- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Így van.
De annyiban igaza van a többieknek, hogy valószínűleg az oled fény beállítás számít a legjobban, mennyire hamar degradálódik a panel.
Ha ugyanazt a tartalmat nézed, tehát van statikus tartalom, akkor csak idő kérdése mikor fog "kiégni".Ha az RTL klubot nézed 12-es karikával, mondjuk rendszeresen több évig, akkor szerintem hiába használod 20-30-as oled fénnyel elképzelhető, előbb-utóbb látszani fog a karika.
-
Partizan182
senior tag
ABL-t sosenem lehetett kikapcsolni, ilyen EU fogyasztási szabályzások miatt van. Nekem kizárólag akkor volt feltűnő amikor a total commandert kiraktam teljes képernyőre, semmilyen más kontenttel sose jelent meg feltűnően a jelenség (mondjuk a téli olimpiát nem néztem ez tény). Színek milyen anyagnál estek vissza zavaróan?
Full feketénél nincs zaj, olyan mintha ki lenne kapcsolva a tévé. Ez meg a mozgásprobléma miatt gyanús hogy hibás példányt kaptál.
B7 is leszabályozza a fényerőt de 100% fehéren kb 160nitre (A7 olyan 90-re), teljes képernyős böngésző a régi után kiégeti a szemem
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest