Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy értessz a dolgokhoz, szerintem már nekem is segítettél amlogic topikban, eztért minden tiszteletem. DE az a baj, hogy ez a vita többről szól ennél. DTS miatt ajánlani TV-t szerintem nincs rendben a mai világban.
Az átlag felhasználó TV műsort néz, streamel (Netflix, HBO stb.), őket ez eleve nem érinti.
Akit érinthet az olyan személy, aki letölti a filmeket. Na most itt is van fent több verzió, ráadásul ha a TV miatt UHD filmet töltessz (márpedig ez lenne a lényege egy ilyen TV-nek), akkor ott szinte mindig Atmos sáv van, esetleg TrueHD, magyarul pedig AC3, ezek pedig támogatottak.
Elfogadom, hogy okés, van aki nem költ hangrendszerre, és csak TV-n hallgatja a filmeket, az viszont egyszer beállítja a lejátszóját és kész, tehát ő sem érintett.Ebből következik, hogy az általad felhozott probléma nagyon kis réteget érint, méghozzá kétfajta felhasználót. Az első aki belső lejátszón néz filmet a Tv hangszóróján (Ő még mindig tölthet le olyan filmet, ami nem DTS hangsávval rendelkezik). A másik felhasználó pedig olyan mint te, hogy van házimozi rendszere, lejátszója is, ám egyszer hangrendszeren, máskor pedig csak sima TV-n nézné a filmeket. Ilyenből szerintem kifejezetten kevés van, így továbbra sem érzem azt, hogy a DTS támogatás annyira fontos lenne.
Ezért lenne sokkal korrektebb, ha mondjuk úgy menne az ajánlás, hogy aki DTS hangsávos filmet akar nézni belső lejátszón, annak ajánlott a Philips-et választani. Ezt így eltudnám fogadni, de rendszerint ezt senki nem így kommunikálja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor