- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
renziNNN #35849 üzenetére
A színeknél vedd figyelembe, hogy írtam "Sport" módban van a TV adás, tehát élénkebbek a színek, mivel legtöbbet foci megy így, a szép zöld fűhöz meg az kell!
És ahogy írod, ezek a sorozatok színei (és képi effektek) is alapból el lehetnek tolva, tényleg a "festői kép" irányba.
-
renatto
őstag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
renziNNN #33356 üzenetére
Köszi! Ez nagyon jónak tűnik. Első 720p, második valószínűleg még kisebb felbontás.
Szia AL! Köszi! Úgy tudom fő alkatrész, teljes csere esetén újraindul a garancia. Kérdezz majd rá.
Telefonnal, videókamerával készült felvételről is nagyjából látszódik, hogy mi a helyzet.daneel_hu, monitoron, FHD TV-n tudom visszanézni, a fenti linken is jól mutatja. Ezért jók ezek a saját felvételek.
powerup2 48"-es Oledek jönnek. Tavaly a 49"-es TV-k nézése után, az apró betűket homályosan láttam. Érdekes módon, most a SONY 50"-es WF665-el nincs ilyen gondom. Szerintem azért, mert a tavalyi TV-k PWM-sek voltak, ez meg nem az. Mostanában alig gyártanak PWM mentes LCD TV-t. Szerencsére az Oled is ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- Revolut
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest