- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Dragon
tag
válasz
Cathfaern #19 üzenetére
Ez így is van. Szereztem Recognita 4-et!! Simán olvas minden szöveget...:) Nem támogatja az én Canon D646Uex a scanner-emet, de megoldottam mindent!! Kössz mindenkinek! Ez a Omnipage tényleg bénaság... Csak a 12 ben található meg a magyar szótár + 142 másik nyelv!! De emberek nekem csak a 9-es version van. Abba miért nem tudták beletenni....
-
Cathfaern
nagyúr
Ha rám hallgatsz szerzel inkább egy Recognita 5-őt. Hogy miért, amikor az Omnipage újabb?? Azért, mert rosszabb is a recognita-nál :( Tapasztalat alapján mondom: próbáltam mind a Recognita 5-öt, mind az Omnipage 11-et (mindkettő teljes verzió), és a Recognita jóval letisztultabb, átláthatóbb, és nincs tele felesleges csicsával. Egy baja van csak(és emiatt lehet, hogy nem lesz jó neked), nem használható bármilyen scannerrel, hanem csak amiket támogat. Igaz, hogy nagyon sok scannert támogat, viszont a progi nem egy mai gyerek :( Szóval azt ajánlom először próbálj szerezni egy ''biztonsági másolat''-os Recognita 5-őt (ha megmondod a scannered nevét, megnézem támogatja-e), vagy ha az nem működik, akkor egy ''biztonsági másolat''-os Omnipage 11-et. SZVSZ nincs más megoldás :(
-
rdi
veterán
off: és csak fogy a magyar, fogy :))
-
-
Dragon
tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy vettem egy scanner-t és a hozzá adott software nem csípi a magyar szöveget. A nyelvek közül meg nem lehet magyar választani. Az Omnipage 12 már tudja de ez még nem. Valakinek van ''magyar szótára'' hozzá?
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest