Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
salapp #58102 üzenetére
Köszi! Nekem tényleg a felkonvertálás a legfontosabb, de azt olvasom tesztekben, hogy ebben jó a Panasonic. Mondjuk ez a 950, de remélhetőleg a 980 sem lett rosszabb. Érdekes módon egyetlen Youtube tesztet sem találtam a 980-ról.
Igazából kettő problémát találtam, mozgásmegjelenítés (mondjuk ez biztos van olyan, mint a mostanin) illetve az agresszív a fényerőszabályozás. Túlzottan leveszi világos területek estén? Egyébként ha fényképet nézegtek akkor mennyi idő után csökkenti a fényerőt?
Panasonical volt valakinek garanciális ügye? Nem tudom, hogy milyen a hozállás az LG, Sonyhoz képest. Látom a Panaconicnál is lehet venni garanciakiterjesztést, ez vagy az MM féle lehet a jobb? -
powerup2
addikt
válasz
salapp #58102 üzenetére
Mi ez a nagy LG utálat ? szerintem elég jó tv az lg oled nem ér annyival többet sem a sony sem a panasonic !!! meg ha az LG nem adna panelt a panasonicnak vagy a sony-nak akkor vennének panelt a samsungtól
. Panasonic ha nem kapna panelt akkor a pioneer sorsára jutna!!! És ha valaki vesz egy LG oledet és kalibrálja akkor már nem lesz semmi difi közöttük. Mennyi is egy kalibrálás ? és mennyivel fizetsz többet egy panasonicért ? Lehet jönni azzal hogy jobb a hangja a tv-nek lehet jobb de ki hallgatja a tv hangszóróit ? aki vesz egy oled tv annak van valami normális rendszere és itt nem hangprojektorra gondolok!!! Ha igy szépen végig gondoljuk akkor matek alapján annyira nem jó vétel a másik két gyártó álltal összeállitott tv. Hisz a panelt az LG gyártja
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest