Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Tengri
üzenetére
Helló!
Hát képmozgás megjelenítésben meg minimálisan képminőségre lehetnek jobbak, csak adott esetben az akár több 100 ezret nem ér, de ez személyes vélemény. ha egyforma áron vannak mondjuk valami jó akció keretében, ahogy Joshi is vette, akkor mindenképpen megfontolandó.
Számomra ami kiábrándító és személyes tapasztalat Panasonic St60-ról, ami szintén nagyon jó képminőségű, de a többi része meg a termék támogatás, firmware, okos rendszer appok, médialejátszó, hát finoman szólva is kritikán aluli. nem jött rá firmware frissítés az okosrendszert appokat mindent magára hagytak, igaz egy kifutó modellről beszélünk.... Pl. nekem volt majd 3 évig egy 55UB850V 4K IPS led-tv-m amire folyamatosan csinálta a firmwareket az LG, tehát nem csak addig volt fontos a felhasználó-vásárló míg megvette a terméket hanem utána is. Sokszor a mai világban az ilyen készülékeknél már nem csak egy terméket veszünk, hanem vele együtt szolgáltatást, támogatást is a gyártótól, jó esetben. Én ezt is nagy problémának érzem a japánok részéről, nemrégiben volt itt PH.-n egy Panasonic középkategóriás led tv teszt és amikor megláttam, hogy ugyanaz a médialejátszó van benne mint a sok évvel ezelőtti ST60-ban hát elszörnyülködtem, a Panasonic a szó szoros értelmében nem fordított egy centet sem arra, hogy fejlesszen a lejátszón, bővítse a formátumtámogatást, vagy a ritka ósdi kinézeten meg fájlok megjelenítésén változtasson. De ez már nagyon off, bocs érte!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor