, hogy nedves felületen rettentően csúszik a cipőm. A csatornafedelek nagy veszélyforrást jelentenek. Hallgattam a híreket. Szerintem napról napra jobb lesz nekünk, hiszen minden nap ezt bizonygatja az éppen kormányon levő társaság.
Az állam többé nem utal át pénzt a magánnyugdíjpénztárakba Hát ezt hogy?
-
lujó55
addikt
Mi meg diófával, meg eperfával fűtünk, mert annak kisebb a hamuja. Igaz,hogy drágább, de nem számít. Lefekvés előtt meg Evian ásványvízzel fürdünk le. Elég körülményes állandóan a 3 decis palackokat bontogatni, de jó, mert nem klórozzák. A fürdőszivacsot Symiről hozattuk, a papucsom meg hóleopárdból készült, mert puha. Pedig olyan szomorú voltam, hogy már csak ez az egy egyed élt belőle.
-
-
kételkedem
addikt
-
-
Pisztillus
senior tag
No meg egy kissé meleg, mert a semlegesítési reakció - főleg ilyen töménység mellett - erős hőfejlődéssel jár. (A pH=13 azért igen erős lúgra utal, nem csoda, hiszen a bauxitból tömény NaOH oldattal vonják ki az alumínium-oxidot - amely NaAl(OH)4 formában, komplexként feloldódik, míg a többi anyag oldhatatlan formában marad vissza a lúgoldatban. Na ez a vörösiszap, amelyből azért jónéhány értékes nehézfémet kivonnak még a további feldolgozás során.)
-
Bubu79
addikt
Egy árva.
Jött valami figura a múltkor, hogy ő most aztán biza jól lemeggyilkolászik engem - testének darabjait a négy égtáj felé szórtam szét, de a kis árvát, aki vele volt, elvittem és letettem az első tipi bejáratánál, nehogy éhenhaljon.
Csöngetnem sem kellett, mert visított szegény, mintha nyúznák, pedig mégcsak meg sem kóstoltam
-
BlacKSouL
addikt
Kérdés már csak az, hol szeret jobban lenni. Felül vagy alul..
Más: [link], Nekünk múlt szerda 14:00 - 16:50 között semmi extrém tapasztalatunk nem volt. Igaz, összesen vagy 30-an álltak sorba, meg a vizsgálatnál is kb 40-en. 10 percen belül átjutottunk a túloldalra. Ott ültünk még vagy egy órát 15:40-től 16:50-ig. Mondjuk a parfümösnél a barna hajú lány...hűha volt..
-
kételkedem
addikt
-Ez FH műfaja!
-Aki Á-t mond, mondjon B-t is!Sajnos a topik aktivitása jelentősen elmarad a várttól!
2010. augusztus 29-én be kellett volna telnie, de még 45 000-nél sem tartunk, pedig szeptember 21. van
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged