- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oszkarfincs #74873 üzenetére
Pedig hidd el az 1.4 nem viszi át a 4K-t! Menj be egy MM-be ott fogsz találni normális árban 2.0-ás kábelt👍
-
JulianSinulf
őstag
válasz
oszkarfincs #74867 üzenetére
Én 2.0 HDMI kábelt használok, azzal nincs gondom.
VGA nincs a gépben, a proci max 30 FPS-t tud 4K-n. Filmekhez, nethez teljesen jó. -
válasz
Azért mivel az 1.4-es HDMI csak 1080p-re jó, az nem fogja átvinni a 4K-t, legalábbis én nem találkoztam olyan 1.4-el ami átvitte volna a 4K-s jelet
4K-hoz 2.0-às HDMI kàbel kell, ha kell a 120hz is akkor pedig 2.1...
-
Csandi
őstag
válasz
Tippre az 1.4-es kábeled sem valami jó minőségű. Én vennék egy rendes 2.0-t, (ami még ugye mindig nem 2.1, szóval a 4K+120hz eleve esélytelen, és a vidikarinak is 3000-res szériának kell lennie, mert azon van csak 2.1) aztán megnézném, hogy úgy mit produkál.
-
ithomas
őstag
válasz
oszkarfincs #74722 üzenetére
Köszi, ezek szuperhasznos infók voltak nekem...
Igen, az én erősítőm is csak ARC-ot tud, szóval így veszett fejsze nyele...
Viszont nekem van egy zidoo lejátszóm (1 kimenetes), ami nem volt olcsó, és azt se szeretném lecserélni.
Ami eszembe jutott még, hogy vennék valami minőségibb HDMI splittert pl [link]
Ez tud mindent kb ami kell...leszámítva a Dolby Visiont (legalábbis nincs odaírva)... -
bnorci71
addikt
válasz
oszkarfincs #74682 üzenetére
Igaz Philips Android, de a Kodi ugyan olyan gyors mint a J4105 HTPC-n
Ha a Pc csak forrás és kel a DTS hang akkor el tudod dönteni egyszerűen melyik legyen.Sony telefonnal van szerviz tapasztalatom, hát rágott alma csak kullog utána.
-
válasz
oszkarfincs #74682 üzenetére
"Az LG C1-ben az tetszik, hogy mindenki ezt ajánlja és állítólag ennek a legjobb a szerviz háttere, illetve olcsóbb is."
Akkor szerintem meg is válaszoltad magadnak ezt a kérdést 👍
-
alaves
addikt
válasz
oszkarfincs #73601 üzenetére
Elméletileg a kevésbé használt pixelek működését kellene visszavenni, hozzáigazítva a többi jobban használt pixelhez. Ha csak a használatban lévő pixeleket 'srófolja' feljebb, akkor már nem biztos, hogy sikerül a kiegyenlítés. A vezérlésben remélhetőleg mindkét irány engedélyezett.
-
alaves
addikt
válasz
oszkarfincs #73594 üzenetére
Az alsó- felső fekete sávtól sem kell tartani, a kompenzáció és az igénybevétellel arányos időközönként futtatott 'Pixeltisztítás' kiegyenlíti a pixelműködést.
-
bnorci71
addikt
válasz
oszkarfincs #73594 üzenetére
a mai oledek már nem égnek be normál használat mellett és ha a védelmek aktívak
alul felül idővel a nem használt pixelek lehetnek eltérőek, hogy mennyi idő után.... na azt nem tudom.
Megoldás lehet a kép nagyítása igaz így veszítesz a tartalomból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest