- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Logicman86 #75962 üzenetére
Nekem Sony A9 van ez úgy oldja meg hogy a 4 órát szintén összegyűjti, de kikapcsolás után még vár 4 órát, és csak utána indítja el a kompenzációt.
De én áramtalanítani szoktam ha tudom hogy 12 óránál hosszabb ideig nem lesz bekapcsolva, visszakapcsolás után a háttérben 2 perc alatt betölt az Android, és ha utána bekapcsolom ott folytatja ahol abbahagyta nem felejt el semmit.
Ránéztem és tényleg 28 watt a fogyasztása amíg háttérben bohóckodik az Android, ez azért komoly hiszen bekapcsolva is 75 watt. -
alaves
addikt
válasz
Logicman86 #75938 üzenetére
1. Minden összegyűlt 4 üzemórát követően a TV egy ~7 perces kompenzációt futtat, amikor készenléti állapotba kikapcsolod. Ezért vagy megvárod ezt az időt és utána áramtalanítod, vagy felhagysz az áramtalanítással, vagy legalább 2-3 naponta megvárod kikapcsolás után a 7-8 percet és utána áramtalanítod.
2. Az 1 órás pixelfrissítő automatikusan 2000 üzemóránként (2022-es modelleknél 500) lefut, de a menüből kézzel is indítható. Ha mindig áramtalanítasz, akkor soha nem fog lefutni, de ha néha igen, akkor a TV a legközelebbi alkalomkor futtatja.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Szerintem pont képfrissítés közben mérted, az én CX-em is kb 25-30 wattot eszik kikapcsolás után a kattanásig, amíg fut a pixel frissítés, ami olyan 6-7 perc. Utána 0.1watt. Egyébként ha a kikapcsolás után kb 10 perccel áramtalanítod, akkor már semmi baja nem lesz, ugyan mitől lenne?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
"Bemérve "kikapcsolt", készenléti állapotban ~25W-ot fogyaszt. Ha csak a készenlétben eltelt időt számolom is ~150 kW egy évben. Ha a TV-nek nem ártok ezzel akkor ennyivel is kevesebb áramot kell fizetni
"
Ilyen esetben rezsiszilárdnak kell írni kérvényt, és méltányossági alapon kaphatsz támogatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest