Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Macrodroid
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
evilskati
üzenetére
Nekem van a Panával szerviztapasztalatom. Az 50X10Y-om azt játszotta, hogy egy hangos csattanással a hangkimeneten újraindult. Felvettem videóra, megnézték, jöttek érte, elvitték. Első körben kapott egy új alaplapot. Visszajött, ugyanazt csinálta, megint elvitték, kapott tápegységet. Ezt nagyon rövid idő alatt lenyomták (1 hétig tesztelték, náluk nem jött elő a hiba, ez tartott sokáig). Visszakaptam, megint csinálta. Rá 3 hétre megvettem a lakásom és elköltöztem... kiderült, hogy az albi 230V-os hálózata volt a hibás, azóta is működik a TV (11 éve). Rá 1 évre vettem az 50G30-at, még megy, nem kellett használni az 5 éves gart. A VT65-ök is túl vannak már a 7 éven, remélem még húzni fogják egy ideig (nem úgy, mint a videokártyáim, már a 2. nVidia hal meg GPU hibával 3 éven belül, és mindkettő felső kategóriás volt, persze túl a garon... nagyon örültem neki tegnap... 2D-ben még megy, de a YT már random fagyás, játék meg 100%-ban már 3D-be lépéskor. Ugyanez volt a réginél is..).
-
válasz
evilskati
üzenetére
Nagyon egyszerű.
Ha játszani is fogsz, akkor LG. Ha nem, akkor Pana (Panában nincs HBO Go!
).GZ sorozatból senkinek nem hibásodott itt meg készüléke (FZ-re sem emlékszem, egy EZ volt még anno), ezért nincs szerviztapasztalat. Amúgy elvileg, ha a kompenzációs ciklusok lefutottak és megvoltak (normál használatnál automatikusan megy, áramtalanítani csak rövid időre szabad oledet), akkor Pana sem akadékoskodik. Valaki egyszer megkérdezte a Pana ügyfélszolgálatot.
LG rugalmasabb, ők ükre cserélik a panelt, szükség is volt rá e szűk fórum keretein belül is, ezért "jók" a szerviztapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Phanteks Enthoo Pro
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Vhiktor