Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm.
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A kettő között van valami különbség?
[link]
C12LA vs C11LB
Köszönöm a választ. -
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Lehet agyonvágtok, mert már többször volt téma, de ha meggebedek sem találtam még megoldást a dologra.
Szóval az lenne, hogy fizikális lejátszó nélkül, Blu-ray ISO-t, vagy magát a lemez tükörképet (nem tudom mi a neve, amikor ilyen sok száz/ezer file van) az LG C8-on szeretném lejátszani. Gondolom PC-ről kéne, de nem tudom, hogy lehet-e ilyet egyáltalán vagy, hogy milyen program támogatja?Jelenleg nincs túl bonyolítva a dolog vagy külső merevlemezről játszom le az "mkv"-kat, vagy a gyári LG smart share-el stream-elem át asztali PC-ről. Az otthoni hardver (pc) és a wifi is elég izmos, gond nélkül viszi az UHD anyagot, de azt nem tudom, hogy az ISO-k lejátszására gépről van-e valami megoldás?
Előre is köszi,
-
Chris1983107
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszi, akkor ezeket megnézem. A Mad Max amúgyis kimaradt eddig.
-
Chris1983107
tag
Szia!
Tudnál mondani akkor valami címet, ami igazán "eye candy" ? Azért is érdekelne, mert én eddig pont az Aquaman-től f****m le a bokám a legjobban otthon az OLED-en. Nekem ennél komolyabb látvány és színvilág még nem jött át filmből. Pedig, nem is lemezről, hanem csak mkv-ból néztem. (Bár úgy tudom, hogy a bitrate-en nem változtatnak amikor remux-olják?!) Sőt, nem vettem észre azt sem, hogy ez csak "upscale"
Mit lenne érdemes megnézni akkor ami igazán adja? 
-
Chris1983107
tag
Köszönöm, a wi-fi probléma megoldódott. A DNS szervert átírtam 8.8.8.8-ra. Azonnal helyreállt a kapcsolat.
Az OLED fényerővel pedig akkor elkezdek játszani. 30-ról indulok aztán meglátjuk. Köszi a tippeket. -
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A következő probléma lépett fel:
LG C8 55PLA, 2018 november óta használom, de eddig ilyen probléma még nem jelentkezett. Szóval, látom, hogy kapcsolódik a routerre, látja is az 5GHz-es jelet is, de valamiért azt írja ki, hogy nincs net kapcsolat. Rákapcsolódtam a 2.4 GHZ is, de továbbra sem történt semmi. Azt írja nincs net kapcsolat.
Kérdésem, hogy mit lehetne tenni? Van-e valami trükk amivel újra éleszthetem a net kapcsolatot? A többi eszközön ment a wifi. Próbáltam amúgy mindent resetelni, áramtalanítottam, de ugyanúgy felcsatlakozott, de kapcsolat nem volt. Ez este 11-kor történt, úgyhogy feladatam a dolgot egyelőre. Majd most délután, ha kapok valami tippet.

Előre is köszi.
Másik dolog, jól olvastam, hogy az OLED fényt max. 30-on érdemes tartani? Mert akkor az én látásommal komoly bajok vannak, mert én gyárin hagytam, amit korábban is írtak itt párán, hogy ez a 60-90 közötti érték és néha még így is sötétnek látom.
Ezek szerint november óta folyamatosan növelem az esélyét a beégésnek, hogy ilyen magas értéken hagytam?
Sürgősen vegyem lejjebb az itt ajánlott értékre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mobilról nehéz a fórum élet.
Mit lenne érdemes megnézni akkor ami igazán adja? 

Ezek szerint november óta folyamatosan növelem az esélyét a beégésnek, hogy ilyen magas értéken hagytam?
Sürgősen vegyem lejjebb az itt ajánlott értékre?
Vhiktor