- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel65
újonc
válasz
Omateee #108826 üzenetére
Szia!
Én két hete vettem egy 77"-os C4-et. Előtte egy Samsung 65QN90B-t használtam. Az sem rossz, sőt! De az Oled más liga. Röviden a tapasztaltakról: a tv kialakítása szerintem pazar, az összeszerelés prémium minőség. Amikor felraktuk a falra nem hajlott, nyeklett össz-vissza, mint a Samu. A csatlakozókkal bőségesen el van látva. A fényereje Qledhez szokott szememnek eleinte kevés volt - főleg SDR anyagok esetében, de pár nap és megszokja az ember. Nappal is lehet nézni, de tény, hogy jobban jársz, ha kissé besötétítesz. HDR és DV. anyagokra váltva a képminőség egyszerűen brutális. Mély feketék, ahol az összes részlet látszik, élénk színek - hidd el, nem lehet vele betelni. A képbeállításoknál a Vhiktor által javasolt beállításokat alkalmaztam. A hangja sem rossz, nincsenek vödörhangok, rezgések. Némi mélyet is lehet érezni, de egy külső hangrendszer használata nyilván megdobja az élményt. Oldalpásztázásnál a szaggatás látható, de ez a Samsung Q-lednél is megvolt. A beállításoknál lehet vele szöszmötölni, hogy mérséklődjön. Érdekes, de kevésbé tükröződik, mint a Samsung tévém, a feleségem meg is jegyezte: ez nem tükör.
Fogyasztás: átlagosan úgy 100-120W környékén mozog, az SDR anyagok esetében többet eszik, míg a HDR-nél kevesebbet.
Összességében: egy baromi jó tévé, nyugodtan vedd meg. Arra várni, hogy az újak mennyivel tudnak többet, mikor lesznek akciózva - szerintem felesleges, mert akkor sosem lesz tévéd. -
Zsoltee1
csendes tag
válasz
Omateee #108832 üzenetére
Nekem tegnap jött meg a Euronics-ból. Én már nem fárasztom semmilyen fizikai bolttal magamat, megrendeltem Webshop-ból és kihozták. Dobozt ellenőriztem, hogy nem nyomorgatták-e meg (ha olyan lett volna akkor nem veszem át).
14 napom van visszavinni ha valami mégsem tetszene/nem lenne jó.
Utána pedig úgyis beregisztrálom az LG-hez és onnantól ha van probléma velük tárgyalok direktbe. Szóba sem jöhet bolt közvetítőként.
De a Te döntésed. Lehet azért nincs az LG shop-ban mert kiadták a Euronics-nak az összeset az akciójukra. Elég szép készletük lehet belőle, ha megnézed a honlapjukon.
Az árukereső szerint 779 ezer volt a legalacsonyabb ár tavaly december elején.
Mindig kérdés lehet a megvárjam még olcsóbb lesz című dolog. Ez is nyílván a te döntésed. -
RockCNC
őstag
válasz
Omateee #108826 üzenetére
1, jó válsztás
2, nem érdemes várni C5-re, vagy akkor inkább G4
3, Talpán stabil, később is felrakhatod, ha a gyerkőc nagyobb lesz, de addig úgy is lecseréled
4,Tükrőződést elég jó kezeli és attól is függ mennyire süt be a nap, de Neked kell eldönteni mennyire zavar PS5 és filmezés közben. (meg a PS5 is majd lassan elmarad a gyerek mellet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest