- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
5150head #5870 üzenetére
Update:
Firmware frissítés után 1.1 -> 1.2 úgy néz ki rögzíti a képeket az xD kártyára.
Annyi, hogy most csak fekete képeket csinál. Nincs nálam az obija. Az elképzelhető, h emiatt? Ha nincs fent obi, akkor nem is nyitja a blendéjét (?) a gép így védve a szenzort? Elnézést ha láma kérdésKöszönöm A kupakot persze levettem az elejéről
-
5150head
senior tag
válasz
5150head #5869 üzenetére
xD kártyával is ugyan az a helyzet, többel próbálva.
Ha ellövöm a képet, akkor nem is megy feljebb a kép számláló, mintha nem írna/olvasna az adathordozókról a gép.
Számítógépen jól működnek a kártyák.
Találtam leírást egy kétgombos hard resetre, megcsináltam, de az se segített, cserébe eltűnt a magyar nyelv belőle...
Szervízben azt mondták a bácsinak, h 80e... annyit nem ér a kamera.
Az a gyanús, h azt mondta, windows update volt a gépén és rá volt dugva a fényképező, úgy frissített és azóta csinálja.
Arra gondoltam még, hogy firmware updatet csinálok rajta, hátha... OM Workspace-el meg lehet csinálni egy leírás szerint.
Más ötletem tényleg nincs.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
5150head #5866 üzenetére
Lejátszás gombbal próbálva vagy külső kártyaolvasóval? Nincs esetleg benne egy XD kártya is? A kártyaajtó csukására is háklis a gép, ráadásul annak a műanyag pöcke könnyen törik.
Ha mindezek alapján mégsem működik, akkor polcdísz lesz belőle. Nem javítják, de amíg volt rá ajánlat sajnos az is megfizethetetlen volt. Gyakorlatilag gazdasági totálkár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest