- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván jobb, persze, de erre a túlárazott dologra van sok példám, most írok egyet. Itt van ez a világon mindenhol istenített, és itt is említett Arctic. Bedőltem én is, és vettem fél tucat ventit tőlük. Aztán félévente rohangáltam jótállásban visszavinni őket, mert csapágyasak lettek. Betelt a pohár, és vettem háromszor drágább Noctuát. Soha egyet vissza nem kellett vinnem belőlük, és most 3-4 év után is ugyanolyan hangjuk van, vagyis alapjáraton semmilyen. Hogy van ez? Az Arctic jófej, és lemond a profitról a kedves vevők kedvéért? A Noctua meg gonosz, és bár adhatná annyiért, mint az Arctic, de kapzsi módon nem teszi ezt? Ugyan már...
És még ezer példát lehetne írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Macska topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LC49G95TSSR) 125CM G9 5K Q-LED MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- Eladó 27 LG GL850-B Monitor!
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő