Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Én sem értettem.
B7-en nem volt ilyen. De ha rányomtam a laptopot feltűnt, hogy túl fényes kép és ha a beállításokban rálépek a képmódra 80-as meg 60-as OLED fény van és teljesen más számokkal mint amit beállítottam. Visszakötöm a Box-ot, erre kiírja az Xbox One a HDMI 1-en már elérhető. Megnézem a képbeállításokat és minden rendben, ahogy kell. Újra laptop, de ismét gyári beállítások...
Majd lehet ránézek, ha lesz rá időm. A képet amúgy nem érzem sötétnek, bár valamennyi sötét részlet biztos elvész, de ehhez kellene egy jó sötét horror film
ami most pont nincs. Talán az It 2 az lesz vagy egy Castle Rock S2.
Mondjuk az Oroszlánkirály-t nem rég néztem és abban van sötét jelenet bőven, de nem tűnt problémásnak, ahogy a Witcher sem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
B7-en nem volt ilyen. De ha rányomtam a laptopot feltűnt, hogy túl fényes kép és ha a beállításokban rálépek a képmódra 80-as meg 60-as OLED fény van és teljesen más számokkal mint amit beállítottam. Visszakötöm a Box-ot, erre kiírja az Xbox One a HDMI 1-en már elérhető. Megnézem a képbeállításokat és minden rendben, ahogy kell. Újra laptop, de ismét gyári beállítások...
ami most pont nincs. Talán az It 2 az lesz vagy egy Castle Rock S2.
Vhiktor