- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
A C1 -es említés miatt kérdezem, hogy használt OLED lenne a terv? Mert 99 százalékban normál TV adásra, használt, régebbi OLED -et biztos nem vennék.
Mondjuk újat sem, főleg ilyenre, mint az M1, ahol tele van fix., illetve olyan elemekkel, amik gyakoriak a képernyőn. Pl. alul a hírsáv is.
Új TV -nél még kevésbé probléma, az LG garancia jól működik beégésnél is. Bár én inkább VA mini LED -et vennék ilyen célra. Óriási ugrás lesz már az is, és van kínálat is.
Szerk.:
Egyébként én továbbra is úgy gondolom, hogy ilyen, nagyjából 100 százalék TV adásra sima QLED is megfelelő. Ahogy Quadgame94 is írja. Ott van például a C655, aminek tök jó a hangja is. De aki szeretne jobb minőséget, annak már ott vannak az olcsóbb mini LED -ek is. Mint a C805 vagy a C765. -
zsistvan7
kezdő
Röviden és tömören, szerintem erre a felhasználási módra is megéri oledet venni.
Édesanyámnak 65C3 lett tavaly vásárolva, ő 95%-ban kábel tv-t néz, nála az ATV a favorit
Egy Kaposvár környéki kábelszolgáltató van nálunk, a 1080i adások szerintem teljesen rendben vannak, csak pár 576-es adó van, de még azok se vészesek, azért is választottuk az LG-t mert elvileg jobb a felskálázása mint a samsungnak.
Ő egy besötétítetlen nappaliban használja 55 sdr fényerőn (bőven elég), napi 12 óra biztosan belekerül, eddig nem vettem észre semmi beégésre utaló jelet.
Egy 42 LG lcd-t váltott, ahhoz képest ég és föld a különbség + Magic remotet is nagyon szereti. -
ricsip
addikt
A digi vagy másfél-2éve, miután a 4ig megkaparintotta végleg (őket is), szépen lebutította a csatornák bitrate-jét látványosan Előtte a 150 csatornából csak pár volt ilyen gagyi, a többség képe kifejezetten színvonalas volt a telekonos gagyi IPTV-hez képest. De a változtatás után az összes SD csatorna az agyontömörített 2000-es évek eleje divx minőségre esett vissza. De a hd csatornák is romlottak láthatóan (a felbontás persze megmaradt 1080i, csak most már kockásodik a kép azon része ahol eddig látszódtak a részletek). A keze sorvadjon el annak aki ezért felelős volt.
-
renziNNN
tag
Boltban szét van osztva a tv adás jele, ezért tényleg kuka amit ott látsz. Ettől féltem én is anno, hogy a 4k-s tvn nézhetetlen lesz a tv adás, de szerencsére nem az. HD csatornákat nézve a mostani tvk szépen felskálázzák és még jobban jelenítik meg a képet, mint a régi 720/1080as tv-k úgyhogy emiatt ne aggódj.
Beégés már más téma, de annyi a titok, hogy le kell venni az oled fényerőt az ajánlottra, így a tv adás során nem fog virítani a csatorna logója sem. Kb 4 és féléve megy egy C9 napi ~6-7 óra tv adással alkalmanként streamingel és így nulla beégés van rajta
Ha néznének 4k vagy HDR tartalmat is, akkor szerintem bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest