Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Az a baj , hogy sokan nincsenek tisztában vele : Qled tévét nem csak a Samu gyárt , hanem a Tcl, Hisense , Sony is és olcsóbbak mint a az agyon promózott Samuk és LCD tévének azok is tökéletesek. Engem speciel a gz950 helyett a gz1500-ra akartak rábeszélni és az LCD tévét ne is vegyem számításba , ha igazán jó képet szeretnénk.
( Ezeket mondták :Nagyobb fényerő , a 950-es csak belépő szintű , jobb hang stb..... ) -
válasz
kicsi kecske
üzenetére
nekem az LG menüje jobban bejött mint a Panaé
. Nappaliba gondolkodom egy Nanocell tvn mert oda felesleges az Oled és Nanocellből elég jó áron vannak már tvk ... valami 65ös (esetleg 77-es
) méretre gondoltam -
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Jó kis leírás. Végülis milyen tv lesz a vége?
-
Tyrone89
senior tag
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Egyébként érdekes ez, hogy itt fórumon akiknek volt ilyen tapasztalata hogy arcomba nyomják a "mi termékünk a legjobb, minden más hulladék szöveget", azok (legalább is ahogy visszaemlékszem az itt olvasottakra) kivétel nélkül mind samsung promós emberkéktől voltak. Ennyire fáj látni a samsungnál dolgozó embereknek hogy nagy valószínűséggel többen vesznek bármilyen OLEDet, mint tőlük egy csúcs QLED tévét? Mert árukeresőn is érdekes módon több vélemény van egy egy OLED modellnél mint egy csúcskategóriás samsungnál.
-
Segal
veterán
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Én most voltam több MM-ben is amikor még C9-et próbáltam szerezni, de egyedül az Árkádban jött oda hozzám az egyik eladó hogy tud e segíteni, de ő sem volt erőszakos csak amikor a C9 felől érdeklődtem hívta az LG-s kollégát. Jót beszélgettem vele, de mivel kiállított volt már csak nekik is nem vettem meg.
A többi MM áruházban konkrétan le se sz*rtak az eladók. -
salapp
addikt
válasz
kicsi kecske
üzenetére
MM-es eladóknak nem lehet a szemére - vagy bármely más testrészére - hányni ezt a nyomulást, ahonnan az extra pénz, azt nyomják majd. Húsz éve még léteztek szaküzletek, ma csak kereskedések vannak. A felhasználónak kell belemélyednie, ha van hozzá gerjedelme, ha nincs, örömkönnyekkel viszi haza a kúledet és azt a max. három évet, amíg kipurcan, a kognitív disszonancia és annak elnyomása tölti majd ki.
-
daneel_hu
addikt
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Olyan duma nem volt, hogy "nekem is 85 colos QLED-em van" ?

Mindig az a modell amely előtt éppen állsz a szaküzletben.
Egyébként ha ennyire határozott vagy, miért kell ezekkel beszélgetni?
Legutóbb bementem a két kisgyermekemmel, hidd el egyik sem akart dumcsizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nappaliba gondolkodom egy Nanocell tvn mert oda felesleges az Oled és Nanocellből elég jó áron vannak már tvk ... valami 65ös (esetleg 77-es
) méretre gondoltam

Vhiktor