- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
A személyeskedést te kezdted (butaság ...), és "csak" nem a fejemmel "védekeztem / válaszoltam", szóval nem úgy kezdődött, hogy visszaütött/em (csak a kronológiai hitelesség miatt). Elég lenne szimpla tényekre támaszkodni, ha ilyet meg nem tudsz egy szakmai fórumon, akkor a női megérzés miatt felesleges klaviatúrát ragadni (mások is leírták, hogy gyáron belül azonos a minőségbiztosi rendszer protokollja). Arra meg nem sikerült bizonyítékot szolgáltassál miszerint mindenki másnak szigorúbb az ellenőrzése, mint az LG-nek, ellenben saját megérzés ("szerintem jobb") volt a "cáfolhatatlan bizonyíték". A szavaim kiforgatásába profi vagy, ez így szélmalom harc, részemről ennyi volt, a hiteddel meg felesleges vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged