Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Minden relatív
. Apámnak mikor megvettem a 3d Lg lcd tv 55" beállítgattam az én szememhez, öreg kibukott hogy de szar ,nyomtam neki a fényerőt a kontrasztot + a színt. felfelé. A végén meg szólat na most már majdnem olyan mint a 82 centis videoton tv a régi képcsöves. Tehát a lényeg amit szerettem volna mondani hogy nem kell erőltetni másra itt a kalibrált képet , mert kb 98 százalékban az az embereknek egy fos semmit mondó képtartalmat jelent , és sem szeretem . Egyszerűbben van aki a tejszínes kávét szereti kis tejszínnel és van aki a tejszínhabos kávét 10 centis habbal , mind a kettő ugyanaz csak az egyik meg van tuningolva
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Corsair tápok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Apámnak mikor megvettem a 3d Lg lcd tv 55" beállítgattam az én szememhez, öreg kibukott hogy de szar ,nyomtam neki a fényerőt a kontrasztot + a színt. felfelé. A végén meg szólat na most már majdnem olyan mint a 82 centis videoton tv a régi képcsöves. Tehát a lényeg amit szerettem volna mondani hogy nem kell erőltetni másra itt a kalibrált képet , mert kb 98 százalékban az az embereknek egy fos semmit mondó képtartalmat jelent , és sem szeretem . Egyszerűbben van aki a tejszínes kávét szereti kis tejszínnel és van aki a tejszínhabos kávét 10 centis habbal , mind a kettő ugyanaz csak az egyik meg van tuningolva
Vhiktor