- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
REauditor
üzenetére
Mérnöki szemszögből azt mondanám, hogy a WOLED kijelző optimálisan megtervezett és legyártott a fő paraméterek vonatkozásában, tehát a tömege, merevsége, rugalmassága is (behatárolt költségkeretek között). A felgőzölt OLED réteg egy geometriailag stabil rétegen nyugszik, így maga a kép is megfelelően szabályos. A külső átlátszó védő réteg egyenetlenségének nincs jelentősége.
Azt nem tudom, hogy a Panasonic és a Sony mennyire kap 'félkész' kijelzőt az LGD-től. Lehetséges, hogy pl. a külső réteget, keretet ők illesztik rá (pl. JZ980 és A80J félig matt réteg). -
T560i
tag
válasz
REauditor
üzenetére
Szia ! Ugyan ezt kérdeztem a Philipstől,ugyan ez a készülékem van! Ezt a választ kaptam! Tájékoztatjuk, hogy az ön által leírt jelenség a Philips oled tévék esetében megfelelnek a termék specifikációnak. Az oled panelek nem üvegből készültek, ezért a felületi egyenletlenségek elfogadottak, részei a specifikációnak.
-
válasz
REauditor
üzenetére
Szerintem teljesen normális egy kijelző, főleg ha ekkora , bizonyos deformitása! Mivel eleve eléggé vékonyak az Oled panelek így főleg láthat az ember bizonyos torzulást, az általad említett kikapcsolt állapotában, tehát ez teljesen normális, szerintem...plusz nekem igaz LGC1 van, de ez lényegtelen, most néztem és én sem úgy látom a dolgokat benne mint egy tükörben(mivel nem is az😁), tehát nálam is van ilyesmi amit írtál!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- darkFlash CF8 Pro
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor