Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
nagyatt
üzenetére
Semmit nem érdemes nézni, mert a G5 az egyik legjobban kalibrált tv gyárilag. Csak referencia műszeres kalibrálással lehet javítani rajta, minden mással csak rontani lehet (consumer műszerek sem megfelelőek hozzá).
Filmmaker kepmod kell es ah automatikus fenyerot es energiagazdalkodast ki kell kapcsolni. Ennyi

-
fravik
tag
válasz
nagyatt
üzenetére
Nekem ugyan LG C1 van, így lehet nem releváns (ha neked új széria), de nekem mindent mp4-be kell konvertálni ahhoz, hogy DV legyen (Plexen nézve), az mkv-t nem eszi meg. Szerencsére - ha nincs megfelelő release - legtöbbször csak konténert kell váltani, az pedig néhány perces konvertálás egy kis NUC-on is. Konvertálni nem szoktam, az brutál overkill lenne.
-
alaves
addikt
válasz
nagyatt
üzenetére
Örülök hogy hibátlan a C7-ed, kiváló TV, csakúgy mint a B7. Csakhogy nálunk éppen abban az időszakban a nickjr. ment egész nap (8-16 óra), játék a gyerekkel, közben háttérben ment, azután egy mese, utána megint játék és így tovább... bevéste magát a logó. Sehol nem találtam erre adatot, és nem is mondta senki, hogy ennél a terhelésnél ugyan már futtasd hetente a kézi pixelfrissítőt. És mint az egyik fórumtárs említette CX-eket is égettek be játék piros HUD-al hónapok alatt.
Az előzőekben leírtak miatt extrém felhasználóknak (mint én is) (napi 12+ üzemóra és/vagy piros, illetve ehhez közeli hullámhosszú színes HUD-ok) próbálok tanácsot adni.
Kiegészítésül még, nálam jelenleg: OLED DOH/OLED OFFRS COUNT: 5842/653=8,94 amely ugye azt jelenti, hogy kevesebb mint fele annyi kompenzáció futott le, mint amennyire a tervező mérnökök méreteztek. Ezt pótolván futtatom hetente-kéthetente az 1 órás pixelfrissítőt (ellentétben a topicgazdával és az itt fórumozók többségével).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor