- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szakmaster #71848 üzenetére
Szuper, akkor nincs gond.
-
alaves
addikt
válasz
Én megmondtam.
-
válasz
köszi
lehet akkor mégis berendelem, ámbár akkor sem kapom meg a hosszú hétvége elött, szóval kénytelen leszek kirándulni ha jó idő lesz
-
snpetit
aktív tag
válasz
szakmaster #71795 üzenetére
Ez hogy csúszott át a MEO-n? De komolyan??
Ha kívülről óvatosan végig húzod rajta a körmödet akkor érzel mélyedést, karc szerűséget? -
válasz
Jelezz vissza légyszi mire jutottál, így azért nem merem megrendelni a 65OLED706-et
-
Dealer95
őstag
válasz
Vásárlástól számítva 3 napon belül én még full készülék cserét kérnék (nem pedig simán egy garis kijelző cserét).
-
wyll358
tag
válasz
Én is cseréltetném, ez semmiképp nem normális, ha eltűnik, ha nem, aztán meg ki tudja mikor jön rajta elő újra...
Azt még megnézheted nem-e valami beledugott vagy közelében lévő dolog "gerjeszti" esetleg, bár erre kb. 0 esélyt látok reálisnak, de attól még érdemes minden lehetőséget kizárni.
Illetve teljes áramtalanítás plusz gyári reset esetleg még szóba jöhet, bár gondolom ezekkel kezdi mindenki... -
alaves
addikt
válasz
Igen, nálam is volt a csere-kijelzőn. 'Maradékkép törlése' (1 óra) opciót futtasd menüből 1x (ha javítja) vagy 2 x közvetlenül egymás után. Nálam is javította, teljesen eltűnt.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Nem tűnik túl egészségesnek. Én kérnék egy cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest