- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Aktív témák
-
-
pohár
félisten
Hát igen, most nincs nálam semmi baj
A héten el lett intézve a csp is (családi pótlék
), és azt ígérte a nő aki intézi, hogy szeptemberig visszamenően kiutalja a pénzt, ha megkapom a márciusit is, akkor 85k landol anyum számláján, ami az enyém lesz, ebből élek egy ideig
Veletek amúgy mi a helyzet? Te melózol, a 'kicsik' koptatják az iskolapadot?
-
Pisztillus
senior tag
-
Bubu79
addikt
Holnap még nem - holnapután kezdek
Race: Esetleg közöld vele, hogy vagy abbafejezi, vagy ráversz egyet nagykalapáccsal - s ha az elrettentés nem lenne elég hatásos, kövesse tett a fenyegetést, hogy lássa, nem akárkivel packázik
NoLF: Régen tilos volt még beszélni is ilyesmiről - az utóbbi időben elfogadottá vált, de ha kötelezővé teszik, esküszöm világgá szaladok
Érezzétek jól egymást legközelebb is
-
BlacKSouL
addikt
Én meg megittam 1 deci kókuszlikőrt (nemtom minek
) 3 fél mézes bodzát(többet nem bírtam megszagolni sem) 4 doboz sört, meg másfél üveg pezsgőt. És vicces módon csak enyhe bódulatot éreztem. Még csak igazán spiccesnek sem mondhattam magam. Úgy értem haza fél 5-kor, hogy semmi bajom, álmos sem vagyok, és még reggel 6-ig gépeztem. Fura.
-
venember83
nagyúr
Egen, kb ez a reális elvárás, erre még van remény, többre nem nagyon.
Bubu: Hmm, az nem kevés, reméltem, hogy olcsóbb egy katódsugaras cucc. Most tavasszal tuti nem lesz kp. normális LCD tévére, pedig a meccsek miatt muszáj lesz vennem valamit, nem hagyhatom ki a BL tavaszi játéknapjait meg az angol bajnokság tavaszi fordulóit.
Nem arról volt szó, hogy pár napja volt az utolsó munkanapod?
-
venember83
nagyúr
Remélhetőleg lesz hó a Hargitán, mert ha nem, akkor nekem hat napos folyamatos betépés lesz, ami nagyon rossz hatással lesz úgy anyagi helyzetemre, mint egészségi állapotomra.
De jelenleg hull a hó tőlünk keletre Kolozsváron és Bánffyhunyadon, így van remény arra, hogy síelés lesz, ivásra pedig csak sötétedés után kerül sor.
Bubu: A könnyebbik utat választottad, nem lett volna kihívás megjavítani az elromlott cicavíziót? Mennyi most egy olcsóbb tévé, mennyit adtál érte?
vergilx: Két lehetőség van, az egyik a bátor helytállás, józanul, a másik pedig az elnapolás. Neked kell választanod.
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Acer notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged