Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Ha hiszed, ha nem próbáltam, néztem, nézegettem és próbáltam magam rávenni, hogy "jó lesz ez" ... de engem valahogy nem tudott meggyőzni .... de lehet az is közrejátszott, hogy én olyan "maradi" vagyok, hogy nem (csak) azt szeretném nézni ami "4KHDR-ben" elérhető, hanem azt ami tetszik ....

.... de a korábbiakat (és a jelenlegieket) nem "újabb vitaindítónak" szántam (és a technikai részletekbe se mennék bele), akinek megfelelnek a jelenlegi tartalmak is az nézze a "4K HDR-t", akinek nem az meg ne .... peace ✌ és Boldog Karácsonyt .... 🎄
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meg az H 10000 nit az elméleti csúcs... Nomeg pl a marveles dvk tok szarok, ellenben van pár egyéb ami tök jó minőségű
Vhiktor