Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Karnyújtásnyira az Android 17
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Partizan182
üzenetére
Olyan filmet nézz, ami nem szemfényvesztésre alapul. Blade Runner 2049, Dunkirk HDR-e visszafogott és jó

-
daneel_hu
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
"Hát srácok nem tudom, megy itt a HDR szakértés de olvasva kevés első kézből származó tapasztalat alapján. Csekkolgatom a kicsikét pár cuccal, a Pacitic Rim HDR konkrétan olyan szinten agyonveri az érzékszerveimet, sima 1080p Bluray verzió utána olyan mintha egy szürkehályogos vénasszony szemével nézném.
Ez a specular olyan szinten ad hozzá az élményhez hogy olyan nincs is. Innen nincs visszaút, ez a jövő."
A full HD (1080p) óta az első olyan dolog aminek értelme is van az a HDR.
-
tothl
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
Én a Blade Runner frissen kiadott UHD 2160p verzióját is megnéztem az új előtt és félelmetesen jó lett, öröm volt nézni, meg hát egy jó film is.

-
Strezi
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
Én is megtértem már

Kettő+ éve még nem éreztem ezt, mert nem volt semmi anyagom HDR-ben amikor visszaváltottam a 910-re. De most, szinte csak az van...
Nézek mint a moziban! Pacific Rim, fincsi! ... és 16:9-es is ami plusz odab@sz a méretnek! -
Joshi
titán
válasz
Partizan182
üzenetére
Nézd meg a Deepwater Horizon, Interstellar vagy a Blade Runner 2049-et. Ezeknek a filmeknek jót tesz a HDR. Viszont érdemes odafigyelni a beállításokra is, nem szabad túltolni a színeket és egyéb beállításokat.
Nekem múltkor az Oppo 203 olyan szinten túltolt színekkel adta ki magából a HDR-t, hogy égnek állt a hajam.
Állítgathattam én bármit akkor se javult. Aztán amikor újraindítottam az Oppo lejátszót minden megjavult és csak annyira volt HDR amennyire kellett. Nem tudom mi volt ez, de lehet hogy több rendszernél előfordul az ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Állítgathattam én bármit akkor se javult. Aztán amikor újraindítottam az Oppo lejátszót minden megjavult és csak annyira volt HDR amennyire kellett. Nem tudom mi volt ez, de lehet hogy több rendszernél előfordul az ilyen.
Vhiktor