Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Szerintem teker a fenyerot 0-ra nehogy igy jarj...

FollowTheORI
Ja...en mar megszoktam es HDR alatt nem latszik mivel gyari fenyeron van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csupan azert osztottam meg a hibat mivel azt irtak egy erdeklodonek(aki kijelentette hogy naluk is csaladi tv lesz) hogy nem eg bele semmi. Ezt azert igy nem mernem kijelenteni... raadasul altalaban itt mindig ugyan az a 2 ember osztja itt az "eszt".... igy kell a kontraszt=oszinteseg is a topikba. -
Partz
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Az én C6-om is lassan 2 éves. Gondoltam a tanult kollégáktól bejátszom gyorsan ezt a tévé csere akciót, de sajnos csalódnom kellett. Hibátlan a tévém.

Fél év-évig alap ISF beállításokkal ment, 85-ös oled fényen. Az utóbbi bő egy évben használjuk 40-es oled fény mellett, többi kb alapbeállítás. Youtube app szokott menni, ahol van piros logó. De múlt éjjel is bekapcsolva maradt, mediaplayer menü ment rajta, azóta nem volt panel frissítés. Annyi, hogy a tévé 4 óra után autó kikapcsol, ennyi odafigyelést szerintem megérdemel.
Valószínű a következő tévém is oled (qd-oled) lesz, csak a 8K korszakból, hdmi 2.1 csatlakozókkal. A maradék pár évet bőven megteszi ez.

*"Nekem "letekert" beállításokkal is minden szar beleég. Még a netflix logo is(a netflix menüben) amit ugye nem sokat néz az ember..."
Ez alapján szerintem ez IR lesz, nem beégés. Olyat nekem is szokott produkálni, ha elidőzök valami menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor