- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
Celtis
üzenetére
Nem ismerem a tv-ket, Google sem segített sokat, mert az oled egy 2021-es modell bár a tesztek igen meggyőzőek róla, mivel még sosem volt oled tv-m így jobbnak láttam azért rákérdezni mert 250e FT nem kis pénz és nem 5 napra szeretnék új TV-t. De közben már el is döntöttem és az Oled-lett a választás, csak valaki azt mondta, hogy ezen a régebbi modellen nem biztos, hogy megy a Netflix, amit elsődlegesen nézünk. Nem szerettem volna egy külön eszközt pluszba venni emiatt. Gondoltam erre van a fórum, de a válaszodból kiszűrtem, hogy egyértelmű oled a nyerő, azért köszi.
-
DaDa
senior tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Lehetőségem lenne viszonylag jó áron egy új KE48A9BAEP tv-t beszereznem. Ezen most megy rendesen a Netflix, HBO max, Disney+? 250e lenne az ára, szerintetek megér annyit, ha ennyi a keretem és efőlé nem tudok már menni? Tehát inkább ezt az OLED-es tv-t vegyem vagy egy új modellt (KD-50X75WL)? Előre is köszi a segítséget. Nem volt még oled TV-m, jó lenne ha lenne
PS5-re is használnám de a 4k/120hz nem érdekel, hogy nincs rajta mivel ritkán játszom, nem az lenne az elsődleges szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor