-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
Zoli35 #88796 üzenetére
Nekem 805 van így nincs vele tapasztalatom de megbízható jó minőségű készülékeket gyárt. Az Android szinte korlátlan lehetőségeket ad. Mindent támogat. Az ambi egy nagyon szuper dolog. A kép kiváló ha úgy állítod be ahogy neked tetszik. Alapnak jó a gyári beállítás.
2009-óta csak ilyen készülékeim vannak. Még az első is megy az ismerős kiadó lakásában. -
-
polonic
félisten
válasz
Zoli35 #88640 üzenetére
Szia
Nem a tévé dadog, hanem a 30 fps ilyen. Vannak más játékok, ahol motion blur-ral vagy nem is tudom miven teljesen más érzet a 30 fps.
Használd továbbra is a játék módot, nem véletlenül van. Aszem amúgy a last of us 1-ben lehet performance módot kapcsolni, ha ps4-es. És a ps5-ös új kiadás meg tán 60 fps-sel megy. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Zoli35 #87922 üzenetére
Samsung QD OLED TV-i nagyon jók, nagyon jó a homogenitás, nagy a színtér lefedettség.
Lesz majd teszt Samsung OLED-ről is.Mindegyik oledet be lehet égetni, extrém felhszanálással, de nem igazán kell ettől tartani. Hogy a QD OLED mennyire ég be, majd a jövő eldönti, de én nem félnék ettől.
Írtam pirvátot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged