Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm.
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A kettő között van valami különbség?
[link]
C12LA vs C11LB
Köszönöm a választ. -
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Lehet agyonvágtok, mert már többször volt téma, de ha meggebedek sem találtam még megoldást a dologra.
Szóval az lenne, hogy fizikális lejátszó nélkül, Blu-ray ISO-t, vagy magát a lemez tükörképet (nem tudom mi a neve, amikor ilyen sok száz/ezer file van) az LG C8-on szeretném lejátszani. Gondolom PC-ről kéne, de nem tudom, hogy lehet-e ilyet egyáltalán vagy, hogy milyen program támogatja?Jelenleg nincs túl bonyolítva a dolog vagy külső merevlemezről játszom le az "mkv"-kat, vagy a gyári LG smart share-el stream-elem át asztali PC-ről. Az otthoni hardver (pc) és a wifi is elég izmos, gond nélkül viszi az UHD anyagot, de azt nem tudom, hogy az ISO-k lejátszására gépről van-e valami megoldás?
Előre is köszi,
-
Chris1983107
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszi, akkor ezeket megnézem. A Mad Max amúgyis kimaradt eddig.
-
Chris1983107
tag
Szia!
Tudnál mondani akkor valami címet, ami igazán "eye candy" ? Azért is érdekelne, mert én eddig pont az Aquaman-től f****m le a bokám a legjobban otthon az OLED-en. Nekem ennél komolyabb látvány és színvilág még nem jött át filmből. Pedig, nem is lemezről, hanem csak mkv-ból néztem. (Bár úgy tudom, hogy a bitrate-en nem változtatnak amikor remux-olják?!) Sőt, nem vettem észre azt sem, hogy ez csak "upscale"
Mit lenne érdemes megnézni akkor ami igazán adja? 
-
Chris1983107
tag
Köszönöm, a wi-fi probléma megoldódott. A DNS szervert átírtam 8.8.8.8-ra. Azonnal helyreállt a kapcsolat.
Az OLED fényerővel pedig akkor elkezdek játszani. 30-ról indulok aztán meglátjuk. Köszi a tippeket. -
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A következő probléma lépett fel:
LG C8 55PLA, 2018 november óta használom, de eddig ilyen probléma még nem jelentkezett. Szóval, látom, hogy kapcsolódik a routerre, látja is az 5GHz-es jelet is, de valamiért azt írja ki, hogy nincs net kapcsolat. Rákapcsolódtam a 2.4 GHZ is, de továbbra sem történt semmi. Azt írja nincs net kapcsolat.
Kérdésem, hogy mit lehetne tenni? Van-e valami trükk amivel újra éleszthetem a net kapcsolatot? A többi eszközön ment a wifi. Próbáltam amúgy mindent resetelni, áramtalanítottam, de ugyanúgy felcsatlakozott, de kapcsolat nem volt. Ez este 11-kor történt, úgyhogy feladatam a dolgot egyelőre. Majd most délután, ha kapok valami tippet.

Előre is köszi.
Másik dolog, jól olvastam, hogy az OLED fényt max. 30-on érdemes tartani? Mert akkor az én látásommal komoly bajok vannak, mert én gyárin hagytam, amit korábban is írtak itt párán, hogy ez a 60-90 közötti érték és néha még így is sötétnek látom.
Ezek szerint november óta folyamatosan növelem az esélyét a beégésnek, hogy ilyen magas értéken hagytam?
Sürgősen vegyem lejjebb az itt ajánlott értékre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mobilról nehéz a fórum élet.
Mit lenne érdemes megnézni akkor ami igazán adja? 

Ezek szerint november óta folyamatosan növelem az esélyét a beégésnek, hogy ilyen magas értéken hagytam?
Sürgősen vegyem lejjebb az itt ajánlott értékre?
Vhiktor