- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
TRobi86 #49733 üzenetére
"Most látom, hogy az új CX-emen 03.10.20-as firmware van. Ettől még lehet hogy tényleg új, vagy esetleg valami használtat kaptam?"
Az a FW van rajta amely gyártáskor belekerült.
E8-nál azt tapasztaltam, hogy akár hetekig sem ajánlja fel a frissítést magától. (ha épp van ilyen)
Szerintem ez ne zavarjon, de ha annyira az új kell akkor lekérdezheted a menüben. -
Joshi
titán
válasz
TRobi86 #1612 üzenetére
Ha 4K passzív 3D-t veszel akkor semmilyen hátrányod nem származik sőt, szerintem sokkal kényelmesebb a passzív 3D.
Egyébként most találtam a "A passzív szemüveges a jobb a 3D TV technológiák közül" a cikket és itt egyértelműen a passzív 3D-t hozták ki jobbra. De a cikk is írja hogy a 3D képet gyakorlatilag az agy rakja össze, ezért nehéz mérésekkel megállapítani hogy mi a helyzet. Érdekes cikk mindenkinek a figyelmébe ajánlom. A cikk nevét kell beírni a keresőbe. -
Joshi
titán
válasz
TRobi86 #1608 üzenetére
Az idei OLED modellek C6, B6, E6 és G6 néven futnak, nem hinném hogy találsz az általad említett modellből eladót. De egyébként is kevered az OLED és LCD tévé típusokat, egyáltalán tisztában vagy azzal hogy mennyibe kerül egy 55"-os OLED tévé?
Ha a 3D az elsődleges cél, akkor neked nem feltétlenül az OLED lesz a barátod, ugyanis az LG a passzív 3D technológiát preferálja ahol nem lesz 1080p képed 3D alatt. Inkább az Aktív 3D készülékeket keresd más gyártóktól.Habár 4K passzív 3D szerintem jobb mint a passzív FHD 3D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest