- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
ktchris #49168 üzenetére
Egy évjáraton belül tuti nincs különbség, sőt még a panelvezérlő TCON is ugyanaz. Tudtommal a 9-X között se lett új panel, de majd a nálam tájékozottabbak megerősítenek (vagy cáfolnak) ebben.
Ami más az az alaplap, és vele a proci is.És igen, tök jogos a kérdésed, mert van itt egy "kis" kérdőjel. Az interpolációt a biztosan az alaplap/proci végzi. De minden másnál igencsak felmerül, hogy nem a TCON felel-e érte: alap mozgásmegjelenítés, fényességvezérlés stb. Ezért én is nehezen hiszem (vagy értem) azokat a mondásokat, hogy a C9 fényesebb, jobb a feketéje, alapból jobb a mozgása, mint a B9-nek. Hiszen a TCON ugyanaz.
Jó lenne, ha egyszer egy guru tiszta vizet öntene ebbe a pohárba.
-
Fisha
őstag
válasz
ktchris #49166 üzenetére
Azért nem teljesen mindegy szerintem. Ha más nem is, de egy külső lejátszóval tudsz plusz szopókat okozni a képnek.
De nyilván a helyszínen a belsőt reális kipróbálni, és az igaz, hogy a fő probléma vizsgálatára elég. OLED-es mozgás magában vagy interpolációval.Amúgy én szaroztam a dologgal, mert bíztam benne, hogy esetleg jobb lesz a B9 interpolációja külső lejátszóval. Azt a forgatókönyvet kreáltam mérnöki fejjel köré, hogy több ideje maradhat a procinak erre, és esetleg okosan, skálázva írták meg. De nem, nem lett tőle jobb. Ha minden pöpecül be van állítva akkor ugyanolyan a külső lejátszóról, mint a belsőről. Ha nincs, akkor csak plusz szopó körök vannak, de ezek nem a TV problémái, szóval felesleges tesztelni a helyszínen.
Szóval mégis mindegy.
-
nitro16
senior tag
válasz
ktchris #49132 üzenetére
Elmész viszel pendrive-t vagy hdd-t és kész. Kérsz egy távirányítót vagy adnak vagy nem és megnézed a tv saját lejátszójával. Nem tudom miért olyan nehéz ezt megérteni. A mozgásmejelenítési anomáliák meg sok mindentől függ, márkán belüli adott model/milyen anyagot vittél/tv beállítások stb. Ezerszer leírták már.
-
ktchris
csendes tag
válasz
ktchris #49070 üzenetére
A nyugati MM-ban már állitólag látható a GX modell kiállitva.
A kérdés továbbra is aktuális lenne:
'Amikor ilyen döccenés, meg mozgásmegjelenités meg más hasonló issue-kat irtok, akkor mi a forrás? TV játssza le ezeket a UHD HDR anyagokat, vagy egy dedikált lejátszó?
Amikor a boltba beviszitek a sample-teket akkor pendrive-on rádugják a tévére?'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest