- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swaggering78
kezdő
válasz
4264adam
üzenetére
Köszi hogy bebizonyítottad nekem van igazam.
És igen, aoc monitornál nincsen semmilyen oled védelem bekapcsolva gyárilag! Ha úgy használja az ember ahogy gyárilag be van állítva az nem a legjobb dolog. Van ám olyan ember is aki munkára is használja a gépét és 8-16 órákat dolgozik pl otthon, programoz pl. És ha nem néz utána hogy a védelmeket be kell kapcsolni, dark win téma és tálca elrejtés ajánlott, 50% fényerőn használni nem árt stb akkor könnyen előfordulhat hogy a vártnál korábban beég a kijelzője. -
Swaggering78
kezdő
-
Swaggering78
kezdő
Én nemrég váltottam ips-ről oled -re és nagyon jól tettem úgy érzem. Volt pár problémám az előző monitorral ami zavart nem kicsit. Örülök hogy megléptem, igaz nem volt olcsó mulatság. A feketék tényleg igazán feketék, a panel nagyon gyors. Tudom ajánlani az aoc monitorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- Eladó garanciális Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NPXEN
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- 43" Samsung M7 Monitor 4K 2027.11 Emag baleseti biztosítással
- AlzaErgo Arm D225S Space Saver USB - Dupla Monitor Kar eladó
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És igen, aoc monitornál nincsen semmilyen oled védelem bekapcsolva gyárilag! Ha úgy használja az ember ahogy gyárilag be van állítva az nem a legjobb dolog. Van ám olyan ember is aki munkára is használja a gépét és 8-16 órákat dolgozik pl otthon, programoz pl. És ha nem néz utána hogy a védelmeket be kell kapcsolni, dark win téma és tálca elrejtés ajánlott, 50% fényerőn használni nem árt stb akkor könnyen előfordulhat hogy a vártnál korábban beég a kijelzője.
Skynet258