- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
rottenbull #58743 üzenetére
állítólag 2017-ig visszamenőleg működik.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
rottenbull #54058 üzenetére
Ezt megnézem, hátha. Köszi!
-
FearFmRadio
tag
válasz
rottenbull #53909 üzenetére
mármint a 2 képen láthatót ? vagy a videoban lévő infok ?
videoban lévő infok
bemész a kapcsolatokhoz
ott a legfensőre / legelső
5* megnyomod ott az 1-es gombot a távirányiton , és kész -
daneel_hu
addikt
válasz
rottenbull #53845 üzenetére
Fogalmam sincs.
De olyan drága a czucc, hogy szerintem ha megveszed a gyártótól, akkor 20x is kicserélik neked a panelt csak VEDD meg. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rottenbull #53539 üzenetére
Aha, többek közt ezt a képet (is) dörgöltem az orruk alá, amikor megírtam a mail-t, ott lehet csatolni képet, utána már (csak) a szerelő hív, hogy majd jön cserélni, ha megkapta a panelt...
Tehát a hibát a legkönnyebb úgy bejelenteni, hogy csinálsz egy fiókót az LG oldalán és ott széria szám szerint beregisztrálod a terméket. Akkor ott lesz már egy menüpont is, hogy garanciális javítás kérése, vagy valami hasonló. Arra klikk, lesz egy beíró ablak a hiba leírására, plusz csatolhatsz erről képeket is etc...
-
Madwe
nagyúr
válasz
rottenbull #51656 üzenetére
Nekem nincs talpon így lemérni nem tudom, de oda sztem nincs soundbar ami elférne
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rottenbull #51541 üzenetére
Nekem 77-es van, szerintem elég stabil, hátul vagy 20 kilós az ellensúly, vagy több (k..va nehéz), ettől függetlenül, ha kicsit meglököm a panelt, hát elég szépen tud himbálózni., de leesni nem fog/tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest