Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wallace 234
üzenetére
Még olcsóbb is
-
Sziasztok!
65C1 450K kiállított darab 3 év garival van az Euronicsben. Még érdemes ezt a modellt megvenni vagy inkább B2 vegyek kb ugyan ennyiért?
Köszönöm!
-
LG 55B9 amatőr kérdés.
Hol tudom beállítani azt, hogy ha bekapcsolom a TV-t ne kapcsoljon be automatikusan a PS5?
-
Elnézést ha nagyon amatör vagy bugyuta a kérdés.
B9-en mindegyik HDMI port tud 120Hz-et?
-
Netflix mellé előfizettem HBO GO-ra is. Ha minden igaz itt nincs 4K, HDR tartalom. Kérdésem az lenne, hogy milyen beállításokkal érdemes nézni? Jelenleg Rtingses beállításon nézem. Illetve, hogy tudok képbeállítást menteni csak erre az appra? LG B9-em van.
-
PS4, Netflix tartalom megy 95%-ban a B9-en. Szerintetek vegyem le ezeknél az OLED fényerőt vagy maradhat minden alapjáraton? Csináltam már egy általános kalibrációt egyébként, de amikor HDR tartalom jelenik meg akkor az alap beállítások lépnek érvénybe.
-
válasz
Kleroo
üzenetére
Én is ezen agyaltam, hogy BF meg kéne várni, de féltem, hogy ki fog fogyni addigra a készlet. 65-nek akkora a felára, hogy az nem fért már bele nekem. Maradtam az 55 B9-nél 340K-ért (Euronics) + 3 év biztosítással (+27K). Jelenleg nagyon jól elvagyok ezzel a mérettel, de ha bekerülne egy nappaliba oda már jobb lenne a 65.
-
Egy kis segítségre lenne szükségem

LG B9-ben ugye van több előre beállított profil (film, játék stb.). Amikor csináltok egy kalibrációt akkor melyik profilra teszitek rá? Netflixnél, PC-ről filmezésnél, Konzolnál is ugye váltogatja a beállításokat ha átkapcsolok egyikről a másikra.
-
Sok nézelődés után ma beruháztam egy 55-ös B9-re. Kb 7 éves LG TV váltottam vele. Nálam megvan a hűhaaaa
Kép beállításban szeretnék kérni egy kis segítséget.
-
Sziasztok!
Megnézegettem élőben a kiszemelt TV-ket. LG 55B9SLA tetszett a legjobban.
Euronicsban 340K.
Lenne hozzá 5 éves biztosítás 37K-ért (törésre is). Ki mennyire jártas az euronics által kötött biztosításban? Ha jól értettem van valami 33% önrész ha bármi gebasz van a készülékkel. Érdemes megkötni szerintetek? -
Egy ideje szemezek az OLED-el. Emagon az LG 55-ös B9 300K. Nem akarok most költekezni de ez eléggé jó ár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor