- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Final12 #90183 üzenetére
Az idei MZ800 valóban androidot kapott a magasabb kategóriás oledekkel ellentétben amiken a My home screen fut, így valóban telepíthető rá az HBO max. Csak itt meg a tv nem hozza azt a szintet, amit egy olednél sokan elvárnak. Az MZ800 full belépő kategóriás oled, olyan mint az LG-nél az A2, eleve csak 60hz-es, nem 120 mint a magasabb kategóriásak és nem kapta meg a tv a legjobb HCX pro processzort sem, hanem egy szerényebb képességű "4K Color Engine Pro" fantázianevűt. Illetve a játék módja sem olyan fejlett, mint az MZ980, MZ1500 és MZ2000 esetében. Gondolom csúcsfényerőben is csak egy LG A2 szintű 550 nit körül tudhat, amivel hozza a HDR minimumot, bár tesztet még nem láttam róla. Ettől persze még biztosan nem egy rossz darab, hiszen oled, és a tökéletes fekete és kontrasztosság mint a képminőség egyik elsődleges pontja ezzel teljesül, nem mindenkinek kell ennél több. Aki komolyabb képességű Pana oledet akar, annak sajna le kell mondania az HBO-ról.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Final12 #48440 üzenetére
Az A9G mindenből a legjobbat kapta, a mai napig foglalkoznak vele. Az, hogy az A8H megkapta a prociját, még nem jelent lófüttyöt sem. Nyilván ezért a MASTER széria megnevezés is az A9g-re, az a legmagasabb kategória. A sima A szériával sokat nem törődnek sony-ék az biztos...
------------------
Ez ilyen saját vélemény lesz...
Szerintem, ez az A8H egy lebutított és olcsó dolgokból összetákolt valami lett, amik ott maradtak a raktárban és azt most jó drágán eladják. Különben, hogy a francba, hogy pl a mozgás megjelenítése is rosszabb, mint egy A8G-nek. Nem beszélve a színekről és a sokkal jobb 24p szinkronról szintén az A8G javára.
--------------------
Egy biztos, én nem venném meg. Ha jön, pl majd egy A10G master, azt már igen...azzal biztosan sokat fognak foglalkozni megint, de az árcédulán is meg fog látszani.A8H-nál megnéznék egy youtube HDR videót, hogy játszik le, mert az a sony-k egyik leggyengébb pontja.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Final12 #48425 üzenetére
A8 egy teljesen más modell!
Nyilván az A8H-ról van szó, mert olyan nincs, hogy sima A8, ami semmivel nem jobb, mint az A8G, sőt a lenti leírás alapján az a8h-ban talán még a hardver is ócskább, ha nem tudja azokat, amiket az a8g. Jobb hardvert csak az A9G kapott.
Quantum egyik véleménye a8g és a8h között.Why the A8G? More picture modes. Better color post calibration. Significantly better sdr tonemapping. Better motion options, and 24p synchronization options. Better options for saving HDR settings. And cheaper. The A8H has better input lag, better out of box color accuracy, better brightness, but lacks key picture modes and processing options.
-
Calogero
addikt
válasz
Final12 #47889 üzenetére
Ha nem kell a 2.1 HDMI, és a fő cél a film, akkor a Panasonic lesz szerintem a te tévéd.
Én azt választanám. Vagy GZ950-t vagy GZ1500-t.A sok panel csere miatt pedig ne zárkózz el az LG-től. Nekem is LG van és semmi baja, és vagyunk még pár ilyen LG tulajok itt.
Nézd meg személyesen, nyomogasd őket és válaszd amelyik szimpatikus.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Final12 #47882 üzenetére
Mérlegeled : operációs rendszer , hdmi2.1 megléte, és az ár .( 2 év gyári garancián belül valószínűleg egy esetleges panelcsere sem lesz probléma , némely gyártó szervízénél kicsit határozottabnak kell lenni) Én is LG oleden törtem az agyam , csak addigra elfogyott a c9-es és a karma hatalma a Panát dobta ki nálam. Szerintem ,ha cx- et akarsz vedd meg azt .
-
Clay
senior tag
válasz
Final12 #47882 üzenetére
Nem védeni akarom az LG-t, nehogy vki félreértse. De egy-egy panelcserén elég sokat rágódik a topik, illetve mivel az LG elég lazán kezeli, ezért nem minden panelcsere "jogos". Lásd a kollégát aki rosszul állította be a tv-jét aztán panelt cseréltetett, és amikor az új panellal ugyanazt a "hibát" produkálta, akkor jött rá, hogy kicsit jobban bele kell mélyednie a beállításokba. Van ellenkezője is, mint pl Sas kolléga, aki a banding-es 65-ösét simán elkezdte használni, a hiba pedig szépen elkezdett felszívódni. Ettől függetlenül, természetesen neked kell eldöntened, hogy melyik márkát választod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged