Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
janos666
üzenetére
Mert ebben az esetben az nem is black crush, de sok esetben 20-ig vagy még felette sem látni semmit OLED-ek esetében.
Továbbá mindig az ügyfél szeméhez és nézési szokásaihoz kell beállítani, figyelembe véve a környezeti fényeket, na meg persze a nézési pozícióból, mert pl. hiába látni villogni a 17e-t ráhasalva a tv-re, ha a végfelhasználó a nézési pozícióból nem látja, adott esetben még a 19-et vagy 20-at sem. Vagy például én látom villogni, de az ügyfél nem, én mindig az Ő szeméhez állítom be, mert utána hiába mondom Neki, hogy én már pedig látok mindent, azzal Ő nem lesz előrebb, ha Ő nem látja.
De ezekben az esetekben nem is szokott megemelkedni a feketeszint sem.
Számomra például teljesen elfogadhatatlan a legkisebb black és white crush is, mert akkor már képinformáció veszik el, ami szerintem a lehető legrosszabb. Akkor ha máshogy nem lehet megszüntetni a black crusht inkább emelkedjen meg egy icipicit a feketeszint, valós tartalomnál úgysem fogja látni a különbséget a szem korlátai miatt.
De ilyennel én még nem találkoztam, hogy csak úgy jöttek volna elő a részletek, hogy megemelkedik a feketeszint.
De természetesen az a lényeg, hogy midenki nézze úgy a tv-jét ahogy számára jó, ha Neki jobban tetszik kismértékű black crush-al akkor úgy, ha nem akkor meg máshogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sweet.tv - internetes TV
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor