Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem mert én utána nézek mit veszek. Tudatos vásárló vagyok. De sajnos nem tudom más mennyire tudatos vásárló. Amúgy, ha bemész egy Euronicsba ott az eladó mondta pl, hogy ebben más panel van. De ez nem hiszem, hogy mindenhol így van. Ez valóban sajnálatos.
Amúgy ha valaki ilyen értékben vesz dolgokat alap legyen, hogy utána olvas, néz stb. Ezért vagyunk ott ahol vagyunk mert, marhára kevés a tudatos vásárló. Aki meg nem az azt nem hiszem, hogy érdekli az MLA panel stb. De ezt csak lehet én látom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED C1 55"
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy ha valaki ilyen értékben vesz dolgokat alap legyen, hogy utána olvas, néz stb. Ezért vagyunk ott ahol vagyunk mert, marhára kevés a tudatos vásárló. Aki meg nem az azt nem hiszem, hogy érdekli az MLA panel stb. De ezt csak lehet én látom így.
Vhiktor